HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

Kicsoda is ez a SzabóZ? Egy igazi nyomorult kis gnóm

2017. október 19. 14:23
Hunhír.info

allergia.jpgAz alábbi szösszenet egy kommentár, amire a neten bukkantunk. Vén Csataló nevéhez fűződik. A mostanra már mindenkit foglalkoztató KFC-botrányt dolgozza fel - szerintünk igencsak találóan. A gondolatmenet pedig messzire visz. Ilyen bunkókat termelt ki az online újságírás.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

"SzabóZ egy igazi nyomorult kis gnóm, aki a gátlástalanságából csinált karriert. Persze ehhez kellett egy index.hu nevű szennylap is, amelyiknél semmilyen orgánum sem tett többet azért, hogy végletesen elbunkósodjon az újságírás nyelvezete és az újságírók magatartása. (Köszi szépen Uj Peti! Köszi szépen ezt a „gonzó” újságírásnak eufemizált ordas prolizmust.)

Szóval itt ez a nyomorult kis gnóm SzabóZ, akinek nője csak a monitoron volt eddig, mert, hogy épeszű nő bottal nem piszkálná. Emiatt aztán telis-tele van frusztrációval, amit szépen ki is ír magából válogatott gyökérségek formájában. És mivel az indexnek pont erre a minősíthetetlen prolizmusra van szüksége, így aztán SzabóZ-ből indexes „sztárfirkász” lesz.

Ám ez a „sztárság” szigorúan csak az indexen és a kapcsolt libsi gittegyleten belül érvényes. Súlyos tévedés azt gondolni, hogy általános érvényű lenne, például a körúton kívül is játszana. Mert nem. A való világban SzabóZ továbbra is egy kis nyomorult gnóm. Ám SzabóZ agya elzárkózik ettől a lehangoló ténytől, inkább megpróbálja kivetíteni a való világra a maga kis, szigorúan gittegyleti, tehát virtuális valóságát. Ahol ő nem egy nyomorult kis gnóm, hanem „sztár”.

Így aztán, amikor bemegy bebaszva a KFC-be és ott megpróbálja ő, a „médiasztár” leoltani, leugatni az eladót, az üzletvezetőt, meg a mérsékelten részecskefizikus biztonsági őrt (kb.: Tudjátok ti bazmeg, hogy ki vagyok ÉN???!), akkor a fent nevezettek sajnálatosan nem a virtuális médiasztárt, hanem csak a rögvalóság nyomorult kis bebaszott, ám annál nagyobb arcú gnómját látják.

És bizony kibasszák a boltból, hogy a lába nem éri a földet.

Amely momentum hideg zuhanyként éri a virtuális valóságába kétségbeesetten kapaszkodó SzabóZ-t, mert hogy ez a gnóm semmit sem szeretne kevésbé, mint szembesülni azzal, hogy ő sajnos csak egy nyomorult kis gnóm, nem pedig médiasztár. Így aztán SzabóZ végképp elveszti a józan ítélőképességét és minden figyelmeztetés ellenére csak azért is visszavergődik a KFC-be a médiasztárságát igazolni hivatott videofelvételre állított mobiljával, különben oda pimaszságon, szemétkedésen, rohadék beszólásokon nyert “sztárfirkászi” identitása.
A hülye biztonsági meg olyan, mint az ökör. Intelligenciájának egyetlen jele, hogy legalább következetes. Megmondta, hogy pofánbassza, hát pofán is bassza gnómot. Elvégre nem valami rongy hangember ő, hogy csak ígérgessen, aztán meg puhapöcsként kotródjon egy ilyen nyomorult, videózó gnóm útjából.

Ilyen az, amikor két nagyon hülye ember találkozik. Abszolút megérdemelték egymást.

A SzabóZ nevű köcsög addig járt nagy arccal a kútra, amíg be nem törték a pofáját, a mérsékelten részecskefizikus biztonsági őr pedig egy megfelelő büntetőeljárásban tanulhatja meg a civilizált viselkedés alapvető normáit.

Mi meg, akik nem vagyunk se libsi médiasztárok, se gnómok, se biztonsági őrök – nyertünk!"

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat