HunHír.info

2018. Napisten hava 23. nap, Hajna napja.

Kereszteket letörölni, fejkendőket felvenni!

2017. október 19. 09:22
neva - Hunhír.info

bipafejkendo-500.jpgKiadják az ukázt rendesen a migránssimogató liberalizmus hirdetői. Amíg előbb a Lidl, majd a Nestlé a görög templomok tetejéről csomagolásain megszabadul a keresztektől a tolerancia és a másság elfogadása nevében – a katolikusok érzékenységétől eltekintve – addig a német REWE kereskedelmi csoport pozitív példaként beállítva próbálja népszerűsíteni a muszlim kultúrát. Hátha így jobban megy majd az elfogadtatása az európaiak egyre inkább háttérbe szorításának.

Magyar Menedék - Migránsokk

Furcsa és egyedülálló ötletekkel tudnak előállni a nagy cégóriások, amelyek tulajdonosi körét talán inkább ne is bolygassuk meg. A BIPA (ami a DM-hez és Müllerhez hasonló drogérialánc) legújabb kampányában egy hidzsábot viselő nő vigyorog a fogyasztóra, alatta a szöveg, hogy ő büszke, mert lány. Ha ez nem derülne ki a képről. Mert ugye láttunk mi már karón varjút.

Az Edeka német élelmiszerlánc például úgy igyekszik a sokszínűséget elfogadtatni, hogy kiüríti polcait, demonstrálva, hogy milyen unalmas lenne, ha csak német termékek lennének. Ergo ideje megbarátkozni azzal is, hogy nőket megerőszakoló hímhordákat igenis be kell és el kell fogadni.

Ez a multikulturális, migránssimogató irány mutatkozik meg a BIPA-nál is. A cég termékeit fejkendős nő reklámozza. Büszke muszlim. A hidzsábot valójában csak a muszlim nők viselik, a német értékekhez ennek vajmi kevés köze van.

Készítettek egy reklámfilmet is a kampányhoz ebben a szellemiségben. Ebben a fejkendős nő mellett megjelenik egy csúf német is, nehogy szó érje a ház elejét. Egy teletetovált, orrkarikás, fültágítós. Így szép a sokszínű világ, illetve csakis sokszínűen szép az ország. Fogadd el, és ha megtetted, akkor fogadd el azt is, hogy igenis jönnek, és igenis más a kultúrájuk és igenis nem európai és igenis ez lesz Európa.

Az agymosott libsiknek talán bejön ez a szándék, de remélhetőleg egyre többen lesznek a németek és osztrákok között is, akik öntudatra ébrednek. A migránspolitikáról szóló hírek kommentjei mindenesetre ebbe az irányba mutatnak. A német is lesz büszke valamikor?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat