HunHír.info

2018. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Kereszteket letörölni, fejkendőket felvenni!

2017. október 19. 09:22
neva - Hunhír.info

bipafejkendo-500.jpgKiadják az ukázt rendesen a migránssimogató liberalizmus hirdetői. Amíg előbb a Lidl, majd a Nestlé a görög templomok tetejéről csomagolásain megszabadul a keresztektől a tolerancia és a másság elfogadása nevében – a katolikusok érzékenységétől eltekintve – addig a német REWE kereskedelmi csoport pozitív példaként beállítva próbálja népszerűsíteni a muszlim kultúrát. Hátha így jobban megy majd az elfogadtatása az európaiak egyre inkább háttérbe szorításának.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Furcsa és egyedülálló ötletekkel tudnak előállni a nagy cégóriások, amelyek tulajdonosi körét talán inkább ne is bolygassuk meg. A BIPA (ami a DM-hez és Müllerhez hasonló drogérialánc) legújabb kampányában egy hidzsábot viselő nő vigyorog a fogyasztóra, alatta a szöveg, hogy ő büszke, mert lány. Ha ez nem derülne ki a képről. Mert ugye láttunk mi már karón varjút.

Az Edeka német élelmiszerlánc például úgy igyekszik a sokszínűséget elfogadtatni, hogy kiüríti polcait, demonstrálva, hogy milyen unalmas lenne, ha csak német termékek lennének. Ergo ideje megbarátkozni azzal is, hogy nőket megerőszakoló hímhordákat igenis be kell és el kell fogadni.

Ez a multikulturális, migránssimogató irány mutatkozik meg a BIPA-nál is. A cég termékeit fejkendős nő reklámozza. Büszke muszlim. A hidzsábot valójában csak a muszlim nők viselik, a német értékekhez ennek vajmi kevés köze van.

Készítettek egy reklámfilmet is a kampányhoz ebben a szellemiségben. Ebben a fejkendős nő mellett megjelenik egy csúf német is, nehogy szó érje a ház elejét. Egy teletetovált, orrkarikás, fültágítós. Így szép a sokszínű világ, illetve csakis sokszínűen szép az ország. Fogadd el, és ha megtetted, akkor fogadd el azt is, hogy igenis jönnek, és igenis más a kultúrájuk és igenis nem európai és igenis ez lesz Európa.

Az agymosott libsiknek talán bejön ez a szándék, de remélhetőleg egyre többen lesznek a németek és osztrákok között is, akik öntudatra ébrednek. A migránspolitikáról szóló hírek kommentjei mindenesetre ebbe az irányba mutatnak. A német is lesz büszke valamikor?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat