HunHír.info

2017. Enyészet hava 22. nap, Nyék napja.

Nem hatot, hatvanezret kellett volna kivágni...

2017. október 17. 15:13
Hunhír.info

Legalább tíz migránst állított elő a belga rendőrség a brüsszeli Gare du Nord pályaudvar közelében található Maximilien parkból, ahol hónapok óta több száz illegális bevándorló táborozik. Közülük hatot azonnali hatállyal kiutasítottak az országból - jelentette a La Libre Belgique belga napilap.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A beszámoló szerint a rendőrségi akcióra akkor került sor, amikor "civil" szervezetek szervezésében civilek mentek a parkba, hogy befogadjanak egy-egy embert vagy családot éjszakára. A parkban és a pályaudvar környékén mintegy 500-an vertek tábort. Jellemzően nem kérnek menedéket Belgiumban, mert többnyire Nagy-Britanniába szeretnének továbbmenni.

A "civil" szervezetek munkatársai arról számoltak be, hogy a rendőrség kötelezte őket, hogy az akcióról készült felvételeket töröljék a telefonjaikból, máskülönben elkobozzák a készülékeket.

Az álcivil szervezetek migránsellenes rajtaütésekről beszélnek, és az akciók beszüntetésére szólították fel a hatóságokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az összehangolt akcióra azért volt szükség, mert információk szerint embercsempészek is keveredtek a "civilek" és a migránsokat éjszakára befogadni kívánók közé.

Jan Jambon belga belügyminiszter szeptember elején jelentette ki, hogy meg kell akadályozni a migránsok számának folyamatos és vég nélküli növekedését. Ennek megelőzése érdekében a rendőrség rendszeresen, naponta többször végez ellenőrzéseket a főváros különböző pontjain.

Theo Francken menekültügyi és migrációs államtitkár korábban kijelentette, a szövetségi kormány nem biztosít elhelyezést azoknak, akik nem nyújtanak be menedékkérelmet Belgiumban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Oliver - A macska, aki megmentette a karácsonyt - Sheila NortonOliver - A macska, aki megmentette a karácsonyt
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat