HunHír.info

2018. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Károlyfalvi József: Ismét konzultálunk?

2017. október 17. 08:52
Károlyfalvi József - Hunhír.info

italia-ebred-talan-500.jpgNapokon belül postaládánkban találjuk a kormány új nemzeti konzultációs levelét. Végül is, lényegében indokolt a konzultáció, mely révén a kormány támogatottságot igyekszik szerezni az EU által valószínűsíthetően folyamatosan emelni tervezett betelepítési kvóták ellen. Aki kissé reálisan látja a folyamatokat, tisztán beláthatja, hogy a harmadik világ demográfiai robbanásából fakadó népességtöbblet betelepítése nem kizárólag Soros György koncepciója. Ez már az 1920-as években felmerült, mint a már sokat emlegetett Kalargi-terv része, mely egy multikulturális, nagyrészt vegyes etnikumú, színes bőrű Európa létrehozását prognosztizálta. Az olaszországi nemzeti erők 1922-es győzelme ekkor e tervet levette a napirendről. Az akkori szabadkőműves páholyok, liberális politikusok teljes mellszélességgel álltak ki e terv mellett, de a korszak erőviszonyai nem kedveztek nekik. A mai francia, belga, brit stb. páholyok is teljesen elkötelezettek e terv mellett.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Ezért is nehezen érthető, miért csak Soros György nevével minősítik e koncepciót, bár láthatóan élharcosa. Nem könnyen érthetjük meg, hogyan is kötődnek egybe az NGO szervezetek és az európai liberális politika. Azt azért biztosan tudhatjuk, hogy az EU meghatározó vezetői, legyenek mára zöldek, kereszténydemokraták, szociáldemokraták, lényegében az 1968-as anarchista és újbaloldali lázongások ideológiai hatása alatt szerezték első politikai tapasztalataikat, eszmei benyomásaikat. Talán ez a probléma gyökere. A közismert közmondás szerint ugyanis a kutyákból a legritkább esetben lehet szalonna.

Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy jelenleg Nyugat-Európa számára szinte kizárólag a jobboldali radikális mozgalmak (Front National, AFD, Fratelli d’Italia) jelenthetik a mentőövet. Ők őrzik a fogyasztói társadalommal szemben Európa múltja morális értékeit.

Közép-Európa értelmisége részben talán mentes a liberális és szélsőbaloldali befolyástól, bár hazánkban a fő romboló tényező, az SZDSZ látszólag már eltűnt, azonban a magyar közélet, politika szinte minden szegmensében, elemében jelen van... Ettől függetlenül teljesen indokolt, hogy a magyar társadalom kifejezze ellenvéleményét a betelepítési kvótákkal szemben, bár ezeket mindenki átlátja, aki kissé odafigyelt a kérdésre.

Említsünk meg néhány olyan jelenséget, melyek eszkalációja ténylegesen az évszázadok alatt kiforrt európai civilizáció, szabadság, kultúra, az emberi méltóság és morális értékek lerombolása irányába mutatnak. A következő tényeket a Secolo d’Italia tallózása révén ismertethetjük.

A Duce a 30-as években kijelentette, hogy akkor lesz Rómában mecset, mikor Mekkában keresztény templom. Nos, mindenki tudja, hogy Mekkában nemigen képzelhetjük el a keresztény templomot, Rómában viszont már évtizedek óta áll mecset.Mecset Rómában


Pár hete e mecset előtt elsétáló fiatal pár csókot váltott, erre a mecsetből kirohanó mali eredetű muzulmán fiatalok rájuk támadtak, ütötték-verték, rugdosták őket.

A legalapvetőbb emberi, érzelmi, civilizációs jogok taposásáról beszélhetünk ez esetben. A pár hónapja Európában tartózkodó bevándorlók mondják meg, hogyan viselkedjenek az európaiak? Sokan ismerhetik a 60-as években készült, Gianni Morandi és Laura Efrikian főszereplésével készült bájos filmet (Térden állva jövök hozzád), mely végén a két fiatal megtalálta egymást. Előbb-utóbb be lesznek tiltva a legtermészetesebb, hasonló emberi megnyilvánulások?
Idő kérdése a tiltás?


Ugyanakkor a nőket alárendelt szerepre akarják kárhoztatni a szunnita vallási szélsőségek. Szemükben nem bűn a nemi erőszak, a szexuális zaklatás, erre sajnos a mindennapi példák hívják fel a figyelmet. Amikor esetleg nincs lehetőség nemi erőszakra, megteszi a csoportos önkielégítés is. Sajnos ilyen obszcén jelenetekre kerül sor folyamatosan Milánó közparkjaiban, gyermekek szeme láttára. Migránsok egy része (négerek, arabok) nincsenek tekintettel a közszemérem, a közerkölcs legalapvetőbb követelményeire. Természetesen itt nem lehet általánosítani, de elég, ha csak bizonyos százalék viselkedik így.Szakértői helyszínelés az obszcén jelenetek után


Nápoly bizonyos körzeteiben a nők számára már csak egy fenyegető pit-bull társasága adhat biztonságot. A csendőrség nemrégen tartóztatta le egy norvég NGO hajó teljes személyzetét, mely Szardínia szigetén mintegy 500 migránst tett partra. Józan ésszel teljesen érthetetlen e multikulturális, pusztító őrület...

Sajnos az emberek mellett, az állatoknak sincs sok esetben kímélet. Egy algériai migráns pár hete lényegében minden ok nélkül egy bottal agyonverte Nerinát, egy Nápoly környéki benzinkúthoz telepedett kutyát.A kutya mindenki kedvence volt


Tudjuk, a civilizálatlan, fanatikus tömegek túlsúlya a történelemben már számtalanszor elnyomta, elsöpörte a magasabb civilizációkat. Az egész csak idő és arányok kérdése. Most még megállítható e folyamat. Talán erre jó a konzultáció is.

Tehát, mint említettük, Nyugat-Európa számára nagyrészt a jobboldali radikális erők jelenthetik a megoldást, a kiutat. Talán az európai és olaszországi megújulás jelének tekinthetjük a Fratelli d’Italia nagy demonstrációit, ahol otthont, munkát, iskolát, a migráció korlátozását, szociális államot követelnek. Reméljük, hogy elindulhat Nyugat-Európa ébredése. Nincs túl hosszú idő rá...Talán elindul az ébredés?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat