HunHír.info

2018. Fergeteg hava 21. nap, Regehű napja.

A zsidó tulajdonban lévő globális multicég is hadat üzent a keresztnek

2017. október 16. 08:44
Kostás Roland - Hunhír.info

nestle-joghurt-kereszt-500.jpgIsmét keresztényellenes, de a kifogásokat tekintve a muszlimok érzékenységét védő lépésre szánta el magát egy globális világcég. A Nestlé, beállva a Lidl mögé, eltüntette a keresztet termékeinek csomagolásáról. Immár felmerül a kérdés, vajon tényleg a mindent átható tolerancia elfogadtatása, vagy pedig ennél súlyosabb: a keresztény jelképek mellőzése a cél. Nagyon úgy tűnik, hogy bizonyos erők felhasználják kifelé a muzulmánok érzékenységét a keresztény jelképek likvidálására.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

A muzulmánokra való hivatkozással a zsidók sorra távolítják el a keresztény jelképeket. A Lidl után most a Nestlé vette a bátorságot, s "nemes egyszerűséggel" leretusálta a keresztet görög joghurtjának csomagolásáról. Az esetre a Breitbart hívta fel a figyelmet.

A helyszín ezúttal is Santorini, mint a Lidl esetében, hiszen a görög joghurtot azért mégis csak el kell adni valami ütőssel, valami jellegzetessel. Az a kis kereszt meg a templomok tetején ne hiányozzon senkinek, részletkérdés.

Míg a valóságban az ikonikus Anastasis-templom kék kupoláját fehér kereszt koronázza, a joghurt címkéjén a templom keresztjéről eltávolították a sértő keresztény szimbólumot.

A kereszt megszüntetésénél a Nestlé, a világ legnagyobb élelmiszer- és italgyártó vállalata utánozta a Lidl szupermarket óriás korábbi hasonló lépését, amely azért mégis csak nagy botrányt kavart. A Lidl akkor azzal indokolta lépését, hogy azért likvidálták a keresztet, hogy ne sértse más vallások érzékenységét. A keresztényekkel meg ugyan minek foglalkozni. Nem?

Nem ez az első alkalom, hogy a keresztény szimbólumokat elrejtették, vagy bírálták, hogy ne sértsék más vallás érzékenységét. Amint az Európai Post megjegyezte, a Nestlé keresztmetszése csupán a legutóbbi olyan kísérletsorozat, amely a keresztény képeket nyilvánosan csonkítja, általában a tolerancia és a sokszínűség nevében.

Nagy-Britanniában kitiltottak egy kereskedőt a piacról, mert nem volt hajlandó abbahagyni a templomos lovagos bögrék árusítását. Ez azért bántotta a piac üzemeltetőjének szemét, mert keresztény keresztet is ábrázoltak, valamint egy latin idézetet a Zsoltárok könyvéből. A Templomos Lovagrendet a keresztény zarándokok védelmére hozták létre, akik a muszlim katonák és vadászok elől a Szentföldre menekülnek. Ez volt a bib(s)i.

Sajnos a keresztény vallás elleni lépések példatárai kifogyhatatlanok. Az Egyesült Királyság iskolái eltávolítják a "Krisztus előtt és után" kifejezést a naptárból, nehogy kivívják a nem keresztények haragját. Az egész országban megszüntették a BC és az AD vallási nevelési órákon való használatát. A BC, a Krisztus előtt és az AD, az Anno Domini tradicionális kifejezéseket felváltják a politikailag korrekt BCE - A közös korszak és a CE - közös korszak előtt kifejezések.

A vallási nevelésért felelős helyi hatóságok azt mondták, hogy a régi kifejezések sérthetik a kisebbségeket vagy a nem hívőket. Canterbury egykori érseke George Carey nagy szégyennek nevezte a döntést.

Nem sokkal ezelőtt egy firenzei olaszországi iskola lemondott egy múzeumi látogatást azzal az indokkal, hogy a szent művészet - például Marc Chagall fehér keresztre feszítése - felzaklathatja a nem katolikus diákokat.

A Matteotti Általános Iskola diákjai egy "Isteni szépség" című kiállítást látogattak volna meg, melyben Van Gogh, Chagall, Fontana, Picasso, Matisse és Munch alkotásait ignorálta az iskolaigazgatóság.



Chagall sem polkorrekt

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat