HunHír.info

2018. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

Örökbe fogadott a buzipár - két hét múlva halott volt a kislány

2017. október 10. 06:16
Tomcat - Hunhír.info

pride-250.jpgBíróság elé állították Cardiffban a 31 éves Matthew Scully-Hickset, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a "férjével" közösen örökbe fogadott 18 hónapos kislányt, Elsie-t. A korábban fitneszedzőként dolgozó aberrált tagadja a vádakat, és szabadlábon védekezik.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Scully-Hicks 2006-ban találkozott "élete párjával", Craiggel, akivel Portugáliában "házasodtak" össze 2010-ben. Elsie-t 2015 szeptemberében vették magukhoz, és Scully-Hicks feladta munkahelyét, hogy otthon maradjon vele. A kislányt már 2015 novemberében kórházba kellett szállítani, mert ismeretlen körülmények között két helyen is eltört a lába. Decemberben koponyazúzódásokkal kellett kezelni, majd januárban és márciusban ismét. Ezekre az aberrált "apuka" azt a magyarázatot adta, hogy a kislány leesett a lépcsőn. Ha mindez egy heteroszexuális családban történt volna, a gyermekvédelmi hatóságok azonnal közbelépnek, a homokosokat azonban a politikai korrektség jegyében hagyták tovább kínozni a szerencsétlen kisgyermeket.

Ez év május 25-én Scully-Hicks azzal hívta ki a mentőket, hogy a kislány minden előzmény nélkül felsikoltott és összeesett. A kiérkező orvos megállapította, hogy Elsie-t súlyos feji- és gerinctrauma érte. Válságos állapotban szállították kórházba, azonban állapota folyamatosan romlott. Két nappal később lekapcsolták az életfenntartó gépekről, mert képtelenné vált az önálló lélegzésre, és Elsie meghalt. A boncolás során kiderült, hogy bordatörést, combcsont-törést, koponyatörést és súlyos agyi bevérzéseket szenvedett. Korábbi agysérülések nyomait is felfedezték.

A bíróságon meghallgatott tanúk szerint a buzi rendszeresen panaszkodott arra, hogy a kislány "pokollá teszi az életét", gyakran nevezte őt "a Sátán fattyának", és egy szomszéd azt is állította, hogy rendszeresen hallotta durván kiabálni, káromkodni Elsie-vel.

A bíróság tovább folytatja az eljárást, amely előreláthatólag két hétig fog tartani. Ha az aberrált állatot bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetéssel is sújtható.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat