HunHír.info

2018. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Örökbe fogadott a buzipár - két hét múlva halott volt a kislány

2017. október 10. 06:16
Tomcat - Hunhír.info

pride-250.jpgBíróság elé állították Cardiffban a 31 éves Matthew Scully-Hickset, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a "férjével" közösen örökbe fogadott 18 hónapos kislányt, Elsie-t. A korábban fitneszedzőként dolgozó aberrált tagadja a vádakat, és szabadlábon védekezik.

Magyar Menedék - Migránsokk

Scully-Hicks 2006-ban találkozott "élete párjával", Craiggel, akivel Portugáliában "házasodtak" össze 2010-ben. Elsie-t 2015 szeptemberében vették magukhoz, és Scully-Hicks feladta munkahelyét, hogy otthon maradjon vele. A kislányt már 2015 novemberében kórházba kellett szállítani, mert ismeretlen körülmények között két helyen is eltört a lába. Decemberben koponyazúzódásokkal kellett kezelni, majd januárban és márciusban ismét. Ezekre az aberrált "apuka" azt a magyarázatot adta, hogy a kislány leesett a lépcsőn. Ha mindez egy heteroszexuális családban történt volna, a gyermekvédelmi hatóságok azonnal közbelépnek, a homokosokat azonban a politikai korrektség jegyében hagyták tovább kínozni a szerencsétlen kisgyermeket.

Ez év május 25-én Scully-Hicks azzal hívta ki a mentőket, hogy a kislány minden előzmény nélkül felsikoltott és összeesett. A kiérkező orvos megállapította, hogy Elsie-t súlyos feji- és gerinctrauma érte. Válságos állapotban szállították kórházba, azonban állapota folyamatosan romlott. Két nappal később lekapcsolták az életfenntartó gépekről, mert képtelenné vált az önálló lélegzésre, és Elsie meghalt. A boncolás során kiderült, hogy bordatörést, combcsont-törést, koponyatörést és súlyos agyi bevérzéseket szenvedett. Korábbi agysérülések nyomait is felfedezték.

A bíróságon meghallgatott tanúk szerint a buzi rendszeresen panaszkodott arra, hogy a kislány "pokollá teszi az életét", gyakran nevezte őt "a Sátán fattyának", és egy szomszéd azt is állította, hogy rendszeresen hallotta durván kiabálni, káromkodni Elsie-vel.

A bíróság tovább folytatja az eljárást, amely előreláthatólag két hétig fog tartani. Ha az aberrált állatot bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetéssel is sújtható.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat