HunHír.info

2018. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

„Amerika zsidói állnak Amerika háborúi mögött”

2017. szeptember 20. 15:55
Hunhír.info

uj-vilagrend-250.jpg...Nemrégiben konferencián beszéltem Amerika háborús pártjáról, ami után egy idősebb úr jött hozzám, és azt kérdezte: „Miért nem mer senki becsületesen beszélni a szobában lévő hatszáz fontos gorilláról? Senki nem említette Izraelt e konferencián, noha mindannyian tudjuk, hogy az amerikai zsidók azok, akik minden pénzükkel és hatalmukkal támogatnak minden közel-keleti háborút Netanjahu érdekében? Nem kellene megnevezni őket, és nem engedni, hogy elsunnyogják ezt?...

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

A szerzőről: Philip Giraldi volt terrorelhárító szakértő és az amerikai CIA katonai hírszerző tisztje. Publicista és tévékommentátor, valamint a közel-keleti politikával foglalkozó Nemzeti Érdek Tanácsának ügyvezető igazgatója. Európai történelemből doktorált.

18 éven át dolgozott a CIA-nak. Számtalanszor szerepelt az amerikai MSNBC, a Fox News, a kanadai CBC, a BBC, az al-Dzsazíra, a Russia Today, stb. adón.

A cikk így kezdődik (szó szerinti fordítás következik):

Nemrégiben konferencián beszéltem Amerika háborús pártjáról, ami után egy idősebb úr jött hozzám, és azt kérdezte: „Miért nem mer senki becsületesen beszélni a szobában lévő hatszáz fontos gorilláról? Senki nem említette Izraelt e konferencián, noha mindannyian tudjuk, hogy az amerikai zsidók azok, akik minden pénzükkel és hatalmukkal támogatnak minden közel-keleti háborút Netanjahu érdekében? Nem kellene megnevezni őket, és nem engedni, hogy elsunnyogják ezt?

Ez egy olyan kommentárral feltett kérdés volt, amelyet sokszor hallottam korábban is, és válaszom mindig ugyanaz volt: bármilyen szervezet, amely azt akarja, hogy meghallgassák a külpolitika szintjén, tudja, hogy ha megérinti az Izrael és az amerikai zsidók forró huzalát, az gyors utat jelent a feledés irányába. A zsidó csoportok és a mély zsebű egyéni donorok nem csak a markukban tartják a politikusokat, hanem a tulajdonukban van és irányítják a sajtót és a szórakoztatóipart, ami azt jelenti, hogy az őket megsértő félről soha többé senki nem fog hallani. Különösen kényesek az olyan kérdésekre, mint a „kettős lojalitás”, főként mivel a kifejezés maga egy álca, hiszen az teljesen egyértelmű, hogy közülük nem egynek egyetlen igazi lojalitása van, mégpedig Izraelhez.

Giraldi ezután ismerteti az Irán-gyűlölet bizniszt és az ellene szított háborús igyekezetet, illetve készülődést. Majd kiemel néhány neokonzervatívot, mint David Frum, Max Boot, William (Bill) Kristol, Bret Stephens, Michael Ledeen, Reuel Marc Gerecht, Daniel Pipes, John Podhoretz, Elliot Abrams, Robert Kagan (Victoria Nuland férje), Paul Wolsfowitz, Douglas Feith, stb.

Ezután ismerteti a legbefolyásosabb Izrael-barát agytrösztöket.

Giraldi cikke vége felé ezt írja:

Olyan amerikai zsidók esetében, akikben a morális integritásnak még egy darabja sincs, a sajtótól meg kellene követelni, hogy címkézzék meg őket a tévé képernyőjének alján, amikor felbukkannak. Például William Kristolt így: „Zsidó és Izrael állam hangos szószólója.” Ez olyan figyelmeztető címke lenne, mint ami egy patkánymérget tartalmazó üvegen van, és nagyjából úgy lehetne lefordítani, hogy „saját kárára nyelje le akár a legkisebb dózist abból a nonszenszből, amit Bill Kristol felböfög”.

A záró bekezdés:

Mivel a fentiek közül semmi nem fog megtörténni, az egyetlen alternatíva amerikai állampolgároknak, akiknek elegük van attól, hogy országok nemzetbiztonsági érdekeit egy olyan csoport téríti el erőszakkal, amely egy külföldi kormányt szolgál, hogy jobban figyeljenek arra, ami történik. Egy kis fényt kell villantani a sötétségbe és felismerni, hogy kivel szórakoznak és ki teszi az. Ki kell mondani. És ha valakinek az érzéseit az sérti, annál jobb. Nekünk nem kell háború Iránnal csak azért, mert Izrael azt akarja, és egyes gazdag és nagyhatalmu amerikai azt boldogan megteszi. Tényleg, ez nagyon nem kell.

lovasistván.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat