HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Steve Bannon elhelyezte az első bombát a republikánus csúcselit, a neokonok között

2017. szeptember 08. 20:28
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgA republikánus elit egy része megpróbálja aláásni Donald Trump amerikai elnök programját - állította Steve Bannon, a Fehér Ház nemrégiben lemondatott stratégiai főtanácsadója egy televízós interjúban. Bannon a CBS televízió 60 perc című, vasárnap esti politikai műsorának adott interjút. Ennek egyes részleteit a csatorna pénteken nyilvánosságra hozta.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A volt főtanácsadó, aki ismét a Breitbart News jobboldali médiumot vezeti, azt állította, hogy a Republikánus Párt egyes vezetői nem csupán Trump programját akarják aláásni, hanem egyenesen a tavalyi elnökválasztás eredményét szeretnék megsemmisíteni. "Ez olyan nyilvánvaló, mint ahogyan a nappalt az éjszaka követi" - fogalmazott.

Steve Bannon konkrétan Mitch McConnell szenátusi frakcióvezetőt és Paul Ryan házelnököt említette, akik szerinte "nem akarják "Donald Trump populista, gazdasági nacionalista programjának megvalósítását". A riporter kérdésére Bannon felidézett egy Trump és McConnell közötti párbeszédet, melynek során McConnell ingerülten azt mondta, "nem akar többé a washingtoni mocsár lecsapolásáról hallani".

Donald Trump választási kampányának egyik jelszava ugyanis az volt hogy "lecsapolja a washingtoni mocsarat", azaz megtisztítja a washingtoni politikát.

Bannon felidézte azt is, hogy Reince Priebus, Trump nemrégiben szintén távozásra késztetett kabinetfőnöke, aki korábban a Republikánus Országos Bizottság elnöke volt, tavaly októberben egy megbeszélésen azt mondta Trumpnak: "vagy azonnal visszalép az elnökjelöltségtől, vagy az amerikai politikatörténet legnagyobb arányú vereségét szenvedi el".

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat