HunHír.info

2018. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Horror Nógrádban: saját sírját ásatták meg a fiúval

2017. augusztus 09. 15:38
Hunhír.info

Autóba tuszkolt, megvert, megzsarolt és megfenyegetett egy 18 éves fiút két férfi, majd arra kényszerítették, hogy kezdje el ásni a saját sírját. Mindezt azért, mert a fiatal tartozott nekik néhány tízezer forinttal.

Az éppen csak nagykorú fiatalt – elmondása szerint – július 18-án délelőtt csalták tőrbe telefonon. Egy férfi azzal hívta fel, hogy rendőr, és szemtanúként segítenie kell tisztázni egy esetet. Egy élelmiszerbolt parkolójában találkoztak, ahol az álnyomozó arra kérte a fiatalt, üljön be a civil “rendőrautóba”. A 24.hu azt írta a Zsaru magazinra hivatkozva, hogy a kocsi hátsó ülésén egy férfi ült. Visszakozni kezdett, de az autóban ülő utas ekkor berántotta, majd mindketten ütlegelni kezdték.

Gyorsan kiderült, miért. Egyikük – egy 41 éves salgótarjáni férfi – számon kérte, hogy miért nem fizette ki a teljes összeget a fiának, akitől vett egy telefont. A fiú beismerte, hogy tartozik, és azt mondta, rendezni fogja az adósságot, amint pénzhez jut. Ezután Bárnára hajtottak vele, ahol vissza kellett adnia a mobilt a támadó gyerekének, majd ismét a kocsiba ültették, megverték, és visszaindultak vele Salgótarjánba.

Útközben azonban megálltak a két település között, egy erdős részen. Ott kiszállították az autóból a fiatalt, és az úttól távolabb, egy elhagyatott területen közölték vele, hogy most meg kell ásnia a saját sírját. Miközben erre kényszerítették, folyamatosan azt kérdezgették tőle, mennyit ér az élete. A fiú nem tudott válaszolni, ezért a két férfi felvázolta a jövőjét: szereznek neki állást, és a keresetéből fél éven keresztül elvesznek hatvanezer forintot. A fiatal elfogadta az ajánlatot, de ezután még kapott egy ütést a bordájába. Bár megtiltották neki, hogy szóljon a rendőröknek, a fiatal értesítette a hatóságot.

A 41 éves férfit és 27 éves cinkosát néhány órával azután, hogy elengedték a fiút, előállították. Amikor szembesítették őket tettükkel és a várható következményekkel, megdöbbentek. Nem számoltak azzal, hogy akár évekre börtönbe kerülhetnek. Mindketten előzetesbe kerültek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat