HunHír.info

2017. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

A magyarországi liberális lap nyíltan támogatja az ISIL célkitűzéseit

2017. május 19. 14:45
Hunhír.info

isil-kivegzes2016-02-17-500.jpgAz Index.hu címlapján megjelent egy publicisztika, amely azzal próbálja elfogadhatóbbá tenni a bevándorlást, hogy azt mondja, „mi magyarok is bevándorlóként érkeztünk” Európába, ezért meg kell értenünk, hogy a bevándorlók érkezése egy természetes folyamat, ami az európai történelem része. Hogy ezer évek óta élünk a Kárpát-medencében ez természetesen nem zavarja a liberálist. Korábban egy másik szervezet is állított már hasonlókat: az Iszlám Állam nevű terrorista csoport. A terrorszervezet szerint a muszlimoknak Allah akaratából joga van meghódítani Európát, bármilyen szükséges eszközzel, akár gyilkolással, nemi erőszakkal is. Egy muszlim vallási vezető pedig a tömeges bevándorlás tetőzésekor, 2015 szeptemberében azt mondta, a muszlimok Allah akaratából gyermeket kell nemzzenek az európaiaknak, mert így lehet elfoglalni az európai országokat.

Magyar Menedék - Migránsokk

Az írás motivációja feltételezhetően az lehet, hogy utasításba adták az újságíróknak; „érzékenyíteni kell” az embereket (megpróbálni érzelmi alapon megérthetőbbé, elfogadhatóbbá tenni a bevándorlást). A sajtóalkalmazottnak azonban ezt egy olyan buta módon sikerült kiviteleznie, hogy a liberális lap a megjelent cikkel gyakorlatilag nyíltan támogatja az Iszlám Állam nevű terrorszervezet célkitűzéseit.

„A migráció nem jó vagy rossz, hanem tény, amivel együtt kell élni. Mi is migrációból lettünk, a szomszédaink is, körülöttünk minden annak az eredménye, hogy Európa egy átjáróház. Az emberek mindig is mozogtak, és kerítések meg hadseregek soha nem állították meg őket sokáig. Igen, azoknak, akik két éve elindultak, más a vallásuk és más a kultúrájuk, mint a többségünknek Európában. De attól még jönnek, és nem lesznek kevesebben.” – írja az Index publicistája.

A lap egyértelműen párhuzamba állítja a most zajló tömeges bevándorlást és az évszázadokkal ezelőtt zajló bevándorlási folyamatokat.

Az évszázadokkal ezelőtt zajló tömeges bevándorlási hullámok eredményeként azonban új államok jöttek létre Európában. Ezt le sem tagadhatják, hiszen az Index konkrétan azt írja, Magyarország úgy jött létre, hogy elődeink bevándorlóként ide jöttek és államot alapítottak. Az európai történelemnek emellett egy másik mozgatórugója, hogy etnikai feszültségek mentén államok bomlanak fel.

Az Index nem kevesebbet állít, minthogy a most zajló bevándorlás ugyanilyen folyamat, és ezt nekünk európaiaknak el kell fogadni.

Korábban egy másik szervezet is állított már hasonlókat: az Iszlám Állam nevű terrorista csoport. A terrorszervezet szerint a muszlimoknak Allah akaratából joga van meghódítani Európát, bármilyen szükséges eszközzel, akár gyilkolással, nemi erőszakkal is. Egy muszlim vallási vezető pedig a tömeges bevándorlás tetőzésekor, 2015 szeptemberében azt mondta, a muszlimok Allah akaratából gyermeket kell nemzzenek az európaiaknak, mert így lehet elfoglalni az európai országokat.

„Mi majd adunk nekik termékenységet. Gyermeket nemzünk nekik, mert el fogjuk foglalni az országaikat.” – foglalta össze lényegre törően az imám azt a folyamatot, amit az Index természetesnek és elfogadhatónak nevez. A kérdés már csak az, hogy a liberális lap szerkesztőségében meggyőződéses dzsihádisták ülnek-e, vagy csak valamilyen úton anyagi támogatást kapnak ilyen kötődésű szervezetektől.

Nem egyedülálló jelenség, hogy a liberálisok nyíltan támogatják egy terrorszervezet célkitűzéseit: tavaly augusztusban Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke is ugyanezzel az érveléssel utalt arra, hogy a bevándorlók államalapítás céljából érkeznek. Szeptemberben pedig a Világbank vezető közgazdásza, Paul Romer egyszerűen azt mondta, hogy mivel az európaiak nem szülnek elég gyermeket, a nem-európai népek viszont nagyon sok gyermeket vállalnak, az európai országok el kellene különítsenek területeket, amit odaadnának az itt letelepedő bevándorló közösségeknek. A liberális közgazdász egyértelműen kijelentette, hogy ezek a területek saját közigazgatással rendelkeznének, és nem lennének többé része egyik európai országnak sem.

hídfő.ru

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Zúgó nyilak - Karczag GyörgyZúgó nyilak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat