HunHír.info

2017. Enyészet hava 19. nap, Timur napja.

Fegyverkeznek az „antifák” Amerikában - lesz még itt balhé

2017. május 14. 06:57
Tomcat - Hunhír.info

antifa250.jpgVan abban valami bájos azokban a netes videókban, amelyekben elkényeztetett kertvárosi hülyegyerekek egyik kezükben a legújabb iPhone-t szorongatva, a másikkal a Starbucks poharat lötyögtetve, arcukat sállal eltakarva (a drága Gucci szemüveg azért marad) dadogják a kamerába, hogy ők bizony össze fogják zúzni a kapitalizmust és legyőzik a "nácikat".

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Egyre több olyan videó bukkan fel azonban, amelyekben ugyanezek a hülyegyerekek frissen vásárolt lőfegyverekkel pózolnak, és büszkén tudatják mindenkivel, hogy a következő "náci felvonulásra" ezzel fognak kimenni, és "nácikat fognak ölni"

A legújabb vírusvideóval egy ilyen ostoba leendő börtöntöltelék, aki "Sárkányúr elvtárs" (Comrade Dragonlord) néven mutatkozik be, közröhej tárgya lett internet-szerte. A Facebookon közzétett videóban az ohiói fiatalember azzal büszkélkedik, hogy ő és "elvtársai" fegyvereket vásároltak, majd nagy izgalommal bemutatja a nemrég beszerzett "AK-47-esét", ami valójában a gépkarabély civil változata, a WASR-10. Az újdonsült szerzeményt izgalomtól elcsukló hangon bemutató fiatalember természetesen "nácik megölésére" kívánja használni a félautomata karabélyt, és hogy "elvtársai" is megtehessék ezt, rögtön "fegyverbemutatót" is rögtönöz nekik. Az eredményen jelenleg hasát fogva röhög az Internet angolul tudó közönsége, hiszen például megtudjuk, hogy a lőszer a "lyukba" kerül bele a "rekesz" segítségével, már ha az önjelölt szakértőnek sikerül a tizedik próbálkozásra helyére szerencsétlenkedte a tárat, és még gyúr egy kicsit, mert a csőre töltés bizony többszöri próbálkozásra sem sikerült.

A videó ugyan legfeljebb a rekeszizmunkban tett kárt, de sajnos azt is megmutatja, hogy Amerikában egyre nagyobb a baj. A liberális uszítás már eljutott odáig, hogy az elvakult, megvezetett fiatalok emberölésre készülnek hagymázas társadalmi elméleteik alapján, saját honfitársaikat készülnek legyilkolni. Senki, egyetlen baloldali celebritás, sem a Trump elnököt menetrend szerint ekéző vadliberális showműsorok nem veszik a fáradságot, hogy pár szót szenteljenek a problémának. Majd ha bekövetkezik a tragédia, természetesen lesz majd ógás-mógás, "egyszeri eset"-ezés. Felelős meg nem, csak valaki a hullaházban, valaki más meg élete végéig börtönben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat