HunHír.info

2017. Enyészet hava 19. nap, Timur napja.

Elképesztő igazságtalanságot leplezett le a Time Magazine a Fehér Házban

2017. május 13. 09:12
Tomcat - Hunhír.info

A fősodratú médiát figyelők számára nem újdonság, hogy amióta Donald Trump az amerikai elnök, a szabadság egykor virágzó, boldog földje sötét pokollá változott, ahol a feketéket és a mexikóiakat szó nélkül lelövik, a melegeket koncentrációs táborokba terelik, a nőket pedig esténként megkötözve rakják el a konyhaszekrénybe, miután megerőszakolták és abortuszra kényszerítették őket. Mindehhez képest azonban eltörpül az a felfedezés, amelyet a Time Magazine bátor oknyomozó újságírója tett közzé, s amelyet sietett átvenni a világsajtó a CNN-től a The Independent-en át a Frankfurter Allemeine Zeitungig. Mi is így teszünk, hiszen életbevágó, hogy a világ felvilágosult népei mielőbb tudomást szerezzenek a világot fenyegető ordas veszélyekről.

Gyenge idegzetű olvasóink itt hagyják abba. Komolyan. Mi szóltunk!

Donald Trump a napokban meghívott három újságírót, hogy tekintsék meg, milyen körülmények között él elnökként a Fehér Házban. A meghívás részeként vacsorára is vendégül látta a riportereket. Azonban ennek során, míg a vendégek egy-egy gombóc fagylaltot kaptak desszertnek, Donald Trump kettőt is elfogyasztott!

S ez még hagyján, de míg az elnök egy Diet Coke-ot ivott, a vendégeknek ásványvizet szolgáltak fel, és a salátára is ecetes öntetet kaptak, miközben Trumpnak ezersziget öntet jutott.

A felháborító diszkrimináció, amelyen jogosan háborog a világ kulturáltabb fele, jól példázza, hogyan pusztítja el civilizációnkat, ha a náci agymosástól elbutult népet nem védi meg saját tévedéseitől a felkészült szakemberekkel rendelkező liberális politikai és szellemi elit.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat