HunHír.info

2017. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Kerékpárlakattal verte szét a Trump-párti fejét a „toleráns” professzor

2017. április 21. 08:16
Tomcat - Hunhír.info

Már az amerikai fősodratú média is kezd kínosan hallgatni a nagyszombati Berkeley-i eseményekről. Egyre több maszkos bűnözőt lepleznek le ugyanis az interneten, és furcsa módon egyik sem az alt-right táborból kerültek ki. Az események egyik legdurvább jelenete az volt, amikor egy maszkos huligán a tömegből előugorva egy nehéz kerékpárlakattal tiszta erőből fejbe vágta a féltérdre ereszkedve videózó Jack Posobiecet, akinek azonnal elöntötte az arcát a vér. A szempillantás alatt végrehajtott orvtámadás után a bűnöző rögtön el is tűnt a tömegben.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Pechjére azonban a 4chan.net közönsége azonnal nyomozni kezdett utána, és kockáról kockára elemezve az aljas támadásról történt videófelvételeket 24 órán belül egyértelműen azonosították. A bandita nem más, mint Eric Clanton, a San Francisco-i Állami Egyetem filozófiaprofesszora! Természetesen nem Arisztotelész vagy Platón bölcsességeit oktatja, hanem marxista-leninista propagandát terjeszt a katedráról, de olyan hevességgel, amin a még valahol vegetáló egykori "foxi-maxi" oktatók megdöbbenve ejtenék ki a fogsorukat.

Clanton természetesen most bajban van. Posobiec ugyanis feljelentést tett ellene, ami azt jelenti, hogy akár évekre börtönbe kerülhet. A 4chan.net hackerei feltörték több felhasználói fiókját, így derült ki, hogy a támadás előtt tucatnyi hasonló biciklilakatot rendelt az amazon.com-ról. Az okcupid.com társkeresőn pedig a következő szöveggel próbál csajozni: "Sokat gondolok a forradalomra."

A történet nem azért érdekes nekünk itt, a földgolyó másik oldalán, mert egy bűnöző fejbe ütött valakit, aztán lebukott. Nem is azért, mert elképesztő, milyen hatékonyan buktatja le ezeket a véglényeket az amúgy szintén nem az erkölcsiségéről híres 4chan.net közönsége. Azt kell itt észrevenni, hogy a nyugati egyetemeken ilyen alakok "oktatnak". Az olyan egyetemi szakokon, mint a filozófia, női tudományok, gendertudomány és hasonlók a jövő értelmiségének indoktrinálása zajlik. Ellentétben a nálunk megvalósult szocializmussal, ahol azért járt az ember "foxi-maxira", mert muszáj volt, ezekre a modern marxista-leninista agymosásokra önként mennek a fiatalok, mert "trendi" ilyesmiket tanulni, és komolyan is veszik ezeket a veszélyes ostobaságokat. S ne higgyük, hogy csak egy-két kósza esetről van szó, amit az egyetemek vezetői rögtön helyre is tesznek: még soha egyetlen ilyen bűnözőt nem rúgtak ki az állásából ilyen kicsiségekért, hogy szabad idejében felfegyverzett rohamcsapatokat szervez a "szabadság" védelmére. S ennek tükrében talán már érthető, miért akarja a magyar kormány Soros György "egyetemét" kiakolbólítani az országból.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
XII. Piusz és a zsidók - Gordon ThomasXII. Piusz és a zsidók
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Vallomás a csodáról - Csinszka naplója - Boncza Berta (Csinszka)Vallomás a csodáról - Csinszka naplója
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat