HunHír.info

2018. Ígéret hava 23. nap, Szabolcs napja.

Eközben Amerikában: hős lett a bűnöző pornós

2017. április 19. 07:56
Tomcat - Hunhír.info

A magyarországi fősodratú média nem foglalkozik az Egyesült Államokban lassan rendszeressé váló összecsapásokkal a magukat forradalmárnak képzelő, maszkos "antifa" banditák és a szólásszabadságukkal élni próbáló Trump-párti konzervatívok között. Amerikai közéletében korábban példátlan módon az 1920-as évek Németországát idéző módon alakulnak egyre-másra a "nácik ellen" a különféle erőszakos bandák, akiknek brutalitása és gátlástalansága még a rendőrséget is meglepte.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A bandák először akkor bukkantak fel, amikor a kaliforniai Berkeley egyetemen Milo Yiannopoulos, az alternatív jobboldal egyik publicista-sztárja tartott volna előadást, és perceken belül háborús állapotokat teremtettek az amúgy jó nevű oktatási intézmény területén, meghiúsítva az előadást, és ezzel mellesleg súlyosan megsértve az amerikai alkotmányt, mely a szólásszabadságot alapértékként deklarálja. Nagyszombaton az egyetemen és környékén újabb összecsapások törtek ki, amikor a Trump-pártiak békés tüntetést jelentettek be a szólásszabadság mellett. Ezúttal azonban ők is felkészültek: számosan érkeztek hevenyészett páncélokat, sisakokat viselve, botokat és más improvizált fegyvereket cipelve, hiszen az őrjöngő balosok már napokkal az esemény előtt gyilkos indulatokat próbáltak szítani különböző közösségi oldalakon, "nácivadászatra" és "a fehér felsőbbrendűség elleni harcra" szólítva fel híveiket.

Szombaton a két tábor a tévékamerák élő közvetítése mellett akaszkodott össze, melyben egyértelműen a balosok voltak a kezdeményezők. A tömegverekedés hevében az egyik kamera felvette, amint egy férfi hatalmas ökölcsapást visz be egy raszta hajú nőnek, aki ettől a földre kerül. A fősodratú média természetesen azonnal mártírrá avatta a "védtelen hölgyet", és jelenleg talkshow-ról talkshow-ra hordozzák, mint a "szabadság" élő ikonját. A szemmel láthatóan nem túl intelligens Louise Rosealma pedig vihogva élvezi újdonsült hírnevét, nem is beszélve a több tízezer dollárnyi adományról, ami persze azonnal ömleni kezdett hozzá.

A Trump-párti alt-right azonban percek alatt azonosította a nőt, aki természetesen nem egyetemista. Először Facebook-oldalát találták meg, amelyen az esemény előtt büszkén jelentette ki, hogy márpedig ő "száz náci skalpot" fog begyűjteni a Berkeley-n, vagyis előre készült az erőszakra. Később felbukkant videófelvételeken és fényképeken pedig tisztán látható, hogy üvegpalackokba dugott petárdákat (M80 jelzésű, ún. "cherry bomb" tölteteket) készült dobni az emberek közé. Az ökölcsapást ezért kapta Nathan Damigo tengerészgyalogos veterántól, hogy ezt megakadályozza. Végül az is kiderült a "hősről", hogy közönséges kurva: rendkívül közönséges és igénytelen pornófilmekben tekinthető meg számos on-line szexoldalon.

A pofozkodást a rendőrség még vizsgálja, és egyelőre nem adtak tájékoztatást a sajtónak az ügy állásáról. Az azonban bizonyos, hogy ha bebizonyosodik, hogy Rosealma robbanóeszközt próbált használni, súlyos börtönbüntetés elé nézhet, hiszen az ilyen terrorcselekményeket jó ideje nem veszik jó néven az USA-ban, még forradalmi hevületből elkövetve sem.

A történtekben persze semmi újdonság nincs. Az erőszakos "igazságosztás" mindig is a koszlott csőcselék kedvenc tevékenysége volt a "nagy" francia forradalom óta, és az erőszakos, agresszív kurvák kezdettől fogva jelképei az összes ilyen mozgalomnak. Delacroix nevezetes festménye, amelyen a "szabadság" fedetlen mellű nő képében vezeti a fegyveres csőcseléket hullahalmokon át, mindent elmond arról, mit is képviselnek ezek az "emberek".

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat