HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Az áruló Hegedüs hadnagy mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok

2017. április 10. 12:01
Hunhír.info

migranansok-nemetorszag250.jpgA budapesti Soros-féle CEU melletti tüntetésen ott volt a baloldali-liberális oldal „színe-java”. Az ott történteket mindenki pártállása és világnézete szerint kommentálta, egyesek pedig egy következő demonstrációra toboroztak. Az illegális bevándorlási krízisben egyértelműen magyar és Európa ellenes szerepet játszó Migráns Szolidaritás Csoport, vagyis ismertebb nevén MigSzol aktivistái is jelen voltak a Soros György alapította Közép-európai Egyetem melletti tüntetésen.

Menedék - Atilla

Ez önmagában nem jelentene semmit, hiszen régóta közismert, hogy az ehhez hasonló csoportokat bőkezűen támogatja Soros György, így valószínűleg nem csupán liberális elveik mellett álltak ki a tüntetésen való részvétellel, hanem a pénzelőjük által elvárt tevékenységet is végezték egyben. És ha már ott voltak egy következő, április közepén tartandó tüntetésre is toboroztak, mely meglepő módon nem a székely önrendelkezés melletti kiállásról, vagy éppen a kárpátaljai magyarok vegzálása elleni fellépésről szól.

Ezt persze nem is várhatjuk el tőlük, hiszen őket az ezekhez hasonló ódivatú dolgok nem érdeklik, meg aztán az ilyesmire (legalább is szerintük) ott van a magyar kormány, meg a Jobbik. Ők szívesebben állnak ki a kontinensre milliós nagyságrendben érkező, többnyire muzulmán vallású, potenciális erőszakolók, gyilkosok és terroristák mellett. Amint az a tüntetésen osztogatott szórólapon is látható, a „rasszista” magyar állam, az ártatlan migránsokat verő magyar rendőr a legnagyobb gondjuk, és buzgón gyűjtenek a magyar határt illegálisan átlépő Ahmedek és Yamenek ügyvédei számára.

Hegedűs hadnagyot annak idején Dobó István felakasztatta. Mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok vajon mit érdemelnének „áldásos" tevékenységükért?

Barta Béla - itthon.ma

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat