HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Az áruló Hegedüs hadnagy mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok

2017. április 10. 12:01
Hunhír.info

migranansok-nemetorszag250.jpgA budapesti Soros-féle CEU melletti tüntetésen ott volt a baloldali-liberális oldal „színe-java”. Az ott történteket mindenki pártállása és világnézete szerint kommentálta, egyesek pedig egy következő demonstrációra toboroztak. Az illegális bevándorlási krízisben egyértelműen magyar és Európa ellenes szerepet játszó Migráns Szolidaritás Csoport, vagyis ismertebb nevén MigSzol aktivistái is jelen voltak a Soros György alapította Közép-európai Egyetem melletti tüntetésen.

Menedék - Baráthosi

Ez önmagában nem jelentene semmit, hiszen régóta közismert, hogy az ehhez hasonló csoportokat bőkezűen támogatja Soros György, így valószínűleg nem csupán liberális elveik mellett álltak ki a tüntetésen való részvétellel, hanem a pénzelőjük által elvárt tevékenységet is végezték egyben. És ha már ott voltak egy következő, április közepén tartandó tüntetésre is toboroztak, mely meglepő módon nem a székely önrendelkezés melletti kiállásról, vagy éppen a kárpátaljai magyarok vegzálása elleni fellépésről szól.

Ezt persze nem is várhatjuk el tőlük, hiszen őket az ezekhez hasonló ódivatú dolgok nem érdeklik, meg aztán az ilyesmire (legalább is szerintük) ott van a magyar kormány, meg a Jobbik. Ők szívesebben állnak ki a kontinensre milliós nagyságrendben érkező, többnyire muzulmán vallású, potenciális erőszakolók, gyilkosok és terroristák mellett. Amint az a tüntetésen osztogatott szórólapon is látható, a „rasszista” magyar állam, az ártatlan migránsokat verő magyar rendőr a legnagyobb gondjuk, és buzgón gyűjtenek a magyar határt illegálisan átlépő Ahmedek és Yamenek ügyvédei számára.

Hegedűs hadnagyot annak idején Dobó István felakasztatta. Mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok vajon mit érdemelnének „áldásos" tevékenységükért?

Barta Béla - itthon.ma

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat