HunHír.info

2018. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Nem akarta felengedni a sofőr a három „szemvillantó” arabot

2017. március 16. 09:26
neva - Hunhír.info

arab-nok500.jpgAnnak ellenére, hogy érvényes jeggyel rendelkeztek, nem akart felengedni sofőr a drezdai helyi járatra három nikábot viselő nőt. Az esetet egy 28 éves egyetemista hozta nyilvánosságra, aki nagyon megsajnálta a három beburkolt hölgyet, valamint úgy gondolta, hogy a rasszizmus már a tetőfokára hágott ezzel a sofőri kilengéssel.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A sofőr nem engedte felszállni a három arab nőt, és ezt azzal indokolta, hogy nem tudja beazonosítani őket, amennyiben netán valamilyen bűneset történik a buszon. Az arab nők többször próbálkoztak, hangsúlyozták, hogy érvényes jegyük van, de nem ezzel volt problémája a sofőrnek. Az arab nők végül a busz elé álltak, így az nem tudott kiállni a főpályaudvar megállójából.

Ekkor lépett közbe a globalizmus és a lelkiismeret-furdalás agymosott gyermeke, egy egyetemista, aki a buszközönség előtt felvetette, hogy így nem lehet viselkedni, s kérte a sofőrt, hogy engedje fel őket a járatra. Feltette a kérdést a buszon, hogy akarják-e, hogy felszálljanak a csak a szemüket láttató nők, de nagy csalódására az utasok közül senki nem állt ki mellettük. Ez a "fasiszta, idegengyűlölő" hangulat bosszantotta fel annyira, hogy a Sächsischen Zeitung nevű újsághoz fordult a történettel.

A három arab nőnek végül kinyitotta a sofőr az ajtót, miután az irányítástól kért segítséget, mit tegyen. Az eset nyilvánosságra hozatala után a közlekedési vállalat nyilvánosan is elnézést kért a három nőtől a kellemetlenségért.

A közlekedési vállalat szóvivője végül védelmébe vette a sofőrt. Mint mondta, még soha nem fordult elő, hogy szolgáltatásaikat nikábot viselők akarják igénybe venni. Mindenki azt visel a buszon, amit akar - ezt egyértelművé tették a sofőr számára - mondta a szóvivő, aki szerint a busz vezetője semmi elítélendőt nem tett.

Ez nem az első eset egyébként, hogy az utasok kinézete miatt aggódni kell. Először két éve történt, hogy a buszon egy marokkói férfi molesztált és bántalmazott fiatalkorú utasokat. A védelem szervezésére önkéntesek - migránsellenesek - csoportot alapítottak és járőrözést szerveztek, de ez ma már nem működik.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat