HunHír.info

2019. Ígéret hava 22. nap, Bogyó napja.

Törökszentmiklós: A rendőrök és a cigányok is készenlétben (ÉLŐ)A cigánybűnözés ellen tüntetnek Törökszentmiklóson annak kapcsán, hogy a településen egy-két cigány klán keseríti meg bűnöző életmódjával a többség életét. Helyszínen tartózkodó tudósítónk jelentése szerint Szolnok-Szajolnál már cigány megfigyelők álltak a tüntetés kezdete előtt egy-másfél órával az út szélén. Útra kelt a Momentum és a Vajnai Attila-féle antifa bagázs, buszokkal.

Soros- civilek irányítják a Facebook cenzúrát

2019. május 22. 13:42

facebook250.jpgA jobboldali kútfők elhallgattatásáért kampányol a Soros Györgyhöz köthető Avaaz aktivista szervezet. A civilek most azért küzdenek, hogy minden olyan felhasználót, akit ők jobboldali kötődésűnek neveznek, azt tiltsák le oldalaikról a legnagyobb közösségi média szolgáltatók- írja a Guardian. A Facebook eddig sem volt rest, a portál saját bevallása szerint már mintegy 6 millió “gyanús” felhasználót távolított el.

Tolerancia

2019. május 22. 12:02

toltenyek250.jpgMit várjunk az ellenségeinktől, amikor a velünk egy ívásúak is olyan taposó akna tüskéket helyeznek el útjainkon, hogy minduntalan rálépni kényszerülünk. Kerüljük, kerüljük, de azt a sávot, ahol teljesen elkeskenyedik az út, már nem tudjuk kikerülni és először botladozva, aztán tehetetlenül belezuhanunk a vitriolba mártott bozótba.


A német baloldal uniós pulcsiban, baseballütővel számolna le a jobboldallal

2019. május 22. 11:56

antifa250.jpgA Német Szociáldemokrata Párt ifjúsági tagozata, a Jusos vérlázító felhívást tett közzé. Egyik berlini tagjuk uniós zászlót ábrázoló pulóverben szerepel a poszteren, kezében pedig egy baseballütő van. Alul az a szöveg olvasható szabad fordításban, hogy tegyük hűvösre a nacionalizmust. Anikka Klose, a Jusos egyik vezetője elismerte, hogy ez valóban a párt egyik hivatalos plakátja, de nem gondolja, hogy ez felháborító lenne.

Ezek totál idióták! Macron és Merkel gesztusokat kért Putyintól

2019. május 22. 08:46

macron-250.jpgEmmanuel Macron francia köztársasági elnök és Angela Merkel német kancellár “gesztusokat” kért Vlagyimir Putyin orosz elnöktől a kelet-ukrajnai konfliktus rendezése érdekében – közölte a francia elnöki hivatal. A hivatalába hétfőn beiktatott Zelenszkij öröksége az öt év alatt már 13 ezer halálos áldozatot követelő konfliktus. Ukrajna a kirobbanása óta elvesztette az ellenőrzést a Donyeck-medence szénbányái és ipara fölött, valamint az oroszországi határának egy része fölött.


Európai Ügyészség? Az évszázad egyik legrafináltabb liberális szemfényvesztése!

2019. május 22. 07:39

justicia250.jpgA magyarok 58 százaléka szerint hazánknak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez - ez a legfőbb olvasata a Závecz Research reprezentatív közvélemény-kutatásának, amely a 24.hu megbízásából készült április második felében. Az eredmények érdekesen alakulnak: mindössze 25 százalék azok aránya, akik szerint nincs szükség a csatlakozásra, 17 százalék pedig nem tudott vagy nem akart válaszolni a kérdésre.

A tomboló buzik valós arca, avagy mi van ott a mélyben...

2019. május 22. 07:21

pride-250.jpgMagyarországon a kisebbségek jogai erősek, a többségétől eltérő szexuális irányultságú emberek is biztonságban élhetnek. Ezért aztán teljesen fölösleges, sőt kontraproduktív volt az elmúlt napokban a Kossuth téren megrendezett meleg gyűlöletőrjöngés, és egyenesen visszataszító volt a mosdatlan szájú felszólalók sikolyba fulladó szitok­özöne.


Friss híreink

Holnap is marad a változékony idő

2019. május 22. 16:21

Reggelig többnyire erősen felhős lesz az ég, eleinte többfelé, éjszaka szórványosan fordulhat elő eső, zápor, kezdetben néhol zivatar.

Németország az anarchia felé sodródik - mindent a mocskos idegen betolakodóknak!

2019. május 22. 16:10

A minap mint előadó hivatalos voltam egy tudományos konferenciát követő fogadásra. A kötetlen beszélgetés közben hitelt érdemlő forrás tanúsította, hogy Svédországban azoknak a lakástulajdonosoknak, akik az általuk és hozzátartozójuk által nem lakott lakásokat bérbeadják, az állam a piaci árnál magasabb bérleti díjat fizet, ha migránsoknak adják bérbe azokat.

A tótok bezzeg nem holofilmekre szórják el a milliárdokat!

2019. május 22. 16:03

A készítők elmondása szerint a Szlávok egy történelmi kalandfilm-sorozat lesz, fantasy elemekkel ötvözve, amelyet a szláv mitológia inspirált. Sőt, a TV JOJ még ennél is tovább ment, és a szlávokról szóló sorozatukat a kultikus Trónok harcával hasonlította össze

Összehordta a szemetet a szél az az Élysée-palotában

2019. május 22. 15:13

Európai és amerikai "értelmiségiek" sorát fogadta kedd folyamán Emmanuel Macron francia elnök a párizsi Élysée-palotában – írja a Le Figaro.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000100 kep000073 kep000087 kep000208

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat