HunHír.info

2019. Ígéret hava 22. nap, Bogyó napja.

Törökszentmiklós: A rendőrök és a cigányok is készenlétben (ÉLŐ)A cigánybűnözés ellen tüntetnek Törökszentmiklóson annak kapcsán, hogy a településen egy-két cigány klán keseríti meg bűnöző életmódjával a többség életét. Helyszínen tartózkodó tudósítónk jelentése szerint Szolnok-Szajolnál már cigány megfigyelők álltak a tüntetés kezdete előtt egy-másfél órával az út szélén. Útra kelt a Momentum és a Vajnai Attila-féle antifa bagázs, buszokkal.

Soros- civilek irányítják a Facebook cenzúrát

2019. május 22. 13:42

facebook250.jpgA jobboldali kútfők elhallgattatásáért kampányol a Soros Györgyhöz köthető Avaaz aktivista szervezet. A civilek most azért küzdenek, hogy minden olyan felhasználót, akit ők jobboldali kötődésűnek neveznek, azt tiltsák le oldalaikról a legnagyobb közösségi média szolgáltatók- írja a Guardian. A Facebook eddig sem volt rest, a portál saját bevallása szerint már mintegy 6 millió “gyanús” felhasználót távolított el.

Tolerancia

2019. május 22. 12:02

toltenyek250.jpgMit várjunk az ellenségeinktől, amikor a velünk egy ívásúak is olyan taposó akna tüskéket helyeznek el útjainkon, hogy minduntalan rálépni kényszerülünk. Kerüljük, kerüljük, de azt a sávot, ahol teljesen elkeskenyedik az út, már nem tudjuk kikerülni és először botladozva, aztán tehetetlenül belezuhanunk a vitriolba mártott bozótba.


A német baloldal uniós pulcsiban, baseballütővel számolna le a jobboldallal

2019. május 22. 11:56

antifa250.jpgA Német Szociáldemokrata Párt ifjúsági tagozata, a Jusos vérlázító felhívást tett közzé. Egyik berlini tagjuk uniós zászlót ábrázoló pulóverben szerepel a poszteren, kezében pedig egy baseballütő van. Alul az a szöveg olvasható szabad fordításban, hogy tegyük hűvösre a nacionalizmust. Anikka Klose, a Jusos egyik vezetője elismerte, hogy ez valóban a párt egyik hivatalos plakátja, de nem gondolja, hogy ez felháborító lenne.

Ezek totál idióták! Macron és Merkel gesztusokat kért Putyintól

2019. május 22. 08:46

macron-250.jpgEmmanuel Macron francia köztársasági elnök és Angela Merkel német kancellár “gesztusokat” kért Vlagyimir Putyin orosz elnöktől a kelet-ukrajnai konfliktus rendezése érdekében – közölte a francia elnöki hivatal. A hivatalába hétfőn beiktatott Zelenszkij öröksége az öt év alatt már 13 ezer halálos áldozatot követelő konfliktus. Ukrajna a kirobbanása óta elvesztette az ellenőrzést a Donyeck-medence szénbányái és ipara fölött, valamint az oroszországi határának egy része fölött.


Európai Ügyészség? Az évszázad egyik legrafináltabb liberális szemfényvesztése!

2019. május 22. 07:39

justicia250.jpgA magyarok 58 százaléka szerint hazánknak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez - ez a legfőbb olvasata a Závecz Research reprezentatív közvélemény-kutatásának, amely a 24.hu megbízásából készült április második felében. Az eredmények érdekesen alakulnak: mindössze 25 százalék azok aránya, akik szerint nincs szükség a csatlakozásra, 17 százalék pedig nem tudott vagy nem akart válaszolni a kérdésre.

A tomboló buzik valós arca, avagy mi van ott a mélyben...

2019. május 22. 07:21

pride-250.jpgMagyarországon a kisebbségek jogai erősek, a többségétől eltérő szexuális irányultságú emberek is biztonságban élhetnek. Ezért aztán teljesen fölösleges, sőt kontraproduktív volt az elmúlt napokban a Kossuth téren megrendezett meleg gyűlöletőrjöngés, és egyenesen visszataszító volt a mosdatlan szájú felszólalók sikolyba fulladó szitok­özöne.


Friss híreink

Holnap is marad a változékony idő

2019. május 22. 16:21

Reggelig többnyire erősen felhős lesz az ég, eleinte többfelé, éjszaka szórványosan fordulhat elő eső, zápor, kezdetben néhol zivatar.

Németország az anarchia felé sodródik - mindent a mocskos idegen betolakodóknak!

2019. május 22. 16:10

A minap mint előadó hivatalos voltam egy tudományos konferenciát követő fogadásra. A kötetlen beszélgetés közben hitelt érdemlő forrás tanúsította, hogy Svédországban azoknak a lakástulajdonosoknak, akik az általuk és hozzátartozójuk által nem lakott lakásokat bérbeadják, az állam a piaci árnál magasabb bérleti díjat fizet, ha migránsoknak adják bérbe azokat.

A tótok bezzeg nem holofilmekre szórják el a milliárdokat!

2019. május 22. 16:03

A készítők elmondása szerint a Szlávok egy történelmi kalandfilm-sorozat lesz, fantasy elemekkel ötvözve, amelyet a szláv mitológia inspirált. Sőt, a TV JOJ még ennél is tovább ment, és a szlávokról szóló sorozatukat a kultikus Trónok harcával hasonlította össze

Összehordta a szemetet a szél az az Élysée-palotában

2019. május 22. 15:13

Európai és amerikai "értelmiségiek" sorát fogadta kedd folyamán Emmanuel Macron francia elnök a párizsi Élysée-palotában – írja a Le Figaro.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000100 kep000073 kep000087 kep000208

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat