HunHír.info

2019. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Már 2009-ben eldöntötték, hogy elárasztják Európát “menekültekkel”, szerintük hazánkban még elfér 83 millió ember!

migransok-hajo-500.jpgMegtervezett, tudatos akció áll az Európai Unió menekültpolitikája mögött, egy tanulmány szerint ugyanis már 2010-ben kvóta alapján akarták elosztani a migránsokat az európai tagállamok között,- számol be a PestiSrácok.hu

A jó idő miatt egy tucat KONTINENSFOGLALÓKKAL teli hajó indult el Európa felé - ELSÜLLYESZTENI!

2019. május 25. 19:20

menekultek250.jpgA máltai hatóságok a Földközi-tengeren kimentettek 216 migránst szombatra virradóan. A hajók utasait a vallettai kikötőbe szállítják. Az illegális bevándorlók egészségi állapotáról, valamint állampolgárságukról egyelőre nem közöltek semmit sem a máltai hatóságok. Azonban hozzátették, hogy a jó időjárás miatt az utóbbi két napban 12 migránshajó indult el Európa felé Líbiából, Tunéziából és Algériából.

Az úzvölgyi temetőgyalázás miatt demonstráltak Csíkszentmártonban

2019. május 25. 19:13

uz-volgye250.jpgA magyar közösség vagyonának, szimbólumhasználatának megvédésére, történelmi emlékhelyeinek meggyalázására hívták fel a figyelmet a Csíkszentmártonban szervezett szombati tiltakozó gyűlés szónokai. A megmozduláson részt vettek és felszólaltak a történelmi egyházak képviselői, valamint az RMDSZ vezető politikusai. A demonstrációra több erdélyi megyéből, de még Magyarországról is érkezett egy népes csoport.


Aszadék nyírják rendesen a terroristákat

2019. május 25. 18:17

terrorista-250.jpgA szíriai hadsereg csaknem 350 terroristával végzett Hama tartományban az elmúlt napokban a Haját Tahrír as-Sám (HTS) szélsőséges iszlamista ernyőszervezet támadásainak visszaverése során – közölte pénteken a szíriai orosz katonai parancsnokság. Az szíriai orosz katonai központ vezetője szerint a szélsőségesek veszteségeik pótlására erősítést, újabb harcosokat és hadfelszerelést irányítanak át Kfar Nbudához.

Kontinensfoglaló idegen szutykokat mozgósítanak a Soros-szervezetek az EP-választás alatt

2019. május 25. 10:06

negerek250.jpgAz EP-választások miatt Soros György szervezetei óriási mozgosításokba kezdtek. A cél, hogy minél több "migráns" menjen el szavazni, akik többségében a baloldali, migránspárti liberális pártokra adják majd le szavazataikat. A Magyar Nemzet azt írja, hogy az Európai Parlament uniós költségvetési forrásokból támogat egy bevándorláspárti szervezetet, hogy mozgósítsa az „új európaiakat", azaz a niggereket, arabokat, ázsiaiakat a választásra.


A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

2019. május 25. 09:54

kelta-kereszt250.jpgHatalmas felháborodást váltott ki a jóérzésű svédek körében az igazságügyi miniszter, név szerint Morgan Johansson legújabb ötlete. A svéd kormányt képviselő szociáldemokrata politikus azzal állt elő, hogy meg kell vizsgálni azokat a jogi lehetőségeket, melyek lehetővé tennék az ősi viking rúnák betiltását. Indoklásában Johansson arra hivatkozik, hogy a skandináv tradíció részét képező rúnák (ősi írásjelek) napjainkban a „neonáci” csoportok közkedvelt szimbólumai, ezáltal alkalmasak a gyűlöletkeltésre.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely népszavazást tartana az EU-tagságunkról

2019. május 25. 08:56

eu_nem.jpgAz Európai Bizottság közvélemény-kutatása szerint hazánkban többségbe kerültek azok, akik nem bíznak az Európai Unióban. Egyre többen érzik úgy, hogy az Unió inkább gyarmatosít, kihasznál minket, és a belügyeinkbe is egyre jobban beleavatkozik, nemzeti önrendelkezésünket felszámolja, a Nemzetek Európája helyett egy Európai Egyesült Államokká gyúrva össze az országokat. - írják.


Friss híreink

Átláthatatlanul pénzelheti az unió a főként magántulajdonú Euronews csatornát

2019. május 25. 17:10

Évente mintegy 24,5 millió euró közösségi támogatást kap az Euronews hírtelevízió, amely azonban a legtöbb európai uniós állampolgár számára még mindig nem elérhető, minthogy egyetlen tagországban sem minősül közszolgálati adónak, ráadásul a csatorna finanszírozásának nyomon követésében hiányosságok vannak – írta friss jelentésében az Európai Számvevőszék (ECA).

A Mi Hazánk Mozgalom alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót

2019. május 25. 15:26

A Mi Hazánk Mozgalom gyökeresen, alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót - közölte a párt elnöke szombaton az Országház főbejárata előtt tartott sajtótájékoztatóján. Toroczkai László azt mondta: hisz abban, hogy még nem teljesen egyéves pártként be tudnak jutni az Európai Parlamentbe.

Több mint kétszáz IDEGEN BETOLAKODÓ KONTINENSFOGLALÓT mentettek ki két lélekvesztőről a máltai hatóságok

2019. május 25. 13:56

A máltai hatóságok a Földközi-tengeren kimentettek 216 "migránst" két lélekvesztőről szombatra virradóan, és a vallettai kikötőbe szállítják őket – közölték hivatalosan. Az egyik hajó utasait péntek este mentették ki, miután a hajó süllyedni kezdett, és ők vészjeleket adtak le. Miután egy máltai járőrhajó felvette őket a fedélzetére, és elindult velük Vallettába, a hajó kapott egy újabb vészjelzést, emiatt visszafordult a másik hajó utasaiért.

A Kúria jogerős döntését is semmibe veszi a nemkívánatos véleményeket elhallgattató RTL Klub

2019. május 25. 13:35

A "demokrácia bajnokai" és a "sajtószabadság megtestesítői" kertelés nélkül megírták a Mi Hazánk Mozgalomnak, hogy nem hajlandók eleget tenni a Kúria jogerős döntésének, és nem teszik közzé a választás előtt a kampányfilmünket - írja Facebook-oldalán Dúró Dóra.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000097 kep000023 kep000090 kep000094

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat