HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Este Jézus feltámadását ünneplik a katolikus templomokban

kereszt-gellert-hegy-500.JPGNagyszombaton Krisztus kereszthaláláról elmélkednek a keresztények, az esti vigília-szertartással a katolikus templomokban pedig már kezdetét veszi húsvét, a kereszténység legnagyobb, Jézus feltámadását hirdető ünnepe.

Az olasz bör­tön­töl­te­lé­kek 20 szá­za­léka idegen betolakodó - felülreprezentáltak a niggerek

2019. április 20. 14:29

negerek250.jpgTavaly minden ötödik börtöntöltelék migráns volt az olasz rendőrség friss adatai szerint. Az arányuk tehát elérte a 20 százalékot, miközben az ország lakosainak csak 8,7 százaléka külföldi. A 990 be­bör­tön­zött nagy része ni­gé­riai, akik fő­ként az Af­ri­ká­ból ide utaz­ta­tott fe­kete pros­ti­tu­ál­tak ki­tar­tá­sá­ból élnek. Utánuk következnek az albánok, majd a marokkóiak, románok és a tunéziai bűnelkövetők.

Szégyen, hogy ezt a teljes néphülyítést a franciák majd szépen be is veszik!

2019. április 20. 14:11

langok.jpgA Notre Dame tűzvésze után először kijelentették, hogy nem mehet be senki, mert a szerkezete az épületnek bizonytalan, akár össze is omolhat. Eközben, amíg senki sem mehetett be, a francia rendőrség kijelentette, hogy elektromos tűz történt. Hogy tudtak vizsgálódni, ha senki sem mehetett be? Most nagyszombaton pedig kijelentették a francia hatóságok, hogy a “szerkezetet stabilizálták”.


A felvidéki magyarság stációi – avagy keresztre feszítésünk története

2019. április 20. 14:05

felvideki-kitelepitettek.jpgA közel száz éve szülőföldjén „hontalanként” élő magyarság kálváriája jutott eszembe a nagyhéten, a feltámadás ünnepére várva. Azokra a felmenőimre gondoltam, akik még a Monarchia idején születtek, éltek – s ugyanazon a földön, de már egy teljesen idegen országban haltak…Tőlük örökségbe kaptuk a szülőföldet, de sajnos a Hazát már nem. Mert azt tőlük is elvették, illetve kitiltották őket hazájukból, megkérdezés nélkül...

A Notre-Dame huszártornyát titánból és üvegből építenék újjá a szabadkőművesek

2019. április 20. 10:55

szabadkomuves jelkep.jpgA jobb- és baloldali felosztás ugyan a politikai színtéren nem érzékelhető, mert mindent a baloldaliság ural, azonban a Notre-Dame felújítása körüli mizéria ismét rávilágított arra, hogy vannak a tradicionalitást, a hagyományokat képviselők és vannak az eredetet, a hagyományokat végképp megtagadók. A Notre-Dame huszártornyát titánból és üvegből építenék újjá a szabadkőművesek.


Pont száz éve röfögte a mocskos judeobolsevik Szamuely, hogy a hatalom a kezükben van...

2019. április 20. 09:50

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpg1919 Április 20-án, kereken 100 évvel ezelőtt elhangzott Szamuely Tibor híres beszéde Győrött."A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön...

A pápának nevezett szabadkőműves Bergoglio Húsvétkor is a betolakodók érdekeit képviselte

2019. április 20. 08:01

ferenc-papa.jpgEgyebek között a "menekültek" elől való elzárkózás miatt sajnálkozott Ferenc pápa Rómában, a Colosseum előtt elhangzott meditációjában, péntek este. A katolikus egyházfő? szomorúnak nevezte, hogy a hazájukban dúló konfliktusok elől "menekülőket" zárt ajtók és politikai számítások miatt páncélba burkolt szívek várják. Ez a nyomorult megint arra akar kilyukadni, hogy fogadjuk be az eltérő kultúrájú kontinensfoglalókat.


Friss híreink

A békés és nyugodt Sopronért vonultak a civilek és a betyárok a belvárosban!

2019. április 20. 19:40

Korábban már beszámoltunk arról ,hogy figyelemfelhívó felvonulást szerveznek civilek Sopronban azzal a céllal, hogy jelezzék az “érintetteknek” azt, hogy a város polgársága nyugalomra, a törvények betartására, és békére vágyik és ezért összefogásra is képes.

Páncélvillamosok járnak majd Izraelben, az új tel-avivi vonalon

2019. április 20. 18:57

Robbanásbiztos, páncélréteggel szerelt villamosszerelvényeket szállít Kína Izraelnek a hamarosan megnyíló új vonalra, Tel-Avivba. A villamos - mint könnyűvasúti rendszer - kocsijait egy állami tulajdonú vállalat gyártja - írja az Asia Times.

130 éve született Adolf Hitler

2019. április 20. 18:21

Százharminc éve, 1889. április 20-án született az ausztriai Braunauban Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom Führere.

Megtámadták az afgán távközlési minisztériumot Kabulban

2019. április 20. 18:03

Támadás érte szombaton az afgán távközlési minisztérium épületét Kabul belvárosában, legkevesebb tizenkét ember – öt támadó, négy civil és három katona – vesztette életét, és nyolcan megsebesültek – közölte Naszrát Rahími afgán belügyi szóvivő szombaton.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000171 kep000086 kep000113 kep000092

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat