HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Este Jézus feltámadását ünneplik a katolikus templomokban

kereszt-gellert-hegy-500.JPGNagyszombaton Krisztus kereszthaláláról elmélkednek a keresztények, az esti vigília-szertartással a katolikus templomokban pedig már kezdetét veszi húsvét, a kereszténység legnagyobb, Jézus feltámadását hirdető ünnepe.

Az olasz bör­tön­töl­te­lé­kek 20 szá­za­léka idegen betolakodó - felülreprezentáltak a niggerek

2019. április 20. 14:29

negerek250.jpgTavaly minden ötödik börtöntöltelék migráns volt az olasz rendőrség friss adatai szerint. Az arányuk tehát elérte a 20 százalékot, miközben az ország lakosainak csak 8,7 százaléka külföldi. A 990 be­bör­tön­zött nagy része ni­gé­riai, akik fő­ként az Af­ri­ká­ból ide utaz­ta­tott fe­kete pros­ti­tu­ál­tak ki­tar­tá­sá­ból élnek. Utánuk következnek az albánok, majd a marokkóiak, románok és a tunéziai bűnelkövetők.

Szégyen, hogy ezt a teljes néphülyítést a franciák majd szépen be is veszik!

2019. április 20. 14:11

langok.jpgA Notre Dame tűzvésze után először kijelentették, hogy nem mehet be senki, mert a szerkezete az épületnek bizonytalan, akár össze is omolhat. Eközben, amíg senki sem mehetett be, a francia rendőrség kijelentette, hogy elektromos tűz történt. Hogy tudtak vizsgálódni, ha senki sem mehetett be? Most nagyszombaton pedig kijelentették a francia hatóságok, hogy a “szerkezetet stabilizálták”.


A felvidéki magyarság stációi – avagy keresztre feszítésünk története

2019. április 20. 14:05

felvideki-kitelepitettek.jpgA közel száz éve szülőföldjén „hontalanként” élő magyarság kálváriája jutott eszembe a nagyhéten, a feltámadás ünnepére várva. Azokra a felmenőimre gondoltam, akik még a Monarchia idején születtek, éltek – s ugyanazon a földön, de már egy teljesen idegen országban haltak…Tőlük örökségbe kaptuk a szülőföldet, de sajnos a Hazát már nem. Mert azt tőlük is elvették, illetve kitiltották őket hazájukból, megkérdezés nélkül...

A Notre-Dame huszártornyát titánból és üvegből építenék újjá a szabadkőművesek

2019. április 20. 10:55

szabadkomuves jelkep.jpgA jobb- és baloldali felosztás ugyan a politikai színtéren nem érzékelhető, mert mindent a baloldaliság ural, azonban a Notre-Dame felújítása körüli mizéria ismét rávilágított arra, hogy vannak a tradicionalitást, a hagyományokat képviselők és vannak az eredetet, a hagyományokat végképp megtagadók. A Notre-Dame huszártornyát titánból és üvegből építenék újjá a szabadkőművesek.


Pont száz éve röfögte a mocskos judeobolsevik Szamuely, hogy a hatalom a kezükben van...

2019. április 20. 09:50

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpg1919 Április 20-án, kereken 100 évvel ezelőtt elhangzott Szamuely Tibor híres beszéde Győrött."A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön...

A pápának nevezett szabadkőműves Bergoglio Húsvétkor is a betolakodók érdekeit képviselte

2019. április 20. 08:01

ferenc-papa.jpgEgyebek között a "menekültek" elől való elzárkózás miatt sajnálkozott Ferenc pápa Rómában, a Colosseum előtt elhangzott meditációjában, péntek este. A katolikus egyházfő? szomorúnak nevezte, hogy a hazájukban dúló konfliktusok elől "menekülőket" zárt ajtók és politikai számítások miatt páncélba burkolt szívek várják. Ez a nyomorult megint arra akar kilyukadni, hogy fogadjuk be az eltérő kultúrájú kontinensfoglalókat.


Friss híreink

A békés és nyugodt Sopronért vonultak a civilek és a betyárok a belvárosban!

2019. április 20. 19:40

Korábban már beszámoltunk arról ,hogy figyelemfelhívó felvonulást szerveznek civilek Sopronban azzal a céllal, hogy jelezzék az “érintetteknek” azt, hogy a város polgársága nyugalomra, a törvények betartására, és békére vágyik és ezért összefogásra is képes.

Páncélvillamosok járnak majd Izraelben, az új tel-avivi vonalon

2019. április 20. 18:57

Robbanásbiztos, páncélréteggel szerelt villamosszerelvényeket szállít Kína Izraelnek a hamarosan megnyíló új vonalra, Tel-Avivba. A villamos - mint könnyűvasúti rendszer - kocsijait egy állami tulajdonú vállalat gyártja - írja az Asia Times.

130 éve született Adolf Hitler

2019. április 20. 18:21

Százharminc éve, 1889. április 20-án született az ausztriai Braunauban Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom Führere.

Megtámadták az afgán távközlési minisztériumot Kabulban

2019. április 20. 18:03

Támadás érte szombaton az afgán távközlési minisztérium épületét Kabul belvárosában, legkevesebb tizenkét ember – öt támadó, négy civil és három katona – vesztette életét, és nyolcan megsebesültek – közölte Naszrát Rahími afgán belügyi szóvivő szombaton.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000094 kep000001 kep000180 kep000016

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat