HunHír.info

2019. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Az Európai Unió jelenlegi formájában fenntarthatatlan...

eu-eg.jpgAz Európai Unió jelenlegi formájában fenntarthatatlan és minden bizonnyal csak egy uniós szerződésmódosítás oldhatja fel a konfliktust – hangzott el az Alapjogokért Központ, Az Európai Unió jövője: EP-választás után – szerződésmódosítás előtt? – című konferenciáján.

Gyurcsányné szerint Judith Sargentini bátor nő, aki sokat segített a magyar demokratáknak

2019. június 20. 09:31

sertes250.jpgElképesztő módon a Magyarországot egyoldalú ostorozó jelentésével támadó Judith Sargentinit tartja követendő mintapolitikusnak Gyurcsányné, aki immár a DK Európa parlamenti képviselője. Erről árulkodik Facebook posztja, amelyben a holland képviselővel parolázó fotója mellé azt írta, Judith Sargentini bátor és sokat tett a magyar demokratákért – a csodálatos fotót Dobrev Klára kommentárjával az Origó szúrta ki.

Irán azt állítja, hogy lelőtt egy amerikai drónt, Washington tagad

2019. június 20. 09:15

Drone-pilot.jpgWashington és Teherán között az elmúlt hónapokban nem ez az egyetlen feszültségforrás.
Az iráni Forradalmi Gárda lelőtt egy amerikai drónt a dél-iráni Hormuzgán tartomány fölött - jelentette csütörtökön az IRNA iráni állami hírügynökség. Az iráni állami Press TV televíziós csatorna hozzátette azt is, hogy az RQ-4 Global Hawk típusú drónt csütörtökre virradóra, Dzsászk kikötővárosa mellett lőtték le, képeket azonban még egyetlen iráni médium sem mutatott be.


Az ISIL kalifátusa megsemmisült, de a terrorszervezet továbbra is létezik

2019. június 20. 08:07

isil2-250.jpgA turisták egyik legkedveltebb úticélja Barcelona, ahol a hatóságok több terrorfenyegetést is kaptak az elmúlt hónapban. A Sagrada Familiát is célpontként tartják számon. Nem először kap fenyegetést Spanyolország és a Sagrada Família is szerepelt már a terroristák kiszemelt célpontjai között. Az Európai Unió vezetése pedig nem küldte el azokat az üzeneteket, hogy Európa hajlandó és képes is megvédeni önmagát.

Jön a Trump-Putyin csúcstalálkozó

2019. június 20. 07:18

amerikai-orosz250.jpgDonald Trump amerikai elnök szerda este a Fox televíziónak adott interjújában jelezte: Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyalni fog a G20 jövő heti oszakai csúcsértekezletén. Ki akarok jönni Oroszországgal, és szerintem ki is fogunk jönni - fogalmazott az amerikai elnök. Hozzáfűzte, hogy Kínával szintén szeretne "jól kijönni", és szerinte ez is sikerülni fog.


Templomban készült támadásra egy szíriai iszlamista arab terrorista - Az Államokban...

2019. június 20. 06:52

terrorista-250.jpgA pennsylvaniai Pittsburghben letartóztattak egy szíriai férfit, aki terrortámadást tervezett egy keresztény templom ellen – jelentette be szerda éjjel a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI). Az amerikai igazságügyi minisztérium közleménye szerint a 21 éves Musztafa Muszab Alowemer 2016-ban menekültként érkezett Szíriából az Egyesült Államokba. A szír háborús viszonyokra tekintettel a menedékkérelmét pozitívan bírálták el, és azóta a pennsylvaniai nagyvárosban élt

Az oláhok soha nem voltak patrióták...

2019. június 20. 06:48

olah-taplo.jpg...A patriotizmus nem ez, és románnak lenni inkább kellene az alázatot jelentse, mint az illúziót, hogy patrióták. Soha nem voltak patrióták. A megbízható embert még az ellensége is tiszteli. Róluk ez nem mondható el, így kár a hatalmas zászlókért, és kár azokat kergetni ki az országból, akiknek mindig a segítségére szorultak a történelem folyamán. Ami a történelmet illeti, kivétel nélkül az összes moldvai, illetve havasalföldi uralkodójuk folyamatosan magyar politikai és katonai koalícióért könyörgött, Mircea cel Bătrăntől kezdve I Károly királyig...


Friss híreink

Az ügyész életfogytig tartó fegyházat kér Győrkösre

2019. június 20. 15:22

Életfogytig tartó, fegyházban letöltendő szabadságvesztés kiszabását kérte, a szabadlábra bocsátás lehetőségének kizárásával vádbeszédében az ügyész a bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt férfira csütörtökön a Szombathelyi Törvényszéken zajló tárgyaláson - írja az MTI.

Bombával fenyegetőzött egy férfi Alsózsolcán

2019. június 20. 15:19

A rendőrök még a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottat.

Az amerikai hadsereg megerősítette, hogy Irán lelőtte egy drónját

2019. június 20. 14:54

Egy iráni rakéta lelőtt egy amerikai felderítő drónt a Hormuzi-szoros felett – erősítette meg az Egyesült Államok közel-keleti katonai műveleteiért felelős, úgynevezett Középső Parancsnoksága (Centcom) csütörtökön.

Nemzeti konzultáció Trianon felülvizsgálatáért 2019-ben

2019. június 20. 14:53

Két hónapja kapcsolódtam be a Trianon felülvizsgálatának kezdeményezése ügyében a Magyarok Világszövetsége által tavaly októberben “Nemzeti konzultáció Trianonról” címen indított aláírásgyűjtésbe. Budapest forgalmas csomópontjaira állunk ki rendszeresen a gyűjtőasztalunkkal, aláíróíveinkkel, transzparensünkkel, hazafias aláfestő zenéinkkel és azt tapasztalom, hogy az emberek közt van támogatókészség.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000167 kep000195 kep000249 kep000068

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Itt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV - Koltay GáborItt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat