HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

Koncepciós eljárás folyt hazánk ellen - Újkéry főbíró úr vastagon a hunyó, s nem jön érte a fekete autó!

alkotmanymod.jpgTisztességtelen eljárásban ítélte el Magyarországot a Nemzetközi Bírói Egyesület, amelynek vizsgálatát saját bevallása szerint Ujkéry Csaba volt Somogy megyei főbíró rendelte meg, de egy magyarországi bírónő is szorgalmazta azt. Ujkéry ugyanis korábban munka- és baráti kapcsolatba került a szervezet delegációjának egyik tagjával, akinek az előbb említett bírónő ráadásul a felesége. A magyar igazságszolgáltatási rendszer ellen intézett kirohanásoknak mind-emellett politikai okai is lehetnek — erre a Tűzfalcsoport hívta fel a figyelmet, miután az oknyomozó blog szerkesztőinek feltűnt, hogy a támadások tavaly és most is a választások környékén élénkültek meg.

A Mi Hazánk tiltakozik Szögi Lajos gyilkosának szabadlábra helyezése miatt

2019. június 19. 16:13

cigangyilk.jpgA Mi Hazánk Mozgalom felháborítónak tartja, és tiltakozik Szögi Lajos gyilkosának idő előtti szabadlábra helyezése miatt. A bíróság érvei, melyek az elítélt jó magaviseletéről és arról szólnak, hogy a büntetés elérte célját, arcul csapják a jóérzésű embereket. Pontosan igazolható, hogy a büntetés nem érte el a célját, az elrettentést, hiszen Szögi Lajos meggyilkolása óta csak Borsod megyében hat másik lincselési kísérlet történt, legutóbb Encsen!

A Socialbakers adatbázisa szerint mi is veszítettünk több száz követőt...

2019. június 19. 14:00

facebook250.jpgHétfő óta ezrével törli a Facebook a hamisnak vélt profilokat, azonban számos olyan fiók is áldozatául esett a tiltásoknak, akik semmiben sem sértették meg a felhasználói szabályokat - írja a Blikk. A Socialbakers adatbázisa szerint Tibi atya tábora egy nap alatt 5599 rajongót, Kasza Tibi 4749 követőt, Majka 2521, Sebestyén Balázs 1513, Schobert Norbi 1734, Rubint Réka 1315, Hosszú Katinka pedig 1186 követőt vesztett, és a Hunhír.infó vesztesége is 300-400 követő.


Ortodox templom helyett katolikus kápolnát építtetne az úzvölgyi temetőben a Mi Hazánk

2019. június 19. 13:54

uz-volgye250.jpgA Mi Hazánk Mozgalom képviselői költségvetési módosító javaslatot nyújtanak be az Országgyűlésben annak érdekében, hogy katolikus kápolna épülhessen az úzvölgyi katonatemetőben magyar állami támogatással – közölte a párt alelnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese 50 millió forint megszavazását fogja kérni a parlamenttől erre a célra – közölte Novák Előd.

Idegen, kedves ENSZ, hibát követünk el, hogy a betolakodókat nem lőjük halomra a határainkon!

2019. június 19. 10:50

hatarzar250.jpgRekordszámúra, csaknem hetvenegy millióra nőtt a világban a menedéket kereső emberek száma 2018-ban, ami mintegy kétmilliós emelkedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest – közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szerdán, egy nappal a "menekültek világnapja" előtt. Szerintük több ország elköveti azt a hibát, hogy a menekülteket és migránsokat problémának tartja, holott ezek az emberek maguk is a problémák elől menekülnek.


Na, ezért kell kitakarítani végre a Magyar(?) Tudományos(?) Akadémiát(?)

2019. június 19. 10:41

lib.jpgÉvtizedek óta lebzsel nálunk egy jól képzett magyargyűlölőkből és tehetségtelen kóklerekből összekotyvasztott kaszt, amelynek immár alanyi jogon jár a jólét és az elismerés. A magyar kormány gavallérosan hizlalja saját országa és nemzete gáncsolóit és gyalázóit. Zsebüket degeszre tömi az adóforintjainkkal, keblükre kitüntetéseket plántál. A kitartottak pedig beidegződött rutinnal söprik be a „korlátolt, ostoba, náci-fasiszta-nacionalista magyaroktól” „jussukat”.

”Tégy a magyargyűlölet ellen!”

2019. június 19. 08:54

roman-magygyulolok.jpgTégy a magyargyűlölet ellen! címmel nemzetközi kampányt indított a Mi Hazánk Mozgalom, elsőként a Magyarországra akkreditált nagyköveteknek írtunk levelet az úzvölgyi román magyarellenesség ügyében. A nagykövetek sajnos inkább csak a homoszexuális propagandáért állnak ki, Európa legnagyobb jogfosztott kisebbségével, a Trianonban elcsatolt területek magyarságával nem törődnek.


Friss híreink

Felhőszakadás és jégeső vár ránk csütörtökön

2019. június 19. 16:49

Erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, emellett csütörtökön is számíthatunk több-kevesebb napsütésre. A nappali órákban többfelé, éjszaka pedig valamivel kisebb számban várható zápor, zivatar néhol felhőszakadással, jégesővel.

Drasztikusan növekszik a robbantások száma Svédországban - imádjátok csak a mocskos idegeneket!

2019. június 19. 16:22

A skandináv ország szervezett bűnözői csoportjai gyakorlatilag fegyverkezési versenyt folytatnak egymással.
Idén már közel száz robbantás történt Svédországban, ez majdnem 50 százalékkal több, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában regisztrált detonációk száma – derül ki a Svéd Bűnmegelőzési Tanács statisztikáiból.

Munka közben betonlap zuhant egy férfira Szombathelyen, hiába próbálták újraéleszteni

2019. június 19. 16:10

A Domus üzletház mellett történt a baleset. A férfi életét vesztette – írta meg a Nyugat.hu.

Puzsér: Vágó István egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré vált

2019. június 19. 16:07

A napokban újabb, minden eddiginél kíméletlenebb Puzsér-Vágó párharcnak lehetett szemtanúja a magyar nyilvánosság: miután az eltanácsolt kvízprofesszor arról írt közösségi oldalán, hogy a független főpolgármester-jelöltnek mentális problémái vannak, olyan válasz érkezett, amire nem igazán lehetett számítani.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000241 kep000149 kep000078 kep000085

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat