HunHír.info

2019. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Koncepciós eljárás folyt hazánk ellen - Újkéry főbíró úr vastagon a hunyó, s nem jön érte a fekete autó!

alkotmanymod.jpgTisztességtelen eljárásban ítélte el Magyarországot a Nemzetközi Bírói Egyesület, amelynek vizsgálatát saját bevallása szerint Ujkéry Csaba volt Somogy megyei főbíró rendelte meg, de egy magyarországi bírónő is szorgalmazta azt. Ujkéry ugyanis korábban munka- és baráti kapcsolatba került a szervezet delegációjának egyik tagjával, akinek az előbb említett bírónő ráadásul a felesége. A magyar igazságszolgáltatási rendszer ellen intézett kirohanásoknak mind-emellett politikai okai is lehetnek — erre a Tűzfalcsoport hívta fel a figyelmet, miután az oknyomozó blog szerkesztőinek feltűnt, hogy a támadások tavaly és most is a választások környékén élénkültek meg.

A Mi Hazánk tiltakozik Szögi Lajos gyilkosának szabadlábra helyezése miatt

2019. június 19. 16:13

cigangyilk.jpgA Mi Hazánk Mozgalom felháborítónak tartja, és tiltakozik Szögi Lajos gyilkosának idő előtti szabadlábra helyezése miatt. A bíróság érvei, melyek az elítélt jó magaviseletéről és arról szólnak, hogy a büntetés elérte célját, arcul csapják a jóérzésű embereket. Pontosan igazolható, hogy a büntetés nem érte el a célját, az elrettentést, hiszen Szögi Lajos meggyilkolása óta csak Borsod megyében hat másik lincselési kísérlet történt, legutóbb Encsen!

A Socialbakers adatbázisa szerint mi is veszítettünk több száz követőt...

2019. június 19. 14:00

facebook250.jpgHétfő óta ezrével törli a Facebook a hamisnak vélt profilokat, azonban számos olyan fiók is áldozatául esett a tiltásoknak, akik semmiben sem sértették meg a felhasználói szabályokat - írja a Blikk. A Socialbakers adatbázisa szerint Tibi atya tábora egy nap alatt 5599 rajongót, Kasza Tibi 4749 követőt, Majka 2521, Sebestyén Balázs 1513, Schobert Norbi 1734, Rubint Réka 1315, Hosszú Katinka pedig 1186 követőt vesztett, és a Hunhír.infó vesztesége is 300-400 követő.


Ortodox templom helyett katolikus kápolnát építtetne az úzvölgyi temetőben a Mi Hazánk

2019. június 19. 13:54

uz-volgye250.jpgA Mi Hazánk Mozgalom képviselői költségvetési módosító javaslatot nyújtanak be az Országgyűlésben annak érdekében, hogy katolikus kápolna épülhessen az úzvölgyi katonatemetőben magyar állami támogatással – közölte a párt alelnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese 50 millió forint megszavazását fogja kérni a parlamenttől erre a célra – közölte Novák Előd.

Idegen, kedves ENSZ, hibát követünk el, hogy a betolakodókat nem lőjük halomra a határainkon!

2019. június 19. 10:50

hatarzar250.jpgRekordszámúra, csaknem hetvenegy millióra nőtt a világban a menedéket kereső emberek száma 2018-ban, ami mintegy kétmilliós emelkedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest – közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szerdán, egy nappal a "menekültek világnapja" előtt. Szerintük több ország elköveti azt a hibát, hogy a menekülteket és migránsokat problémának tartja, holott ezek az emberek maguk is a problémák elől menekülnek.


Na, ezért kell kitakarítani végre a Magyar(?) Tudományos(?) Akadémiát(?)

2019. június 19. 10:41

lib.jpgÉvtizedek óta lebzsel nálunk egy jól képzett magyargyűlölőkből és tehetségtelen kóklerekből összekotyvasztott kaszt, amelynek immár alanyi jogon jár a jólét és az elismerés. A magyar kormány gavallérosan hizlalja saját országa és nemzete gáncsolóit és gyalázóit. Zsebüket degeszre tömi az adóforintjainkkal, keblükre kitüntetéseket plántál. A kitartottak pedig beidegződött rutinnal söprik be a „korlátolt, ostoba, náci-fasiszta-nacionalista magyaroktól” „jussukat”.

”Tégy a magyargyűlölet ellen!”

2019. június 19. 08:54

roman-magygyulolok.jpgTégy a magyargyűlölet ellen! címmel nemzetközi kampányt indított a Mi Hazánk Mozgalom, elsőként a Magyarországra akkreditált nagyköveteknek írtunk levelet az úzvölgyi román magyarellenesség ügyében. A nagykövetek sajnos inkább csak a homoszexuális propagandáért állnak ki, Európa legnagyobb jogfosztott kisebbségével, a Trianonban elcsatolt területek magyarságával nem törődnek.


Friss híreink

Befogadná a migránsokat a momentumos seggfej - nehogy eszedbe jusson rá szavazni!

2019. június 19. 19:37

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje is befogadná a migránsokat. A politikus közösségi média bejegyzéseiben fejtette ki kritikáját a kormány migrációs politikájáról, miután a kormány bejelentette a déli határkerítés megépítését. A főpolgármester-jelölt bejegyzésében hosszasan taglalta a szerinte ideális megoldásokat a muzulmán tömegek magyarországi integrációjára- írja a Hír Tv.

Annyira simogatta az idegen betolakodókat, hogy egy németnél aztán elszakadt a cérna...

2019. június 19. 19:32

Egy "szélsőjobboldali" férfi végezhetett közvetlen közelről leadott fejlövéssel egy magas beosztású tartományi politikai tisztségviselővel a németországi Hessenben, az ügyet magához vonta a szövetségi legfőbb ügyészség – jelentették hétfőn német hírportálok.

Azt hiszi a buta oláh, hogy labdába rúghat?

2019. június 19. 19:26

Múlt hét végén szerveztek egy nemzetközi konferenciát a román riviérán, Black Sea and Balcans Security Forum (Fekete-tengeri és Balkáni Biztonsági Fórum) címmel. A román védelmi miniszter, Gabriel Les természetesen részt vett ezen, mi több, szót emelt.

Felhőszakadás és jégeső vár ránk csütörtökön

2019. június 19. 16:49

Erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, emellett csütörtökön is számíthatunk több-kevesebb napsütésre. A nappali órákban többfelé, éjszaka pedig valamivel kisebb számban várható zápor, zivatar néhol felhőszakadással, jégesővel.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000163 kep000128 kep000055 kep000164

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat