HunHír.info

2019. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

Nemzetmentő stratégiára van szükség Erdélyben

erdely500.jpgNem tudom, milyen politikai érdekek állnak az úzvölgyi történések hátterében, azt azonban látom, hogy ha nem állunk talpra, végünk. Az Úzvölgye csak egyik példája annak, ami történik. Első lépésként tudatosítani kell, hogy jól átgondolt, kitervelt és a hatalom által támogatott folyamatnak vagyunk az áldozatai. Az ország törvényeit úgy alakítják, ahogy akarják. Mi próbáljuk betartani e törvényeket, de ezeket úgy értelmezik, hogy mi legyünk a vesztesek. Azt láttuk, hogy kidolgoztak egy tervet, ami fel akarja számolni magyarságunkat, múltunkat, jelképeinket, iskoláinkat. Vagyis minket akarnak eltüntetni. De nekünk egy lépéssel előttük kell lennünk...

Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából

2019. június 24. 21:28

tanacskoztarsasag_plakat-250.jpgA Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) emlékoszlopot állított a Ludovika katonai akadémia ellenforradalmi felkelésének századik évfordulója alkalmából hétfőn Budapesten, a felsőoktatási intézmény főépülete mögött található Orczy-parkban, a Ludovika Campuson. Éppen száz éve, 1919. június 24-én tört ki a Ludovikáról indult felkelés a Tanácsköztársaság ellen.

Románia: Erdély elcsatolása nem fájhat a magyaroknak, a visszacsatolást pedig felejtsük el!

2019. június 24. 21:10

roman-zaszlo-250.jpgMegalapozatlan a fájdalmunk Trianon miatt, nincs is semmilyen probléma, amit orvosolni kéne – üzente a magyar nemzetnek a román külügyminisztérium. Ezért jobban tennénk, ha mindenféle „Nemzeti Összetartozás Éve” meg revizionista lózungok helyett örülnénk a mai határainknak, s beletörődnénk abba, hogy Erdély jó kezekben van náluk...


Micsoda, Orbán?! Több ezer mocskos idegen kontinensfoglalót fogadtál be?

2019. június 24. 20:55

menekulttabor-250.jpgA hivatalos statisztikák szerint egyáltalán nem igaz, hogy a kormány egyetlen menekültet sem akar hazánk területén látni: tavaly 367 ember védelmet kapott hazánkban, közülük 68-an menekültstátuszt, 281-en oltalmazott, 18-an pedig befogadott státuszt kaptak. Idegen szutykokat védelmezünk, etetünk, lakást biztosítunk nekik, miközben utcáikon vannak magyar hajléktalanok, s magyar szegény emberek? Kivágni az összes élősködőt, hallod!

A bevándorlást a velejéig áthatja a korrupció és a bűnözés

2019. június 24. 12:00

menekultek250.jpgTalán túlzás nélkül lehet állítani, hogy egymás után buknak le embercsempészéssel próbálkozó közel-keletiek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az első ilyen ismert eset a később terrorizmussal is meggyanúsított Hassan F.-é volt, ő egy nőt akart más nevére kiállított úti okmánnyal kijuttatni az országból.


Inkább erre költsenek, mint a szinte napi rendszerességgel zajló „programokra"

2019. június 24. 06:58

hun_szijveg.jpg„Egy szellemileg, kulturálisan egészséges, múltját ismerő, jövőjét igenlő, megmaradni akaró magyar nemzet építéséhez alapvetően hozzájárul” a Magyarságkutató Intézet tudományos tevékenysége - így összegzi az új, januárban felállított intézet jelentőségét az a birtokunkba került, még "titkos" előterjesztés, amit Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter terjeszt a kormány elé.

Süket, kerekesszékes idős magyar férfit rabolt ki egy érdi „fiúcska” - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte

2019. június 24. 06:50

ciganypecsenye250.jpgFél év után akár letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik azt a "gyereket", aki tavaly novemberben kirabolt, majd brutálisan megvert egy kerekesszékes, magatehetetlen férfit Érden - fogalmaz a Bors. Az akkor 13 és fél éves "fiú" a délutáni órákban észlelte, hogy a mozgásában korlátozott, süket, kerekesszékkel közlekedő idős férfi a vásárlás után a pénzét a nyakába akasztott táskájába visszatette.


Friss híreink

Spermát spricceltek egy fiatal lányra a 4-6-os villamoson

2019. június 24. 11:52

Egy húszas éveiben járó nő arról számolt be a Borsnak, hogy nemrégiben fényes nappal egy fecskendőből ondót spriccelt rá valaki Budapesten a 4-6-os villamoson. Leszállás közben csinálta, amikor háttal voltam neki. Le­üvöltöttem a fejét, amikor észrevettem, erre csak hebegett-habogott, hogy miről beszélek, ő nem csinált semmit
- nyilatkozta a lapnak a lány.

Időjárás: a következő napokban ismét melegszik az idő

2019. június 24. 10:16

A következő napokban kevesebb helyen várható csapadék, sok lesz a napsütés és melegszik az idő: a hét közepén már 35 fok is lehet, de a hétvégére több fokkal mérséklődik a kánikula - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Brazíliában gyűltek össze a világ buzijai

2019. június 24. 10:12

Százezrek vettek részt vasárnap a Sao Pauló-i melegfelvonuláson és tüntettek Jair Bolsonaro brazil elnök ellen. A felvonuláson jelen volt Mel C énekesnő is, a brit Spice Girls popegyüttes tagja is. Az LGBT-közösség tagjai a Stonewall Inn nevű, New York-i melegbárban 1969-ben történt rendőri razziára és az azt követő, hónapokig tartó zavargásokra emlékeztek meg, amely eseményt a melegjogi mozgalom kezdetének tekintik.

Abbász: „Nem leszünk Greenblatt, Kushner és Friedman szolgálói és rabszolgái!"

2019. június 24. 07:29

Kudarcra van ítélve az a konferencia, amelyet a jövő héten Bahreinben az izraeli-palesztin konfliktus megoldására vonatkozó amerikai terv gazdasági részének ismertetése céljából tartanak - jelentette ki vasárnap Mahmúd Abbász palesztin elnök. „Biztosak vagyunk abban, hogy a manámai konferencia nem lesz sikeres” – hangsúlyozta a palesztin vezető rámalláhi sajtóértekezletén.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000228 kep000139 kep000070 kep000242

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat