HunHír.info

2017. Enyészet hava 22. nap, Nyék napja.

A magyarság a demográfiai szakadék szélére sodródott

gyertyak500.jpgA magyar társadalom legnagyobb problémája, s egyszersmind a jövőjét destabilizáló legveszedelmesebb fenyegetés nem más, mint elégtelen népesedési helyzetünk. Ennek ellenére a Népjóléti bizottság mai ülésén a jelenlévő kormánypárti képviselők egyhangúlag söpörték le a családtámogatások kibővítésének szükségességéről szóló, 12 pontból álló jobbikos határozati javaslatot. A tárgysorozatba vétel elutasításával azt is lehetetlenné tették, hogy az Országgyűlés legalább tárgyalhasson a néppárti felvetésekről.

Szétverték az őröket, a boltot, szabadlábon távoztak a szír betolakodó „fiatalok”

2017. november 22. 11:54

migrans-kispocs-bemutat.jpgA német szö­vet­ségi rend­őr­ség em­be­rei hét fi­a­tal­korú szír betokakodót vet­tek őri­zetbe, akik rá­tá­mad­tak két biz­ton­sági őrre, majd szét­ver­tek egy üz­le­tet az es­seni pá­lya­ud­va­ron. A bolt el­adói sok­kos ál­la­potba ke­rül­tek, a leg­fi­a­ta­labb gya­nú­sí­tott mind­össze 13 éves. A hét szutykot előállították a helyi őrsön, majd az adataik és tanúvallomásaik után szabadon engedték őket.

Volt párttitkárok, III/III-asok nélkül nem megy a múltfeltárás? Már régen meg kellett volna rohadni rajtuk a műanyag bilincs!

2017. november 22. 11:13

kem.jpgEgy törvénymódosítással lehetővé tennék, hogy a kommunista múlt feltárásával foglalkozó bizottságban volt MSZMP-tagok vagy ügynökök is dolgozhassanak. Kérdés persze, hogy a kutatóknak miért kellene megbíznia munkával például egy forrásként használt volt ügynököt.


Utcán imádkozó muszlimok miatt robbant ki botrány - no persze nem nálunk, Franciaországban

2017. november 22. 10:15

muszlim-ima-250.jpgA francia belügyminiszter, Gerard Collomb vasárnap jelentette be, hogy hamarosan minden módon megakadályozzák, hogy péntekenként a vegyes nemzetiségű Clichy-la-Garenne-ban az utcán kezdjenek imádkozni a muszlimok. Március óta ugyanis így tiltakoznak, mert az állami fenntartású mecsetet könyvtárrá alakították át - írja a The Local.

Ötvennégy éve ölték meg John Fitzgerald Kennedyt

2017. november 22. 08:34

fegyver.jpgMerénylet áldozata lett 1963. november 22-én Dallasban John Fitzgerald Kennedy, az Egyesült Államok 35. elnöke. A hivatalos verzió szerint Lee Harvey Oswald lőtte le, akit később hasba lőttek, és meghalt.


Frank Engel: Nem befogadni a menekülteket, nem európai magatartás - az csak otthon megoldható

2017. november 22. 08:23

menekulttabor-250.jpgKvótaügyben „nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen” – mondta a beszédes nevű és fizimiskájú Frank Engel európai parlamenti képviselő az M1-en. Szerinte nem befogadni a menekülteket, nem európai magatartás. Érdekes módon nem említette meg az otthoniakat, kik gyorsan sittre vágják a néger betolakodókat. Ja, amit szabad Jupiternek... És ez az Engel megint párhuzamot vont a 56-os magyar és az idegen kontinensfoglaló között..

„Nem bízta a véletlenre a független tájékoztatást Soros” - bőkezűen támogatja a kordéját tologató ultraliberális magyarországi médiát

2017. november 22. 07:33

soros_gyorgy-250.jpgNeves tévé- és rádiócsatornák, print és online újságok nagyvonalú támogatásával biztosította a függetlennek mondott újságírást Soros György – közölte a Magyar Idők szerdai számában.A lap szerint a milliárdos nem mellesleg mostanában már az általa hamisnak ítélt hírek ellen is harcol, a DC Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok között a tőzsdespekuláns médiamanipulációs eszközeiről is talált feljegyzéseket a Magyar Idők.


Friss híreink

Megy a harc a parlament helyekért a degeneráltak meg a szocionok között

2017. november 22. 17:15

Kilépett a pártból és a párttagkönyvét is visszaadta Horváth Imre MSZP-s parlamenti képviselő – írja szocialista forrásokra hivatkozva az atv.hu. A lap információi szerint a döntés hátterében az állhat, hogy az MSZP nem indítja újra Újpesten, a körzetet valószínűleg átadják a DK-s Varju Lászlónak.

Ittasan rohant bele BMW-jével az előtte menőbe a magyar Rezesova, eljárás indult a vétlenek ellen

2017. november 22. 17:10

Ittasan ült kormány mögé az a 30 éves magyar nő, aki 165 kilométer/órás sebességgel száguldott bele az autópályán előtte haladó autóba A Zoom.hu által megírt történet azután vett különös fordulatot, hogy a vétlen kocsiban ülők ellen eljárás indult és kártérítési igény merült fel.

Marosvásárhelyi utcanévtáblák - Legfelsőbb bíróság: nem diszkrimináció a kétnyelvűség hiánya

2017. november 22. 15:52

A romániai legfelsőbb bíróság jogerős ítéletben érvénytelenítette az Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) 2014 júliusában hozott határozatát, amelyben a testület diszkriminációnak ítélte a marosvásárhelyi kétnyelvű utcanévtáblák hiányát, és azt javasolta a város polgármesteri hivatalának, hogy fél éven belül helyezzen ki kétnyelvű utcanévtáblákat.

Kiutálta a nagybank a szélsőjobbot - francia PC

2017. november 22. 15:26

Franciaország második legnagyobb bankja, a Société Générale felszólította a Front Nationalt (FN), hogy zárja be az összes bankszámláját a pénzintézetnél. A Marine Le Pen által vezetett szélsőjobboldali párt közel harminc évig vette igénybe a bank szolgáltatásait - írja a Guardian.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000223 kep000022 kep000167 kep000189

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat