HunHír.info

2017. Földanya hava 20. nap, Kál napja.

Svedisztán kormánya megmagyarázta: náluk nincs nemi erőszak

afrikai-500.jpgIdősebbek emlékezhetnek még arra a nevetséges, de kommunista fejesek által szakadatlanul, papagájként ismételgetett szólamra, hogy a Szovjetunióban nincs bűnözés. Nincs, mert a kommunizmus tökéletes békét teremtett. A vörös rémuralom tejtestvére, a liberalizmus hasonló szólamokkal operál. Az elpusztított, megnyomorított Svédország hazaáruló kormánya ma szemrebbenés nélkül közölte a világgal, hogy puszta "rémhír", hogy az országban veszélyben lennének a nők, vagy egyáltalán bármi baj lenne náluk.

Be­csü­let­gyil­kos­ság: 13 kés­szú­rás­sal ölte meg kis­hú­gát a 18 éves afgán betolakodó Bécsben

2017. szeptember 20. 06:39

keselo-250.jpgEgy 14 éves afgán lány hétfőn reggel kevéssel 8 óra előtt éppen úton volt az iskolája felé Bécsben, amikor összetalálkozott egy lakóház előtt a 18 éves bátyjával. A testvérpár vitatkozni kezdet, ami odáig fajult, hogy a lány befutott a belső udvarra, és egy parkoló autó mögé elbújt. A fivére azonban hamar megtalálta, és a hirtelen előkapott fekete színű késsel 13-szor megszúrta.

Ebben az országban csak a hazafiakat lehet ütni a gyurcsányista karhatalomnak..

2017. szeptember 20. 06:26

20061023_gaz.jpgA polgári engedetlenségről és az erőszakmentes ellenállásról is szó lesz a Gulyás Márton-féle Közös Ország Mozgalom által kezdeményezett országjáró körúton – derül ki a Parlamenttel szemben felállított Agórát is szervező alakulat közösségi oldalán ismertetett programból. Bár a Kossuth téri, csekély érdeklődést kiváltó fórumozás most pár napig az eső miatt szünetel, szombatig még lesznek programok.


Lovas István: Antiglobalista EU

2017. szeptember 20. 06:15

kinai-haditengereszeti-hajok-250.jpg...Mint amikor a magyar energetikai ipart vásárolták fel nyugat-európai cégek, mint ahogyan azt tették – a globalizmust éljenző média tapsvihara mellett – a média óriási többségének megvételével együtt, és tartják még birtokukban ma is az olyan piacvezetőket, mint például az RTL Klub. Most azonban hirtelen ez a globalista gyakorlat nemzetbiztonsági kockázattá lépett elő nemcsak az Egyesült Államokban, de Brüsszelben is...

A muszlimok kidobták a mecsetből a rendőröket, mert cipőstől léptek be a „szent helyre"

2017. szeptember 20. 06:02

muszlim-ima-250.jpgA rendőrséget azért hívták ki a townfieldi mecsethez, mert veszekedés hallottak onnan a bejelentők - írja az RT. Amikor a rendfenntartók kiértek kellemetlen helyzetben találták magukat, mert elfelejtették levenni a cipőjüket. A rendőrök nem vették le a cipőjüket, mielőtt beléptek volna a mecsetbe, ami nagy felháborodást keltett a muszlimok között.


Csath Magdolna: Szigorúan központosított rendszer

2017. szeptember 20. 05:51

csath_magdolna.jpgA kérdés most már csak az, hogy komolyan gondolják-e az EU föderalista vezetői, hogy valóban ez az az út, amely megoldja az EU gazdasági-társadalmi gondjait. Az pedig a demokrácia sajátos értelmezését mutatja, hogy Frans Timmermans, az EU Bizottság alelnöke már azt is felvetette, hogy a következő választások előtt el kellene vonni az EU-ellenes szélsőséges pártok anyagi támogatásának csaknem felét.

Bogár László: Szolidaritás

2017. szeptember 19. 16:55

bogar-laszlo.jpg...Nos, ez a térkép Afrikát ábrázolja, 1914-es állapotában. Első pillantásra is nyilvánvaló a lényeg, Afrikát teljes egészében nyolc nyugat-euró­pai ország uralja: Portugália, Spanyolország, Hollandia, Bel­gium, Franciaország, Nagy-Britannia, Olasz­ország és Németország. Vagyis a gondok nehezén ezzel túl is vagyunk, hiszen már csak az van hátra, hogy kimondjuk, az egész migrációs probléma kezelése kizárólag ezekre az országokra tartozik, hisz a világ elmúlt félezer év során végbement „nyugatosításának” ők voltak a főszereplői...


Friss híreink

Aranyat kért a dollár helyett. Ezért legyilkolták Kadhafit

2017. szeptember 20. 07:28

Kadhafi “diktátor “idején 16 dolog járt alanyi jogon a líbiai állampolgároknak. Ez mára a múlté lett, az amerikai demokrácia-export jóvoltából. Megvalósult kánaán, amit Amerika gazdasági érdeke miatt vertek szét. Kadhafival nem az volt a baj, hogy diktátor, hanem az, hogy az olajat nem volt hajlandó a fedezetlen USD-ért exportálni. Aranyat kért a dollár helyett. Ezért legyilkolták.

Mert nem jó nekik a Jókai regényhős, a Fatia Negra...

2017. szeptember 20. 07:18

Be akarták perelni Pintér Tibor Nemzeti Lovasszínházát, mert jogtalanul használták a Zorro nevet. A fenyegetőlevél egyenesen Hollywoodból, az Antonio Banderas-féle Zorro-film ügyvédeitől jött. A kaliforniai jogászok több tízmillió forintnyi összeget kértek Pintér Tibor produkciójától a cím, illetve a filmben szereplő nevek használatáért.

Ma se hagyja otthon az esernyőjét

2017. szeptember 20. 07:00

Szerdán a Nyugat-Dunántúlon estig borult időre számíthatunk, még több esővel és záporral, a csapadék csak estefelé szűnhet meg. Az ország többi részén az erősen felhős ég mellett rövid, az Alföld délkeleti részén hosszabb időre is kisüt a nap, elszórtan eső, zápor, a keleti megyékben zivatar is lehet.

Még egy intő nem kell...

2017. szeptember 20. 06:57

"a Facebook idén májusban közel megduplázta a tartalomellenőrző állományát. Ők most 7500-an vannak, ezzel valószínűleg a Facebooké a történelem legnagyobb cenzorserege. A törölt posztokhoz a felhasználóknak nem adnak indoklást, nem mondják meg, hogy pontosan milyen szabályt sértettek meg, fellebbezésnek általában nincs helye." (Index.hu)


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000228 kep000072 kep000245 kep000045

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
XII. Piusz és a zsidók - Gordon ThomasXII. Piusz és a zsidók
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat