HunHír.info

2018. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Vona Gábor: Nehéz helyzetbe hoznak minket, miközben ez lesz a Jobbik nagy ugrása

„Orbán Viktor nyolc évig kormányon volt. Lett volna lehetősége konszolidálódni, de ő már nem tud, és valószínűleg nem is akar” – mondta Vona Gábor az Indexnek adott interjújában. Azt mondta, a hitelességüket megkérdőjelezni próbálók csupán a néppártosodás előtti dolgokat, felvételeket, nyilatkozatokat vethetik a szemükre. Kérdésre válaszolva leszögezte, hogy Morvai Krisztina soha nem volt Jobbik-tag, „járta mindig a maga útját”, „Kovács Béla pedig soha nem titkolta, hogy Oroszországra pozitívabban tekint, mint mások, de ez még nem bűncselekmény”. Ha bizonyítást nyer, amivel vádolják, akkor nincs helye a Jobbikban – fűzte hozzá.

Szélsőséges antifák támadták meg az AfD drezdai megemlékezését

2018. február 20. 12:38

antifa250.jpgBaloldali szélsőségesek zavarták meg az Alternatíva Németországnak párt egy megemlékezését: az ország második legnagyobb pártja magánterületen próbált megemlékezést tartani a drezdai bombázások kapcsán, ezt akarták megakadályozni az antifasiszták.

Milyen magyar kormányt akarjunk?

2018. február 20. 12:22

magyar.jpgJózanul vizsgálva a helyzetet, ma Magyarországon csak két magát nemzetinek meghatározó pártnak van esélye kormányon maradni, vagy kormányt alakítani, ez a két párt pedig a Fidesz és a Jobbik. Olyan magyar kormányt szeretnénk tehát, mely egy lépést sem hátrál, harcol értünk, és vállalt felelőssége jegyében Szabó Dezső gondolatát valósítja meg a maga eszköztárával: „Minden magyar felelős minden magyarért”.


Szamurájkarddal, díszbárddal esett egymásnak két cigány banda egy budapesti benzinkúton

2018. február 20. 11:26

cigany_250.jpgKét éve egy budapesti, IV kerületi benzinkútnál megállt egy autó, majd kipattant belőle négy cigány férfi. Az egyikük kezében egy szamurájkard volt, másnál gázpisztoly, golfütő, illetve díszbárd. A kútnál akkor már állt egy
cigány társaság, akiknél szintén volt gázpisztoly és gázspray is. A két cigány banda egymásnak esett, és elkezdtek egymásra lövöldözni a gázpisztolyokkal.

Vajon miért sivalkodik nálunk a csinált ország nagykövete? És senki nem mondja neki, hogy kuss legyen?

2018. február 20. 11:03

ukran-tank-250.jpgNepop Liuba, Ukrajna magyarországi nagykövete egy olyan térképet talált egy budapesti boltban, amin Ukrajna és a Krím félsziget eltérő színekkel volt ábrázolva. Igaz, Oroszország pedig egy harmadikkal. A nagykövet azért akadt ki, mert Krím Oroszországhoz csatolását a Nyugat – köztük Magyarország – nem ismeri el. Ezért szerinte a térképen a félszigetet Ukrajna részeként kellene ábrázolni.


Az SZNT szerint különös fontossággal bír az idei felvonulás

2018. február 20. 08:25

szekely_zaszlo.jpgMarosvásárhelyi felvonulásra hív március 10-ére, a székely szabadság napjára a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke. Izsák Balázs történelmi fontosságúnak nevezi a megmozdulást, amelyre egy olyan évben kerül sor, amikor századik évfordulóját ünnepli a Székely Nemzeti Tanács és az önrendelkezési mozgalom.

Miért KELL ellátni a kontinensünkre támadó idegent?

2018. február 20. 07:25

menekultek-tamadnak-250.jpgA Migrációkutató Intézet főigazgatója hétfőn beszélt erről az M1-en. A kötelező kvóta nemzetek feletti javaslat az Európai Unió (EU) vezetői részéről, az ezzel szembeni ellenállás tagállami szinten, a közép- és kelet-európai országok vezetésével formálódik" — mondta Orbán Balázs.


Friss híreink

Komoly összecsapás történt Iránban, 300 embert őrizetbe vettek

2018. február 20. 12:44

Iránban a biztonsági erők és egy szúfi vallási vezető hívei között keddre virradóra kirobbant összecsapásban öten meghaltak és 30-an megsérültek, több mint 300 embert őrizetbe vettek - közölte a helyi sajtó. Núrali Tabandeh szúfi vezető támogatói ülősztrájkot tartottak Tabandeh teheráni otthonánál, mert attól tartottak, hogy a 90 éves egykori igazságügyiminiszter-helyettest a rendőrség őrizetbe veszi.

Vona Gábor: Orbán Viktor fél

2018. február 20. 11:36

A kormányfőről, egy földügyről, az Elios-ügyről, az áprilisi választásról és a turisztikai fejlesztésekről is szó volt napirend előtt kedden az Országgyűlésben. Vona Gábor (Jobbik) szerint Orbán Viktor fél, nem mer elszámolni azzal, hogy betelepítettek az országba 2300 irakit, szírt, afgánt, titokban a betelepítések kormányává váltak.

Németországban, Malajziában, Katarban futtatott nőket egy zalai bűnbanda

2018. február 20. 09:51

Németországban, Katarban és Malajziában is futtatott nőket - fiatal lányokat is - egy zalai bűnbanda, amelynek tizenkét tagja ellen kerítés és gyermekprostitúció kihasználása miatt vádat emeltek - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Hatalmas havazás kezdődött a Dunántúlon

2018. február 20. 09:46

Esik Budapesten és a Dunától keletre is, de az igazi tél a Dunántúlon és a hegyekben mutatkozik meg.
Hétfőn éjjel egy mediterrán ciklon érte el a Kárpát-medencét, melynek hatására kiadós havazás kezdődött a Dunántúlon. A csapadékmező északkelet felé halad, már a fővárosban is havazik, kedden napközben intenzív hóesés várható Budapest térségében is, de a hőmérséklet valamivel nulla fok felett lesz, így nagyon nagy hóra nem kell számítani.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000075 kep000044 kep000025 kep000113

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat