HunHír.info

2017. Földanya hava 22. nap, Senyő napja.

Így működik a liberális médiaterror Svédországban - liberális sajtó a terrorizmus politikai szárnya

terrorista-2-500.jpg...Nem túlzás kijelenteni, hogy a tömeges bevándorlást támogató, a megfelelő hatósági fellépést akadályozó liberális sajtó a terrorizmus politikai szárnya: nem ölnek, nem robbantanak, de indirekt módon a terroristákat segítik: kritikáikkal, lejárató kampányaikkal nyomást gyakorolnak a rendfenntartás vezetőire, akik emiatt képtelen ellátni munkájukat, mert ha túl sok hasonló származású bűnözőt semlegesítenek, a sajtó rasszizmust kiált és derékba töri a karrierjüket...

Mindennek van határa – folytatódik a Jobbik plakátkampánya

2017. szeptember 22. 18:53

jobbik250.jpgA Jobbik nem nézi ölbe tett kézzel, hogy a Fidesz alkotmánysértő törvénnyel tiltsa be a kormányváltó erő és a kormányváltó hangulat, a nép egymásra találását. A baloldal kiszállt a versenyből, mi nem fogunk. Folytatjuk a július 15-én félbemaradt plakátkampányunkat, tovább harcolva a 2018-as kormányváltásért, melynek tétje: megállítani a bevándorlást, a kivándorlást és a korrupciót.

Totális bukta a multikulti, nem fog működni náluk a kevert kultúra

2017. szeptember 22. 16:47

multikulti-250.jpgA történelem bebizonyította, hogy a kevert kultúra nem működik, így kár erőltetni. Minderről Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója beszélt a Kossuth Rádióban. A közel-keleti társadalmakban azt látjuk, hogy az iszlám csak akkor tud együttműködni más vallással, felekezettel és népcsoporttal, ha egy erős központi hatalom határozza meg a szabályokat”– hangsúlyozta Speidl Bianka.


Négy főbűnt követett el a Jobbik szerint a Fidesz a nyugdíjasok ellen

2017. szeptember 22. 15:19

eletfa-250.jpgA Jobbik szerint a Fidesz négy fő bűnt követett el a nyugdíjasokkal szemben: tönkretette az egészségügyet, nem támogatja a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjba vonulását, a differenciált nyugdíjemelést és a béruniót – mondta Jakab Péter, a Jobbik szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján

Izrael csapást mért egy Damaszkusz melletti fegyverraktárra - szóval megint más országban bombázott

2017. szeptember 22. 13:10

izraeli_f_15-250.jpgIzrael ismét légicsapást mért péntek hajnalban a damaszkuszi nemzetközi repülőtér közelében egy fegyverraktárra, a támadás nagy erejű robbanással járt, amelyet hallani lehetett a szíriai fővárosban - jelentette a Háárec című izraeli újság honlapja pénteken.


A rafinált idegen betolakodó élősködők kihasználják a rendszer gyengeségeit

2017. szeptember 22. 13:06

menekulttabor-250.jpgHorváth József biztonságpolitikai szakértő szerint az Európába érkező illegális behatoló élösködők már ismerik a migrációs rendszer “gyengeségeit” és azokat ki is használják. A szakértő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában arról beszélt, sokan azok közül, akiknek az egyik országban elutasították a menedékkérelmét, átsétálnak egy másik országba, és ott próbálkoznak, így egy végeláthatatlan folyamat kezdődik

Zsidó belháború: “Amíg Zoltai Gusztáv kezében a Sorsok Háza, addig nincs remény a megnyitásra”

2017. szeptember 22. 12:59

zsid-csillag.jpgReagált a A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány Lázár János legutóbbi Kormányinfón elhangzott, a Sorsok Házát érintő kijelentésére. A Sorsok Háza létrehozásának szükségességéről és fontosságáról a Kormány Lázár János javaslata alapján döntött még 2013 nyarán- mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója pénteki közleményében


Friss híreink

Dr. Barki Éva balesetének margójára: nem kizárt a szándékosság...

2017. szeptember 22. 19:42

Sajtószolgálatunk ellenőrizte azt a hírt, mely szerint Dr. Barki Éva, ismert nemzetközi jogász autóbalesetet szenvedett. Az ügyvédnő bécsi irodája igazolta a hírt, mely szerint Dr. Barki Éva gyalogosként kelt át egy bécsi utcán, és egy autó elgázolta.

„Nem Merkel lesz a vasárnapi németországi választások valódi győztese”

2017. szeptember 22. 19:37

„Nem Merkel lesz a vasárnapi németországi választások valódi győztese” címmel a Washington Post cikke leszögezi, noha kétség nem fér, hogy a kancellár negyedszer is megnyeri a választásokat, de azok igazi nagy sztorija sokkal inkább a lap szerint szélsőjobboldali Alternatíva Németországért párt várható jó szereplése lesz...

Akár azt is hihettük volna, hogy vége…

2017. szeptember 22. 19:27

...A Földközi-tengeren, dacára az áruló, migrációt elősegítő NGO-k tevékenységének szintén sikerült enyhíteni a nyomást. A politikai akarat megszületésében kétségtelenül szerepe volt az európai identitárius szervezetek Defend Europe projektjének is, ami ráirányította a közvélemény, ezzel együtt pedig a döntéshozók figyelmét a tarthatatlan állapotokra...

Megmozdultak a magyarok, sok hívás indult Kárpátaljáért

2017. szeptember 22. 18:49

Sokan hallották meg az Ökumenikus Segélyszervezet szerdán meghirdetett pénzadománygyűjtő kampányának szolidaritásra hívó szavát, és ezt a számok is bizonyítják: a 11 naposra tervezett akció első napján már 1 millió forint érkezett, mely azt jelenti, hogy 24 óra alatt több mint négyezerszer hívták föl a 1353-as adományvonalat - közölte az Ökumenikus Segélyszolgálat a hirado.hu-val.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000121 kep000038 kep000002 kep000198

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat