HunHír.info

2018. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Sokadszorra is beégett a feminista hisztilobbi

femen-argentin.jpgLátta a kedves Hunhír-olvasó Az utolsó jedik című filmet? Elborzadva távozott a moziból, hogy mit műveltek a Csillagok háborújával? Akkor Ön egy ostoba, bigott, nőgyűlölő troll, csak hogy tudja. Legalábbis a film készítői szerint. Igaz, ők jelenleg új állás után nézelődnek, mert haladó gondolataik akkora bukást produkáltak a Disney-nek, amire még nem volt példa a cég történetében. A filmipar után most a videojáték-ipar kezdi megtanulni, hogy a fizető közönségnek nem lehet erőszakkal letuszkolni a torkán a feminista propagandát.

”Nem vagyunk ágyútöltelékek” jelszóval tüntettek a zsidók

2018. augusztus 19. 10:10

zsido-sok-250.jpgAz izraeli hatóságok vasárnap reggel részben lezárták a Gázai övezet személyforgalmi átkelőhelyét Ereznél, válaszul a tűzszüneti tárgyalások elakadására és az erőszak folytatódására a határ mentén - jelentette az ynet vasárnap. Közben az övezet szomszédságában élő zsidók a nyugalom helyreállítását követelték a határnál kormányuktól, amikor szombat este "Nem vagyunk ágyútöltelékek" jelszóval Tel-Aviv központjában tüntettek.

Trump: a közösségi média elhallgattatja a jobboldali hangokat, de ezt nem fogom hagyni

2018. augusztus 19. 08:16

alt-right-250.jpgDonald Trump amerikai elnök szombaton több Twitter-bejegyzésben is a közösségi média szerinte diszkriminatív, a jobboldalt hátrányosan megkülönböztető gyakorlatát bírálta. Az elnök nemtetszését fejezte ki jobboldali vagy jobboldalinak tartott személyiségek egyes platformokon történt felfüggesztését, kitiltását.


Babucs Zoltán: A hazáért mindhalálig!

2018. augusztus 19. 08:04

katona-250.jpg...Azt a napot repesve várták a leen­dő hadnagyok, és az avatás legmagasztosabb pillanata akkor következett be, amikor a Ludovika mögötti Nagyréten az eskütétel után 121 hadnagy kardja lendült a magasba, és azok pengéit összecsengetve kiáltották egy szívvel és lélekkel az akadémia jelmondatát: A hazáért mindhalálig!...

Jól megszervezett folyamat a migránsok tengeri utaztatása

2018. augusztus 19. 07:37

menekultek250.jpgAz embercsempészek azért mernek nekivágni a veszélyes tengeri útnak, mert tudják, hogy az NGO-hajók közel vannak és készenlétben állnak, ha életet kell menteni, és elszállítják Európa felé a migránsokat – vélik a szakértők. Tóth Norbert, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Ütköző című műsorában elmondta, a tengeri hajózás kapcsán nem az uniós szabályozás az érvényes, hanem a „klasszikus” nemzetközi jogi szabályok.


Válasz a balatoni helyi lakosnak egy turistától

2018. augusztus 19. 07:21

alma.jpgNyílt leveled olvasva felszaladt a szemöldököm, mert nem hittem volna, hogy ezt a kádárista jajongást 2018-ban valaki még mindig komolyan gondolja. Attól, hogy vidékre költöztél, és lemondtál az élet bizonyos dolgairól, még nem lettél tiszteletreméltó erdei aszkéta. Leveled képviseli mindazt a magyar bornírtságot, amitől legfőbb ideje volna megszabadulnunk.

Hurrá, vége a balatoni szezonnak! – egy helyi lakos nyílt levele a turistákhoz

2018. augusztus 18. 14:58

badacsonyors.jpgÖrömet okoz, amikor látom, hogy mások is értékelik azt a helyet, ahol élek, és szívesen térnek ide vissza kikapcsolódni. De őszre azért összegyűlik bennem néhány tüske. A Balaton nem rezervátum! A Balatonnál nőttem fel, és amikor már elég lett a fővárosi pörgésből, visszaköltöztem ide. Imádom a tavat, és nagyon hálás vagyok azért, hogy én nem csak nyaralni jöhetek ide. Örülök, hogy sokan osztoznak a táj iránti rajongásomon, de néha kicsit sok lesz az elégedetlen, folyton valahová siető turistából.


Friss híreink

Nácik kedvelt tudományához hasonlította a genderizmust Kövér László

2018. augusztus 19. 20:19

A házelnök szerint a gendertudomány egy olyan emberkísérlet szellemi megalapozása, "ami semmivel se jobb, mint az eugenetika a náci időkben". Az Echo Tv-ben augusztus 20. alkalmából adott interjújában arról is beszélt, hogy az akadémikusok sorában ott vannak azok, akiket erre tudományos tevékenységük nem jogosítana fel, de úgy döntött a politika 1990 előtt, hogy nekik be kell kerülniük.

A Jobbiknak szüksége lenne Vona Gábor segítségére

2018. augusztus 19. 19:34

Vona Gábor felcsapott vloggernek, az egyik videójában arról beszélt, hogy ezt a kormányt választáson nem lehet megdönteni. A Jobbik volt elnöke szerint az ellenzéki pártoknak egyetlen esélyük van: túlélni ezt az időszakot. Tóth Kriszta az ECHO TV Civil kör című műsorában beszélgetett a témáról vendégeivel, Simon János politológussal, Németh Alajos rockzenésszel és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal

25 ezer néző a Nemzeti csíksomlyói Csíksomlyói passióján

2018. augusztus 19. 16:39

A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Csíksomlyói passió című előadás szabadtérre átalakított verzióját 25 ezer néző látta a csíksomlyói Nyeregben szombaton - közölte a Nemzeti Színház az MTI-vel vasárnap.

Kirabolták és szilánkosra törték egy férfi lábát a budapesti bulinegyedben

2018. augusztus 19. 16:33

Kiraboltak egy középkorú férfit a bulinegyedben – tudta meg a 24.hu. Vuray Györgyöt úgy helybenhagyták a támadói, hogy mentővel kellett a Fiumei úti baleseti sebészetre szállítani, ahol azonnal meg is műtötték.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000172 kep000017 kep000084 kep000125

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat