HunHír.info

2017. Jégbontó hava 21. nap, Réva napja.

Készen állnak a tolvajlásra...

2013. szeptember 14. 22:16
A hírt harcos küldte be.

"Ha egy jobb országban akarunk élni, győznie kell Magyarország jobbik felének a hazáért és a köztársaságért - tette hozzá a politikus a Szabadság híd egyharmadát sűrűn elfoglaló hallgatóság előtt." A nagygyűlés Szabadság hídi helyszínét szimbolikusnak szánta a DK, ugyanis a színpad díszletein is a "szabadság" szó volt olvasható több nyelven, illetve a szimpatizánsok "szabadság" feliratú transzparenseket tartottak a magasba, európai uniós és nemzeti színű zászlók mellett.Vadai Ágnes elnökségi tag úgy fogalmazott, hogy a DK tagjai nem akarnak egy "tahó, náci, lenyúló, kizsákmányoló és diktatórikus" világban élni.

Magyar Menedék - Horthy-naptár

Ne viccelj, Fletó!

Mondod te a szemkilövető, aki saját népére rárontott 2006-ban fizetett bérkommandósaival. Te a hídfoglaló, aki leverte az Erzsébet hídi tüntetőket, mert kétségbe merték vonni győzelmedet?

Egyik kutya, másik kutyaütő. Libatolvaj, Rángatózó Elmebeteg, D209-es spicli, egy pufajkás tömegbelövő, egy privatizátor docens...

Elég silány a felhozatal miniszterelnökökből. Ripacskodik piroskaveje, a globalista uzsorásdiktatúra talpnyalója. Milyen jó, hogy ajándékoztunk neki egy Motimot, így aztán ráér az érdekeink ellenében kavarni. A torta kicsi, de a száj sok rá. Csak a központi költségvetés 10 000 meglopható milliárdról szól, évente!..és mellé 1 000 uniósról! Még fialnak az eddig ellopottak! 6 milliárd hirtelen: sajnos nem vicces ez, hanem a tragikus. A 21 századi Magyarország legnagyobb tragédiája, hogy egy ilyen pitiáner, kisstílű ember, még megszólalhat. Kiélve beteges hobbiját autokratikus lelkületével meg egy torz társadalom átalakításba kezd. Ennek csak az örül, aki benne van a klientúrában, eszement bigott, akinek elegendő a felkent földi helytartóját bálványként imádni. Szegény ember milyen jövő vár itt rátok!

A krix-táncos lábú Ferencet azért nehéz megemészteni (a szociknak is), mert kis hazánkban egy-egy erős negyvenéves "látszólagos jólét" után (2 generáció) egy olyan robbanás következett be, amire nehéz volt, vagy egyáltalán nem tudott reagálni e két generáció. Kinőnek a semmiből milliárdosok - az emberek meg lesnek ki a fejükből... Marxizmus-leninizmuson felnőtt generáció máig nem tud mit kezdeni ezzel az új felállással! Ferencünk nincs egyszerű helyzetben - hogy magyarázza meg a "mi az hogy nagyon is" jólétet pápai csóró startolásával. "A múltunkat végképp eltöröltük" - énekelte Feri. Nincs egyszerű helyzetben, ezt ajánlom a Fideszes politikusoknak is a jövőre nézve. Gazdag lehet az ember, csak EMBER maradjon. Hajolj közelebb, mert csak súgom: jövőre, már nem fog Fletó kormányra alkudozni, hanem a szabadságára.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Magyar nagyasszonyok
Magyar nagyasszonyok
Könyv - Bolti ár: 1 500 Ft
Internetes ár: 1 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok hódításai és Attila birodalma - Edward GibbonA hunok hódításai és Attila birodalma
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték - Dr. Bobula IdaA Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Férfienergia - Bedő ImreFérfienergia
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat