HunHír.info

2018. Szelek hava 26. nap, Csobánka napja.

Állatorvosi ló: szektások, diszcigányok, kádárhuszárok a tüntetésen

2013. március 05. 12:32
A hírt mappa küldte be.

Ha van iskolai szemléltető tábla a ló részeiről, úgy a szombati, szombathelyi tüntetés "riadólánca" ilyen volt, mintegy szemléltetve a Jobbik igazát, kik is állanak a túloldalon... Hát ezt látnotok kellett volna, magyar honfitársaim!

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Naná, hogy az Izraeli Hitközség is jelen volt, de ez természetes. A 70-80 fős "tömeg" /pedig micsoda felhajtást csaptak előtte/ háromnegyede a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő destruktív szekta, a HIT GYÜLEKEZETÉNEK missziót teljesítő tagjai, kis táblákkal, engedelmesen, utasításnak megfelelően. Itt volt persze Ipkovich elvtárs, volt kommunista ügyész, volt MSZP-s polgármester, az MSZP helyi kiválóságai, itt szégyenkezett lehajtott fejjel a fideszes polgármester, túl már egy infarktuson.

Üdítő látvány volt Koroknai Sándor elvtárs, a Szolidaritás vezetője, a régi kádárhuszárokat és egyéb finom hölgyeket-urakat tömörítő szatellitszervezet tagjai nagy zászlóval, melyen logójukat a lengyel katolikus, antikommunista mozgalomtól lopták el. Megjelenésével tüntette ki a "tömeget" egy városszerte közismert homoszexuális személy, elszántan tartva fáklyáját, egy 40 éven felüli hitgyülis hölgy, aki a Szombathelyi Szalézi Rend jóhiszemű atyáit kijátszva a plébánia fiataljaival foglakozik, összekapcsolva ezt egy középiskolás fiú személyre szóló "korrepetálásával" is...

Hogy E. V. Zsuzsanna, a Magyar-Izraeli Társaság prominense is jelen volt, ez már hivatalból is természetes, elvégre riadó van, nem? Úgyszintén az indián kisebbség főnöke, D. Attila tezsvír is, mellette a gyógypedagógiai iskolában nagykorúságára a 7. osztályt sikeresen elvégző segítője is.

Na és persze a média katonái, teljes fegyverzetben. Hisz a világnak mutatni kell, micsoda ellenállás feszíti a szíveket a "nyilasok, stb." ellen... Képeket ügyesen összeállítva /ballib Nyugat.hu/, hogy a gyülekezet nagy tömegnek látszódjék. Manipuláció a köbön.

Óriási kivetítő, hogy mégis történjék valami, a pesti anifa szeánsz képeiben gyönyörködhetünk, néhányszor dobolás, nácik haza /vajon tudják-e mi az?/ ,aztán egy bágyadt hang bejelenti: "győztünk." Lehet menni haza.

Hát ennyien vannak "ők", ez a választék, barátaim. Vajon, ha a nemzetiek is elkezdenének riadóláncozni, végre komolyan véve a helyi terepmunkát, kiépítve minden helységben egy tettre kész, fegyelmezett kis akciócsoportot a törvények maximális betartásával, "mi" vajon mennyien lennénk?

Addig is csak riadózzanak... Nem oszt, nem szoroz. Megszokjuk őket, mint vízimolnár a víz zúgását.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat