HunHír.info

2016. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

”A rendőreimet ki akarták végezni”

Robbantás történt szombat éjjel a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak - jelentette be Papp Károly altábornagy országos rendőrfőkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón. "A rendőreimet ki akarták végezni" - fogalmazott. Miután egyértelművé vált, hogy a szombat éjjeli robbantás célpontjai a rendőrök voltak, a nyomozás irányítása hétfőn átkerül a Központi Nyomozó Főügyészségre – emelte ki az országos főkapitány. Hozzátette, meg fogjuk találni az elkövetőt, aki ellen szombaton hajtóvadászat indult.

Homoszexuálisok és liberálisok tüntetnek az október 2-ai referendum ellen – de hol a nemzeti ellenállás?

2016. szeptember 25. 20:25

bevandorlok-250.jpgEz a kérdés most, ugyanis jövő pénteken ismét szivárványszínbe borulhat fővárosunk. A Kossuth térre tervezett megmozduláson olyan szervezetek képviseltetik majd magukat, mint a Magyar Helsinki Bizottság, MigSzol, Artemisszió, TASZ és a Krétakör.

Nagyon be van szarva Bibi - Az izraeli miniszterelnököt húsz izomagyú kíséri a mosdóba is

2016. szeptember 25. 19:20

netanjahu250.jpgBenjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök feleségével együtt vacsorázott a New York-i Sherry-Netherland szállodában található Harry Cipriani nevű luxusétteremben. A vendégek arra lettek figyelmesek, hogy amikor a miniszterelnök felállt az asztaltól, a velük együtt érkező negyven nagydarab férfi közül húsz azonnal felállt és Nehanjahu a kíséretükben ment ki a mosdóba.


Lövöldözés Baltimore-ban - egy hároméves kislány is megsérült

2016. szeptember 25. 06:20

fegyver.jpgA Washingtonhoz közeli Baltimore városában szombaton éjjel lövöldözés volt, az első sajtójelentések nyolc sebesültről, köztük egy hároméves kislányról számoltak be. A rendőrség részletekkel egyelőre nem szolgált, de Kevin Davis rendőrfőnök a helyi sajtónak elmondta, hogy három fegyveres férfit keresnek, akik szemtanúk szerint futva menekültek el a helyszínről.

Kétszer akart rabolni 10 percen belül a mocskos idegen kontinensfoglaló

2016. szeptember 24. 19:51

kesesgyilkos250.jpgA Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat rablás bűntett, valamint rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt egy 26 éves külföldi arab férfi ellen, aki 2014 júliusától oltalmazotti menekült-státusszal él Magyarországon.


Már csak egy zsinagóga hiányzott az MNB-alapítvány ingatlanparkjából - Majd odaajándékozzák Slomóéknak

2016. szeptember 24. 19:33

zsinagoga.jpgA Pallasz Athéné Egyetem is érdeklődik a felszámolás alatt álló Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) résztulajdonában lévő, volt kecskeméti zsinagóga épülete iránt - írja a Napi.hu. Így kell közpénzből felhizlalni a kormánnyal engedékenyebb zsidó szervezet ingatlanvagyonát.

Megtámadták fényes nappal a vagyonvédelmi kamara elnökét a migránssimogató liberális idegen bajkeverők

2016. szeptember 24. 19:18

menekulttabor-250.jpgRendőröknek kellett megvédeni a vagyonvédelmi kamara elnökét a röszkei zavargásban érintett Magyarországra támadó kontinensfoglalók szabadon bocsátásáért Szegeden demonstráló "külföldi aktivistáktól" – írja a szeged.ma internetes portál. Ez a mai Magyarország, idegenek balhézhatnak, de a magyar húzza a rövidebbet. Nem lehetett volna egy kis Kádár-kolbásszal táplálni a mocskos rendbontókat?


Friss híreink

Országos rendőrfőkapitány: 10 millió forintos nyomravezetői díj

2016. szeptember 25. 18:50

A rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a szombat éjszakai robbantás gyanúsítottjának felkutatására. Az elkövető 170 centiméter magas, 20-25 év közötti, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmert, fehér sportcipőt viselő férfi - jelentette be Papp Károly altábornagy országos rendőrfőkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón.

Országos rendőrfőkapitány: rendőrök voltak a robbantás célpontjai

2016. szeptember 25. 18:42

Robbantás történt szombat éjjel a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak - jelentette be Papp Károly altábornagy országos rendőrfőkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón.

Görögdinnye miatt verekedtek össze az ÉLŐSKÖDŐ KONTINENSFOGLALÓK Bécsben

2016. szeptember 25. 17:15

Négy 12 és 17 közti BETOLAKODÓ verekedett össze egy bécsi menekültotthonban egy görögdinnye miatt. A verekedés résztvevői olyan súlyosan megsérültek, hogy mentőt kellett hívni hozzájuk. A Kronen Zeitung riportja szerint a fiatalok „egymás haját tépték” az egy darab görögdinnye miatt. A tábor igazgatója szerint az eset, csak „fiatalok vitája volt”, és egyáltalán nem hírétékű.

Spöttle: Nem biztos, hogy terrortámadás történt

2016. szeptember 25. 16:57

Georg Spöttle szerint nem biztos, hogy terrortámadás történt. A biztonságpolitikai szakértő szerinte az sem kizárt, hogy a környéken rivalizáló bűnszervezetek leszámolása vagy zavarkeltés volt a robbantás. A Híradó értesülései szerint az Oktogon környékén történt robbanás előtt nem sokkal valaki egy táskát helyezett el az egyik üzlet előtt, az robbanhatott fel. Erre lehet következtetni a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeiből. Két rendőr megsérült.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000216 kep000134 kep000101 kep000218

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Kossuth tér visszatér - Dr. Bene Gábor Gonda László Molnár Tamás Tóth ImreA Kossuth tér visszatér
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Fénymunkás I-II. - Sahvanna ArientaA Fénymunkás I-II.
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Láttam a Holdat előttem CD + könyv - Berecz AndrásLáttam a Holdat előttem CD + könyv
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Exodus - Deák IstvánExodus
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 1 700 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Magyar népmesék - A kártyajáték
Magyar népmesék - A kártyajáték
Társasjáték - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat