HunHír.info

2016. Áldás hava 28. nap, Délceg napja.

Tengerészgyalogos vietnami veterán: Belefáradtam abba, hogy...

vietnami-haboru-500.jpgBelefáradtam, hogy állandóan azt mondják, hogy az iszlám a ˝Béke vallása˝, miközben naponta olvashatok tucatnyi történetet arról, hogy muzulmán férfiak családjuk ˝becsületéért˝ megölik nővéreiket, húgaikat, eleségeiket, lányaikat; hogy a muzulmánok lázadoznak az enyhe kihágások miatt is; hogy a muzulmánok keresztényeket és zsidókat ölnek, mert azok nem ˝igazhitűek˝; hogy a muzulmánok iskolákat gyújtanak fel, mert lányok is tanulnak ott; hogy a muzulmánok tizenéveseket, akik nem erőszak áldozatai, halálra köveznek ˝házasságtörésért; hogy a muzulmánok a kislányok nemi szervét megcsonkítják; mindezt pedig teszik Allah nevében, mert a Korán és a Sharia törvény ezt diktálja nekik.

Merkel nem akar változtatni a menekültpolitikáján -NAGYON ROSSZUL TESZI

2016. július 28. 14:23

angela-merkel-250.jpgAz elmúlt hetekben történt támadások ellenére a német kancellár megvédte eddigi menekültpolitikáját csütörtöki sajtótájékoztatóján Berlinben. Angela Merkel továbbra is úgy látja, hogy Németország képes megbirkózni a menekültválsággal.

Ezúttal Salzburgban kínozták és gyilkolták meg jótevőjüket a LÉGYNEK SEM ÁRTÓ menekültek

2016. július 28. 14:17

menekultek250.jpgA Kronen Zeitung számolt be a legújabb ausztriai gyilkosságról, amelyet migránsok követtek el. A két szíriai férfi – mindketten 19 évesek – a salzburgi vasútállomáson ismerkedtek meg áldozatukkal, aki ott dolgozott. A szerb származású férfi segítőkészen állt a két emberhez, meghívta őket a lakására is. Ott a két migráns megkötözte, majd ütlegelni kezdte, és addig verték, míg a bankkártyájának pin kódját meg nem adta nekik.


Aszad amnesztiát ígér a fegyverüket letevő felkelőknek

2016. július 28. 12:00

aszad-250.jpgAmnesztiát ígért Bassár el-Aszad szíriai elnök azoknak a felkelőknek, akik leteszik a fegyvert - közölte csütörtökön a Szana állami hírügynökség. Az intézkedést egy időben jelentették be azzal a Moszkvai közléssel, amely szerint a szíriai és az orosz kormány átfogó műveletet indított Aleppó kiürítésére, három folyosót nyitva meg az ostromlott észak-szíriai városból távozni akaró civilek számára, és egy negyediket a fegyverüket letevő harcosoknak.

”K.G. nyújtson segítséget abban, hogy Vizoviczki László szabadlábon védekezhessen”

2016. július 28. 10:48

justicia250.jpgA korábbi választási kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe kért szabadulást Kubatov Gábortól Vizoviczki László, számolt be az N1TV. Az ügyészség azonban "valamiért" annyira nem tartotta fontosnak a levelet, hogy az be sem került a bíróságra benyújtott anyagok közé.


Megszökött hét kontinensfoglaló Kiskunhalasról - tegyék bejelentést, ha felbukkannak

2016. július 28. 10:34

bilincs_.jpgA Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumából 2016. július 26-án az esti órákban 7 illegális migráns megszökött. Közülük 5 külföldit már elfogtak a rendőrök, a két társuk felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Továbbra is jelentős erővel keresik a rendőrök az algériai migránsokat.

Vajon a zsidó templomokon kívül másra is vonatkozik?

2016. július 28. 10:27

zsinagoga.jpgKomolyabb rendőri védelmet kaphatnak a magyarországi templomok, vallási intézmények – mondta a Magyar Időknek a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára. Jelenleg tanulmányozzák a történteket, valamint az azóta hozott franciaországi, belgiumi és olaszországi intézkedéseket az egyházi létesítmények őrzéséről. Az Országos Rendőr-főkapitányság egy-két napon belül döntést hoz az ügyben – közölte Tasnádi.


Friss híreink

Jobbik: kérdéseket vet fel egy Vizoviczki-ügyben lefoglalt levél

2016. július 28. 15:45

A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint kérdéseket vet fel egy levél, amelyet korábban a költségvetési csalá.ssal, vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Vizoviczki László házában foglalt le az ügyészség. Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke az MTI-vel azt közölte: az ügyben nincs rejtegetnivalója, ezért a levelet átadta a hatóságoknak.

B.úr nem elégedett meg a műszaki cikkekkel, kellett neki egy fekete malac is

2016. július 28. 14:28

A kabai rendőröknek vasárnap délelőtt jelezte egy helyi lakos, hogy valaki feltörte a Szigeti utca házát, ahonnan berendezési tárgyakat és műszaki cikkeket lopott el. A rendőrök a helyszínelés után B. Gergőre kezdtek el gyanakodni.

Idegenek, kifelé!!! Akár menekült, akár migráns, akár terrorista

2016. július 28. 12:23

Az Angela Merkel vezette kereszténydemokrata CDU parlamenti képviselője, Armin Schuster kijelentette, hogy a deportálásokra következetesen sor fog kerülni Németországban. A politikus a Stuttgarter Zeitungnak adott nyilatkozatában azt is megkérdőjelezte, hogy a hatóságok egyáltalán képesek-e megkülönböztetni a menekülteket a migránsoktól.

Iskolára ítélt” a román bíróság egy írástudatlan adócsaló cigány asszonyt

2016. július 28. 11:57

Az elemi iskolába való beiratkozásra és tanulásra "ítélt" Romániában a jászvásári törvényszék egy 37 éves, illegális ócskavas-kereskedéssel foglalkozó cigány asszonyt, aki az eljárás során írástudatlannak mondta magát, és azt állította: emiatt nem tudta, hogy törvényt sért.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000091 kep000117 kep000026 kep000202

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Igéink édes hatalma - Simon ErikaIgéink édes hatalma
Könyv - Bolti ár: 1 700 Ft
Internetes ár: 1 530 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar népmesék - A kártyajáték
Magyar népmesék - A kártyajáték
Társasjáték - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Médiabefolyásolás - Az új kislexikon - Antal Zsolt Gazsó Tibor Kubínyi Tamás Pelle VeronikaMédiabefolyásolás - Az új kislexikon
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Csodák csodája - Czakó GáborCsodák csodája
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A lány hét névvel - Hyeonseo Lee és David JohnA lány hét névvel
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat