HunHír.info

2016. Jégbontó hava 11. nap, Zete napja.

Ahogyan a Mazsihisz fütyül, úgy táncol a rendőrség

heisler-andras.jpgTegyük fel, van egy megemlékezés a hős antifasiszta ellenállókról, ami után azonnal levélben fordul egy magyar nemzeti párt vagy mozgalom hazánk belügyminiszteréhez, mondván, az ezeréves határaink védelmében harcoló magyar honvédek emlékét sérti, hogy olyanokra emlékeztek rajta, akik parolázva fogadták az egymillió magyar nőt megerőszakoló muszkákat. Pintér Sándor vajon eljárást indítana-e, éspedig rögvest, a megemlékezés szervezői ellen?

Helyreigazít a Mazsihisz – az ám, de hogyan?

2016. február 11. 11:50

zsinagoga.jpg„A pontosság erény!” – tartja a közmondás. Nos, ha van valami, amiben nem jeleskedik a Mazsihisz, akkor ebben nem (Sok minden másban sem, persze, de azokat most hagyjuk.) Tegnap azonban mégis „helyreigazítás”-t közölt. De lássuk, miről is van szó!

Aggastyánon élik ki gyűlöletüket - vajon a Gulag táborparancsnokai is sorra kerülnek?

2016. február 11. 10:55

Auschwitz250.jpgNémetországban megkezdődik Reinhold Hanning pere. A 94 éves férfinak azért kell bíróság előtt felelnie, mert a vádirat szerint SS őrként részt vett 170 ezer ember meggyilkolásában. Az ügyészség szerint Reinhold Hanning volt az egyik őr, aki fogadta a táborba érkező lengyel zsidókat, akik közül sokat azonnal a gázkamráig vezetett. Hanning elismeri, hogy őr volt a koncentrációs táborban, de a tömeggyilkosságot tagadja.


Az MSZP-nek sem érte meg hazugságokat terjeszteni a Jobbikról

2016. február 10. 19:22

alkotmanymod250.jpgAz MSZP sem tudott kimaradni abból, a Fidesz által elkezdett, Jobbik elleni rágalomhadjáratból, amelyben a legerősebb ellenzéki erőt azzal vádolták, hogy a korábbi Magyar Gárda-főkapitánnyal való kapcsolata révén embercsempészésben részt vállaló személyekhez volt köze. A rágalmak miatt a nemzeti párt az MSZP-t is bíróság elé vitte, akik szintén nem tudták semmivel sem bizonyítani valótlan állításaikat

Vörös csillagos plakáttal toboroznak a szocik a bolsevik tömegmészárlás helyszínén

2016. február 10. 18:05

voroscsillag.jpgStilizált vörös csillag is volt azon a plakáton, amelyet a salgótarjáni December 8. téren állítottak fel, és a baloldali pártok közös jelöltjét ajánlotta a választók figyelmébe a közelgő időközi polgármester-választáson. A plakátot később elszállították és a beszédes nevű Fekete Zsolt, a baloldal közös jelöltje elnézést kért. A NEMZETKÖZI RIKÁCSOLÁS ÉS FELJELENTÉS -HALMAZ TERMÉSZETESEN ELMARADT.


Hollywoodi csillagokkal lepleznék a zsidó állam háborús bűneit

2016. február 10. 17:44

bojkott-izrael.jpgAz Oscar-díj esélyeseinek szánt ajándékcsomagban szereplő izraeli luxusutazás lemondására szólították fel a jelölteket a palesztin területek izraeli megszállása és a telepesítés miatti bojkott hívei. A BDS (Bojkott, Tőkekivonás, Szankciók) nevű globális kampány támogatói illuzórikusnak tartják az izraeli-palesztin konfliktus béketárgyalások útján való rendezését, és inkább a zsidó állam elleni bojkottot szorgalmazzák a dél-afrikaiak korábbi apartheidellenes harcától ösztönözve.

Kölni karnevál: már 66 szexuális bűncselekmény miatt tettek feljelentést

2016. február 10. 17:32

eroszak_250.jpgKölnben és térségében 66 szexuális bűncselekmény miatt tettek feljelentést a karneváli szezon idején - közölte szerdán a németországi nagyváros rendőrsége. A bejelentett szexuális bűncselekmények száma 266,7 százalékkal emelkedett az egy évvel korábbi 18-hoz képest.


Friss híreink

Robbanóöveket és robbanószert találtak a menekültnek álcázott terroristáknál

2016. február 11. 11:01

A nőkből, gyerekekből és férfiakból álló csoport Szíriából Törökországba tartott. A török hatóságok nem erősítették meg, hogy kapcsolatban állnának bármilyen terrorszervezettel, folyik a nyomozás.

Bevásárlóközpontban lopta el egy magyar gyerek táskáját a túlsúlyos hárpia

2016. február 11. 10:47

A rendőrség még keresi a nőt, aki Budapesten, a X. kerületben lopott.

Egyre nagyobb nyomás alatt a déli határ, 104 embert fogtak el

2016. február 11. 10:34

Száznégy idegen kontinensfoglalót fogtak el a rendőrök szerdán tiltott határátlépés miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.

Öngyilkos merénylők nem teremnek maguktól

2016. február 11. 10:30

Az iszlamista terrorszervezetek által katonai eszközként használt öngyilkos merénylők "nem teremnek maguktól", tettük hosszú nevelési folyamat eredménye - mondta az Országos Kriminológiai Intézet szakértője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000209 kep000218 kep000010 kep000045

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tatárjárás trilógia 3könyv együtt - Benkő LászlóTatárjárás trilógia 3könyv együtt
Könyv - Bolti ár: 8 995 Ft
Internetes ár: 7 646 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hazajáró naptár 2016 - NaptárHazajáró naptár 2016
Naptár - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 2 200 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A teljes Nag Hammadi Gnosztikus Könyvtár - Arany LászlóA teljes Nag Hammadi Gnosztikus Könyvtár
Könyv - Bolti ár: 6 999 Ft
Internetes ár: 6 299 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Főnix Generáció - Kingsley L. DennisA Főnix Generáció
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A fátyol fogságában - Mona EltahawyA fátyol fogságában
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat