- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

HVIM: Rabláncra az antifákat

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbenve figyeli a tavalyi antifa támadások vádlottjai körüli botránykeltést, aminek része, hogy a hazai balliberális média – összefogva a nemzetközi elvtársakkal – ártatlan kiáltja ki, “tanárnőnek” nevezi a terrotámadások résztvevőjét – áll a HVIM Hunhír.infóhoz eljuttatott közleményében. A mozgalom nehezményezi, hogy “hisztériáznak azon, hogy a kéz- és lábbilincsben vezették elő Ilaria Salist, illetve, hogy nem megfelelőek a fogvatartás körülményei”.

A HVIM ugyanakkor üdvözli az olasz szövetségeseik, a Rete dei Patrioti (Hazafiak Hálózata) azon akcióját, aminek keretében a terroristát dicsőítő falfestményt kiigazították az olasz fővárosban.

A HVIM felhívja a figyelmet arra, hogy ez a médiahadjárat ideológiai állásfoglalás, ugyanis például a Hunnia-ügy vádlottjainak börtönkörülményei és eljárási anomáliái miatt egyetlen, most hangoskodó sajtótermékben sem szólaltak fel. Egyértelmű, hogy a hazai antifa eszmeileg mindenképpen jelen van a magyarországi médiában is, a szélsőbaloldali ideológiai sajnálatos módon erősödik – állapította meg a HVIM.

A HVIM szerint a magyarországi antifákat ugyanúgy, mint az ide járkáló elvtársaikat valóban rabláncon kell tartani, hogy ne követhessenek el újabb terrorcselekményeket. Sőt, úgy vélik, elrettentésként kell mutogatni a már elfogott támadókat. Követelik, hogy a brutális merényletek elkövetőit ne engedjék haza, a nyugati wellness-börtönökbe, valamint hogy ne engedélyezze a magyar kormány a nemzetközi antifa tagjainak hazánkba látogatását, tüntetéseiket, demonstrációikat tiltsák be.

A HVIM kitér arra is, hogy a mindenkori politikai döntéshozóknak biztosítani kell a magyar hazafiak hősökre való megemlékezésének lehetőségét, s ne a kitörés hőseire emlékező rendezvényeket tiltsa be. Ne engedje meg a mindenkori magyar kormány, hogy külföldről mondják meg, milyen megemlékezéseket, túrákat, demonstrációkat lehet, vagy nem lehet megtartani a szuverén Magyarország területén – teszik hozzá.

A mozgalom minden nemzeti érzelmű magyart kiállásra és részvételre buzdít., “Álljunk ki büszkén a hősi halottaink emlékéért. Álljunk ki a magyar szuverenitásért! Ne engedjük meg, hogy Magyarországon megfélemlítsék a hazafiakat!” – olvasható a közleményben.

Hunhír.info