- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A rendőrterrorra emlékeznek a Kossuth téren

A 2006-os rendőrterror 15 éves évfordulója közeleg. A Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde után kirobbant spontán tüntetéssorozatra szeptember 17-én, 17 óra 30 perctől emlékeznek a Kossuth téren. A rendezvényen felszólal az évekig üldözött Budaházy György, valamint akusztikus koncertet ad Sziva Balázzsal és Mentes Györggyel a Hungarica.

A 15.  évforduló kapcsán a Nemzeti Jogvédők ajánlanak megtekintésre két megrázó tényfeltáró dokumentumfilmet, főleg azoknak, akik nem tudják, vagy már elfelejtették, mi történt 2006 őszén, esetleg kételkednek a 2006 őszi rendőrterror megtörténtében, vagy akik a magát felelősnek nem érző akkori miniszterelnöknek csak a mai fiatalok felé trendinek maszkírozott arcát ismerik és/vagy hajlamosak elhinni hazugságait:

A rendőrterror valódi arcának megismerését segíti és ezért erősen ajánlott elolvasásra, de legalábbis beleolvasásra  a „Jelentés a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006. őszi rendőrterrorral és megtorlásokkal összefüggő jogvédő küzdelmeiről a 10. évfordulón” c. dokumentumkötet [3], amelyet a 14. évforduló alkalmából digitális formában is közzétettek.

A jogsértettek és a nemzeti jogvédők nem adják fel: az egykori  politikai és rendőri vezetők nem úszhatják meg és nem kerülhetnek soha vissza a hatalomba!

Hunhír.info