- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Festékszórós korhatárbesorolás a deviancia ellen (videó)

A fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozik homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmjeinek elmulasztott korhatárbesorolására figyelmeztetett kedden Novák Előd. A Mi Hazánk alelnöke a gyermekek egészséges fejlődése érdekében festékszóróval pótolta ezt a hiányosságot.

A politikus szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt. Nagy Attilával, a Mi Hazánk Mozgalom fővárosi elnökével tartott közös sajtótájékoztatón elhangzott, pártjuk elfogadhatatlannak tartja, hogy „Budapest LMBTQ kulturális fesztiválja címen hirdeti magát az az újabb, pár napja indult, és szeptember 25-éig tartó, fertőző rendezvénysorozat, amely többek közt a momentumos vezetésű Terézváros támogatásával folytat deviáns propagandát főként a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban”.

Kiemelték: gyalázatos, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterségével felmelegítették a közintézményekben a devianciák népszerűsítését. Most a Művész mozi által vetített Vad című homoszexuális propagandafilm két kéjelgő férfit ábrázoló plakátja mellett a Toldi mozi „Queer Dreams – Friss Hús 2020” eseményhirdetése ráadásul mellőzi a korhatárbesorolást, semmilyen figyelmeztetést nem jelenít meg, pusztán azzal reklámozza magát: „A legjobb LMBTQ+ tematikájú, nemzetközi rövidfilmeket válogattuk össze”. Ezért a Mi Hazánk jogi eljárást kezdeményez, illetve újabb polgári engedetlenségi eszközzel is éltek.

Hunhír.info