- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Te csak viseld, boldog agyhalott

Te csak viseld a maszkot és légy boldog felsőbbrendűséged biztos tudatától! Viseld a maszkot, mert az neked jó.

Tudjuk, titkos vágyad, mindig is szerettél volna egy trendi szájkosarat, hiszen ez öltöztet téged. Védeni ugyan nem véd, de sokkal szebb vagy benne, hiszen arcod jelentős részét eltakarod. Bizony ez a kis kiegészítő, sok kétlábút szebbé tesz.

Budapest belvárosában büszkén viselik tizen-huszonéves fiatal fiúkák a maszkot. Nárcisztikus tekintettel vadásznak a nézők figyelmére. Lassú csípőmozgással, büszkén vonulnak a meleg aszfalton. Ez számukra a komfortzóna.

Idős emberek, akik maszk nélkül is alig kapnak levegőt, vánszorognak, de viselik az utcán is, hiszen az majd megvédi őket. Borzalmas lehet félelemben élni. Nem, nem azért, mert jön a nagy fekete autó, hanem azért, mert elhiszik, hogy egy láthatatlan gyilkos les rájuk.

A stressz kikapcsolja az immunrendszert. Meg fognak halni, persze nem a C19 vírus miatt, hanem mert a szervezetük nem lesz képes védekezni a baktériumok és az összes többi vírus ellen.

A bolti eladókat is fenyegeti ez a veszély, hiszen ha viselik a maszkot, akkor a vevők egy része küldi el őket melegebb égtájakra, ha nem viselik, akkor félnek a beígért büntetéstől.

Igen, sok áldozata lesz a C19-nek, mert a mesterségesen keltett vírushiszti által generált stressz gyilkolni fog. Gyilkolni fog még évek múlva is, mert ez egy lassú folyamat.

Az ostoba kétlábúak nem képesek felfogni, hogy ha bármilyen, igazán veszélyes vírus lenne, akkor a budapesti hajléktalanok holttesteiből már hullahegyeket kellett volna emelni a belvárosban. Nem is titkolják, hogy a fertőzöttek 50 százaléka a kórházakban szedte össze a vírust, valamint a halottak 25 százalékáért felelősek a kórházak. Az idősek otthonaiban bekövetkezett tömeges fertőzésekről már beszélni is unalmas.

Az ország gazdaságát durván abuzálták. Kizárólag remélni tudjuk, hogy a vezetők felfogták, hogy amennyiben ismét megpróbálnák, akkor itt bizony a 2006-os események hatványozottan fognak kirobbanni.

Kinek az érdeke ez a nagy maszkviselési hiszti? Azok érdeke, akik a kb. 3 Ft-os bekerülési áru maszkokat 500-600 Ft-ért értékesítik. Mennyi is volt békeidőben az áruk, talán 15-20 Ft.

A média felkapott három professzornak titulált megélhetési rettegőt. Ezeknek már rég a bíróság előtt lenne a helyük, mert pánikot keltenek és tevékenyen hozzájárultak az ország gazdaságának a lerombolásához. Ezt a tevékenységet minden normális immunrendszerrel működő országban úgy nevezik, hogy hazaárulás.

Meddig tűrjük még ezt a folyamatos hazudozást egy olyan vírusról, mely a fertőzöttek 90 százalékán úgy megy át, hogy észre sem veszik.

Milyen érdekes, hogy az influenza, akit megfertőz, az bizony megszenvedi, de mégis ezt a sokkal kulturáltabban viselkedő kistesóját kiáltották ki gyilkos vírusnak.

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ismét befagyasztják az országot és megúszhatják tömegdemonstrációk és utcai harcok nélkül. Budapest belvárosa lángolni fog, ha ismét bezárják az üzleteket, vendéglátó egységeket.

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy kamu járvány miatt el fogjuk tűrni a korlátozásokat. Már most, a boltokban kötelező maszk viselése miatt is igen sokan kivégző osztag elé állítanák azokat, akik ezt a baromságot kitalálták.

Amikor 15 óráig nyitva lehettek a sörözők és a boltok, akkor már minden ép elmével gondolkodni képes ember tudta, hogy ez egy nagy átverés. 15 óra 01 perctől fertőz csak a vírus, mert Rolexet hord és tudja, mennyi a pontos idő. Most boltban kötelező, de postán, szórakozóhelyeken és meccseken nem kötelező.

Nagyon okos ez a biológiai fegyver. Képes elolvasni a cégtáblát és ha azt látja stadion, ott tudja, hogy nem fertőzhet. Nagyon jó ez a maszk egy dologra : Remek indikátor. Egyből látjuk, kik az agyhalottak, megalkuvók, ostobák és rettegők.

Molotov Attila – Hunhír.info