- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Lázár János nem félt kiállni Horthy mellett

A kormány tavaly lefokozott embere, Lázár János fideszes körökben merész tettre vetemedett. Lázár szombaton Kenderesre látogatott, és virágot vitt Horthy Miklós sírjára.

Lázár János Facebook-oldalára feltöltött videójában hangsúlyozza: Horthy száz évvel ezelőtt ‘bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot’. Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk.

Lázár János volt kancelláriaminiszter, korábban Hódmezővásárhely polgármestere, tavaly óta a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos. Lázár bátorsága nem új keletű. 2015-ben a Mazsihisz tiltakozására leállíttatta a Sorsok Háza beruházást, és közölte, hogy a projekt akkor fog megvalósulni, amikor annak tartalmát a magyarországi zsidó közösségek támogatni tudják. Schmidt Mária kormánybiztos és Lázár ezután egymást okolták a patthelyzet miatt.

2018. március 6-án egy videófelvételt tett közzé Facebook-oldalán. A videóban azt állította egy bécsi utcán állva, bevándorló járókelők közt, hogy a városrészt ellepték a bevándorlók, és azóta bűnözés, elszegényedés és piszok jellemzi, a helyiek közül pedig senki nem beszél németül. A videó nagy port kavart természetesen és gyorsan siettek ennek az ellenkezőjét bizonyítani balliberális oldalon. Orbán Viktor még azon a nyáron lefokozta a különutas és a Fidesznek túl tökös Lázárt.

Hunhír.info