- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

ÓMEN

Láttam, Demszky jelenléte se fékezte az indulatokat. Érzékeny liberálisok figyeljetek, a rendőrtiszt előttem ütötte meg az újságíró igazolványát lobogtató tudósítót. Azt hinné az ember hogy nem lehet fokozni a gátlástalanságot, de igen. A hídlezáró Budaházyt szolgálati fegyverét előrántva kényszerítette földre a rendőr. Emlékek és történések, utólag időrendi sorrend nélkül. A sötét oldal módszereit felsorolni is kevés az idő. Közös jellemző a kíméletlen erőszak és brutalitás.

Megemlíteném a rendőrpalota elleni megrendelt AKG géppisztolytüzet. Nyilvánvaló provokációra csendes kis megemlékezés a válasz. Sablonos megoldásnak indult volna, ha nem vezényelnek fel 3000 rendőrt Budapestre. Figyelmeztetve az akkori vezetőket a csapdára, jogosan mondva, nem fogják beengedni a tiltakozó csapatot az Astoriánál emlékező FIDESZ rendezvényhez.

Nyugatinál élőlánc, tömegoszlatással telt jeepek vártak vízágyúval. Sose tartották be a hatalom rendfenntartói az íratlan szabályokat. Hazatérés templománál körbe vették és területére könnygázt lőttek. Deák téri parknál naivan leültetett gárdistákra rárontott a G.I. Joe csapat, talán a legnagyobb letartóztatást produkálták a füvön ülő tiltakozók ellen.

Lovas rohamos kardlapozás, szemkilövetés mind megannyi kelléke 1956. szabadságszellemének, meghurcolásának. Történelem ismétli önmagát Kossuth téri tiltakozásnál megtervezett szervezetlenség történt, ami a TV-székházi eseményekbe torkollt. Érdekes ,ott állt a hatalom gépezete lábhoz tett fegyverrel, arra az esetre, hátha megfordulnak. Indokolttá téve a fegyveres fellépést népünk ellen. Koncnak odadobták vidéki adminisztrációs állományukat minden gyakorlatlanságával a feldühödött tömegnek. Nem rajtuk múlt szerencsétlenek élete, de a tömeg nem akart ölni, bizonyíték a vízágyúból kihúzott rendőr esete. Laikus szemmel összefoglalva Budaházy György indokolatlanul kemény büntetése iránymutató a hazai ellenzék számára. Megpörkölődött lábtörlő és egy megrendelt verésen kívül más nem történt. Maximum ezek az emberek ellenálltak a regnáló hatalommal szemben. A liberális globalizáció nem szereti a jelenkori dávidokat. Ártatlan kérdés, a mai kormány kit képvisel?