- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Készen állnak a tolvajlásra…

Ne viccelj, Fletó!

Mondod te a szemkilövető, aki saját népére rárontott 2006-ban fizetett bérkommandósaival. Te a hídfoglaló, aki leverte az Erzsébet hídi tüntetőket, mert kétségbe merték vonni győzelmedet?

Egyik kutya, másik kutyaütő. Libatolvaj, Rángatózó Elmebeteg, D209-es spicli, egy pufajkás tömegbelövő, egy privatizátor docens…

Elég silány a felhozatal miniszterelnökökből. Ripacskodik piroskaveje, a globalista uzsorásdiktatúra talpnyalója. Milyen jó, hogy ajándékoztunk neki egy Motimot, így aztán ráér az érdekeink ellenében kavarni. A torta kicsi, de a száj sok rá. Csak a központi költségvetés 10 000 meglopható milliárdról szól, évente!..és mellé 1 000 uniósról! Még fialnak az eddig ellopottak! 6 milliárd hirtelen: sajnos nem vicces ez, hanem a tragikus. A 21 századi Magyarország legnagyobb tragédiája, hogy egy ilyen pitiáner, kisstílű ember, még megszólalhat. Kiélve beteges hobbiját autokratikus lelkületével meg egy torz társadalom átalakításba kezd. Ennek csak az örül, aki benne van a klientúrában, eszement bigott, akinek elegendő a felkent földi helytartóját bálványként imádni. Szegény ember milyen jövő vár itt rátok!

A krix-táncos lábú Ferencet azért nehéz megemészteni (a szociknak is), mert kis hazánkban egy-egy erős negyvenéves “látszólagos jólét” után (2 generáció) egy olyan robbanás következett be, amire nehéz volt, vagy egyáltalán nem tudott reagálni e két generáció. Kinőnek a semmiből milliárdosok – az emberek meg lesnek ki a fejükből… Marxizmus-leninizmuson felnőtt generáció máig nem tud mit kezdeni ezzel az új felállással! Ferencünk nincs egyszerű helyzetben – hogy magyarázza meg a “mi az hogy nagyon is” jólétet pápai csóró startolásával. “A múltunkat végképp eltöröltük” – énekelte Feri. Nincs egyszerű helyzetben, ezt ajánlom a Fideszes politikusoknak is a jövőre nézve. Gazdag lehet az ember, csak EMBER maradjon. Hajolj közelebb, mert csak súgom: jövőre, már nem fog Fletó kormányra alkudozni, hanem a szabadságára.