- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Édes történet – Bácsfi Diána

Bácsfi apja jelenleg a Belügyminisztériumban dolgozik. Bácsfi Diána, aki meggyőződéses hungaristának vallja magát, azt állítja, hogy világ életében elkötelezett volt az eszme iránt. Mindezek ellenére a plakátragasztó akcióig ez a hungarista felfogás nem tűnt fel senkinek a lány örnyezetében.

Bácsfi Diána

Akárki is Bácsfi Diana (zsidó, a szerepre kiképzett provokátor, vagy csak egyszerűen zavaros elméjű), a tevékenysége rendkívül káros, mivel azt a hazugságot jeleníti meg, amit több mint ötven éve sulykolnak belénk a jól ismert átnevelők. Az egész hungarizmust leegyszerűsíti a negatív külsőségekre (pártszolgálatos egyenruha-utánzat, karlendítések és olyan jelszavak, amelyeket a hungarizmus ellenségei elferdítve vetettek bele a köztudatba). Továbbá, teljesen félreértelmezi Szálasi gondolatait, sőt megtetézi azokat a saját degenerált elképzeléseivel.

Egyszóval lejárat és nevetségessé tesz mindent, ami a hungarizmussal kapcsolatos. Nem csoda, hogy ekkora sztárt csináltak belőle.

Budapest közepén mostanában valahol. Utóbbi találkozásunkon egy kérdés tettem fel. Kedves Bácsfi Diána hogy jutottál a fasiszta pózertől az ezoterikus sámánkodásig, Most Avatara a neved, rám néztél szemed villant, agyadon átsuhant a felismerés. Egy kérdés megválaszolatlan maradt. Sajnálom, érdekelt…

http://youtu.be/lDA0INi5ozQ