- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Kódolt üzenet

Nagyapám mondaná mindig távol volt tőlem mindenféle összeesküvés-elmélet. Tények és megtörtént események tükrében természetesen ez mindig másképpen látszik. Hazánkban az erőszakos cselekmények áldozatainak száma jelentősen emelkedett az ígéretetek ellenére. Önkéntelenül felvetődik a kérdés, kinek jó ez? Egy biztos, akit érint annak nem, bár nélkülünk is elirányítják a földet kevesebb gonddal és több haszonnal.

Gazdasági számítás szerint előnyös, emberileg elítélendő több népcsoportot egymásnak uszítani a szociális megoldások helyett. Elodázni lehet, de szőnyeg alá seperni nem a lemaradásokat. Gyilkos indulatokat elindítani, az már meggondolandó és súlyosan elítélendő tevékenység. Véletlen egybeesések következménye folytán szedi áldozatait a felkorbácsolt indulat. Évek óta húzódó ügyek látszatítéletek nem arra biztatnak, hogy eredményesen küzdenek a problémák ellen.

Mostanában közvetlen résztvevője voltam egy középkorú tanárnő életéért való küzdelemnek. Megrázó cselekmény hatására elgondolkoztam az élet fontosságán. Rákövetkező napokban jött a hír nevelő egyesületemnél fiatal sportoló életéért küzdenek. Hajdani edzőmtől első kézből követtem az eseményeket. 40 fős társaság rátámadt 15 sportolóra elszabadult gyilkos indulatokkal. Talán az átlagostól eltérő fizikai kondíciójuknak köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Az események médiatálalása és eltusolása maszatolása már több mint vérlázító bármely irányból nézi az ember. Fent kell a fejekben rendet rakni mondaná nagyapám, súlyos árat fogunk fizetni bűnös mulasztásunkért.