- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Marevosz kiálltvány gondolkodó Honfitársainkhoz!

Röpirat gondolkodó Honfitársainkhoz!

Röviden tekintsük át az elmúlt közel 62 évet. Először volt az egy párti kommunista diktatúra, ahol is az elnyomó szovjet rendszert erőltették ránk az akkori vezetők. Először a háborús jóvátétel címén rabolták ki az országunkat, majd az értéken alul fizetett áruinkon keresztül szívták ki a megtermelt nemzeti vagyunk egy jelentős részét, majd ezt a későbbiekben azzal fokozták, hogy a nekik szükséges eszközöket velünk vásároltatták meg és térítés mentesen adtuk át részükre. Előírták, hogy támogassuk a nyugati és afrikai kommunista mozgalmakat az általunk megtermelt jövedelmünkből.

A moszkvai utasításokat az MSZMP vezetői következetesen betartották, mert elsősorban internacionalisták azaz nemzetköziek voltak azaz nem magyar érzelműek. Majd a nyugat ránk erőltette – Moszkva jóváhagyásával-/1982-ben beléptünk az IMF-be/ a visszafizethetetlen kamatos kamattal járó dollár hitelt. Így egy újabb erőforrás kiszívás keletkezett. Így jött el az 1989-es változás, amikor is döntöttek a több párt rendszer bevezetéséről. Az MSZMP vezetői az új gazdasági törvény meghozatalával elkezdték az állam javait privatizálással saját zsebükre fosztogatni. A 90-es választások után már a nyugati pénzhatalom diktálta a teendőket a további privatizálással a korábbi szabályok lebontásával és a gazdaság liberalizálásával.

Megkezdődött az állami és szövetkezeti vagyon eladása és széthordása, amelyben a volt állam párti vezetők és köreik jártak élen, valamint a külföldi monopóliumoknak játszották át az üzemeket és gyárakat jóval értékük alatt. Tényként kell megállapítani, hogy a 90 utáni kormányok ezt a galádságot tovább folytatták  különösen a Horn kormány, majd a Fidesz fejezte be a jól működő mezőgazdaságunk szétverésével. A Fidesz kormány mondott le a Magyar Nemzeti Bank magyar fennhatóságáról az Európai Központi Bank javára, így még a Forint kibocsátási jogunkat is elvesztettük ezzel biztosítva, hogyha pénzre van szükségünk, akkor azt csak kamattal járó hitel felvétellel vagy hitellevél kibocsátásával tudjuk megszerezni.

A globalista bankok és multi vállalatok így szívják el folyamatosan az általunk megtermelt értékek javarészét. Ezért tűnik egyre kilátástalanabbnak a helyzetünk. Az egy párti diktatúrát felváltottuk a többpárti diktatúrával hiszen az ország kirablása még jobban fokozódott, amihez a keretet a jelenlegi a parlamenti pártrendszer biztosítja. Felmerül önkéntelenül az alábbi kérdés, hogy szükség van-e ilyen pártokra, amelyek a külföldi parancsokat és a saját gazdasági érdek csoportjaikat támogatják a nemzet érdekeinek ellenében? Szükségünk van olyan pártokra, amelyek szembe állítják az egyes népcsoportokat és még a családokat is egymással, hogy az oszd meg és uralkodj elv alapján nyomorítsanak meg bennünket? Nem, nem, nem!!!

Sem a Fidesz sem az MSZP nem hajlandó az adósság elengedéséről vagy csökkentéséről tárgyalni, nem beszélve a hitel törlesztésének megtagadásáról. A pártok a külföldről előírt utasításokat hajtják végre a saját uralkodásuk fenntartására a nemzet érdekei ellen. Az eddigi tudatos tevékenységük által mára már leküzdöttünk magunkat az 1972-es élet- színvonalra a keresetünk vásárlóértékét tekintve, nem beszélve a teljes létbizonytalanságunkról és a kilátástalan jövőnkről.

Mivel felszámolták a magyar termelő ipari vállalatokat soha nem látott mértékre szökött fel a munkanélküliek száma, mivel szétverték a mezőgazdaságunkat élelmiszerekből sem vagyunk önellátóak, holott a magyar termőföld 30 millió embert tudna eltartani, de ezt az EU-s kvóta rendszer nem engedi.

Mit tudunk és mit kell tennünk?

Meg kell szerveznünk a biztonságunkat különösen vidéken és a városok egyes részeiben. Önkéntes egységek szervezésével kell biztosítani, hogy a tolvajok és rablók ne tudjanak szabadon garázdálkodni, mert a rendőrségre kezdetben nem lehet számítani. Ez fáradtsággal és anyagi kötelezettséggel jár, de pillanatnyilag nincs más kiút. Ha kezd megszilárdulni a közbiztonság, akkor már érdemes lesz a kertekben termelni és háziállatot tartani, mert a gazda tudja majd, hogy a termést nem más fogja betakarítani. Ez az első lépés az önellátáshoz és függetlenedés a multik szemét és egészségtelen áruitól. A többlet megtermelésével jövedelemhez lehet jutni és a honfitársainkat is egészséges élelemmel lehet ellátni. Van rá példa már több településen csak követni és fejleszteni kell a módszereket.

Visszalépésnek tűnik ugyan, ha előtérbe helyezzük a régi bevált hagyományos fűtési módszereket, de ezzel tovább csökkentjük függőségünket a multi energia szolgáltatók uzsora áraitól. Ma már léteznek olyan áramfejlesztő szélkerekek, a magyar szabadalom a széltorony, amivel kis közösségek áramellátását meg lehet oldani. Tudjuk ez pénzbe kerül, de már rövid távon kifizetődő a várható energia áremelkedéseket tekintve.

A helyi pénzrendszer megszervezésével ki tudjuk kerülni a külföldi tulajdonú bankok kamattal terhelt hitelezését, például szolgáljon a Svájcban működő helyi pénzrendszer a WIR, ahol is a nemzeti össztermék több mint 40 %-át nem Frankban, hanem a helyi pénzben számolják el egymás között a vállalatok.

Befejezésül a legfontosabb kérdésre térek rá és egy magyar közmondással mutatok rá a lényegre, ami így szól  fejétől bűzlik a hal. Na ezen az eddigi módszeren kell változtatnunk elsősorban.

Minden kis közösség tudja és ismeri azon a tagjait, akik tiszteletre méltó magatartásukkal azaz becsületességükkel, tisztességükkel, jellemességükkel, lelkiismeretességükkel és tudásukkal kivívták elismerésüket.Ők a közösség informális vezetői. Ezeket az embereket kell megválasztani a helyi közösségek vezetőinek, nem pedig a felülről ajánlott pártkatonákat. Ezek a párt katonák a pillanatnyi pártérdeket képviselik a közösséggel szemben, a helyi érdekek figyelmen kívül hagyásával.

Most az új – még nem elfogadott- választási törvény lehetővé tenné, hogy 200 aláírással lehet jelöltet állítani. Adott a lehetőség, hogy helyi civil összefogással, az arra érdemes jelöltjeiket támogassák a helyi vezetésre, a megyei közgyűlésbe és juttassák be a parlamentbe, akik nem a külföldi és párt érdekeket képviselik, hanem a nemzetünk érdekeit. Kötött mandátumot kell adni ezeknek a képviselőknek, ami azt jelenti, hogy csak a választóiknak kötelesek felelősséggel tartozni és visszahívhatóak.

Követeljük meg az igaz dicső magyar történelem tanítását az iskolákban a ránk erőltetett és ma már bizonyítottan valótlan finn-ugorista elmélet helyett. Dicső múltunk megismertetése öntudatra ébreszti az embereket, különösen a fiatalokat.

Honfitársaim!

Térjünk vissza a magyarok Istenéhez, mert hit nélkül a hatalom uralkodik rajtunk az ateizmus és nihilizmus ránk erőltetésével. Emlékezzünk Mindszenthy hercegprímás szavaira, ha Magyarországon minden nap egy millió ember imádkozik, akkor az országunk megmarad, nem lehet elpusztítani./ Ha ez osztrákoknak egy év alatt sikerült a megszálló hatalmakat kiimádkozni az országukból, nekünk is sikerül./

MAREVOSZ