- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Csúsztatásból 5-öst érdemel

“A rendőrség közleménye szerint: 2012. augusztus 18-án az esti órákban érkezett bejelentés a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén, hangoskodással, félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát.
A bejelentést követően néhány percen belül megérkezett a rendőrség, akik a helyszínen, már nem találták a bejelentésekben szereplő csoport tagjait, jelenlegi adataink szerint további atrocitásra nem került sor. ”

Becslések szerint mintegy 400-an gyűltek össze vasárnap este Cegléd külterületének néhány utcájában, többek között a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, illetve szimpatizánsai. A környék romák lakta házait mintegy 70-80 rendőr zárta el az összegyűltektől.

Atrocitás nem történt, az utcákban gyülekezők hajnali kettő körül szétszéledtek, de azt mondták, másnap folytatják demonstrációjukat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábban közölte, hogy Cegléden és környékén fokozott rendőri jelenlét lesz a hosszú hétvégén, miután szombat este bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén, hangoskodással, félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát.

A bejelentést követően néhány percen belül megérkeztek a helyszínre a rendőrök, de már nem találták ott a bejelentésekben szereplő csoport tagjait. Az eddigi adatok szerint további atrocitás nem történt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság jelentős erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek során több személyt igazoltatott. Az eset kapcsán csoportos garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen – áll a közleményben.

Hangsúlyozzák: “A rendőrség minden törvényes eszközzel és rendelkezésére álló erővel azonnal és határozottan fel fog lépni valamennyi jogellenes, illetve az állampolgárok nyugalmát megzavaró cselekménnyel szemben.”

A szélsőjobboldali portálok elmondása alapján kiderül, hogy egy csapat ember bográcsozott, egy magánházban. Nem az utcán, hanem magánterületen. Rendben gárdisták is voltak közülük. De, nem embert ettek, csak gulyást. Ezekre támadtak a cigányok. A rendőrséget a Gárdisták hívtak ki. Ergo nem ők a ludasak.

A rendőrök azt közölték, hogy azért nem intézkednek, mert nincsenek elegen, na ekkor indult el több száz “hazafi”.

Hogy, miért bográcsoztak magánterületen a gárdisták? Nos ehhez, egyrészt senkinek semmi köze nincs. Másrészt meg azért, mert a helyiek meghívták őket. Hogy, miért? Mert pár nappal ezelőtt ők hárítottak el egy konfliktust, amit a cigányok keltettek.
Úgy látszik elkezdődött a választási kampány.
Egyik párt sem akarja a választót gazdasági programmal terhelni.
Helyette a jóval hangosabb cigánykodást választja.
Az SZDSZ-MSZP húsz évig tenyésztette közpénzen a romákat azért, hogy amikor érdekük úgy kívánja, szabadjára engedjék őket. Terrorizálják kicsit a magyar lakosságot. Mert amíg rettegnek, nem azon rágódnak, hogy mit csinál demszki, kóka, és gyurcsány elvtárs.
Bajnai elvtárs, meg a világ tudtára adta, hogy a lusta magyarok elkártyázták a vagyonukat (amit valójában a bankok loptak el), de majd a dolgos cigányok, kemény munkával fogják az ország sorsát jobbra fordítani.Szóval, csak kampány!Nem kell izgulni! Hogy ebbe számtalan magyar fog belepusztulni, az nem nagyon izgatja az elvtársakat.
Ki a fene figyelne a rosszabbikra, ha nem szítanák a tüzet folyton az elvtársak? Ezek nem tyúktolvajok, hanem a vidéki embereket kifosztó, megverő, néha megölő, az embereket terrorizáló banda!

A hírekben, naponta látható, hány embert fosztanak ki és bántalmaznak tettlegesen és akkor még a normális életet ellehetetlenítő életmódjuk, a megfélemlítéseikről és a maffiáikról nem is beszéltünk A” gárdától kezdve a jobbikig”, mindenki szélsőséges, bűnös és csak ez a szerencsétlen sorsú szeretni való kisebbség ártatlan. (Közép-Európa minden részén és még Kanadában is, mind-mind ártatlan…

Csak mellékesen jegyezném meg, hogy a svájci “magyar dolgozó lányok” bizony cigányok, mint ahogyan Amszterdam is tele van nyíregyházi romalányokkal, továbbá az osztrák rendőrök akiket Győrig üldöztek lopás miatt, bizony ismét csak a védett kisebbségünkből kerültek ki! A kérdés tehát: kinek jó a gyűlöletbiznisz, eddig láthatólag kik hajtottak belőle hasznot a maguk számára? A válasz a szemetek előtt van, picit dolgoztassátok meg az agyatokat. Pironkodtató, hogy egy ilyen intellektuálisan, finoman fogalmazó közösség kis része vagyok! Így még Ázsiának se nevezzük magunkat mert nem hiszem, hogy ott ennél alacsonyabb a színvonal. Adott egy társadalmi réteg mely alul képzett és a mai világgazdasági helyzetben,nem tud dolgozni.Elszomorító,mennyi elkeseredett ember él kiszolgáltatottan . Mindenki csak az agresszióhoz ért, a megoldást senki nem keresi.

Ahol meg szegénység van, ott nem békétlenséget kell szítani, hanem a környezetet kellene alkalmassá tenni arra, odamenjen a vállalkozás, letelepüljön és munkát adjon. Magyar, multi, halál mindegy, csak legyen, aki munkát ad, mert akkor a szegény ember nem megy el lopni, hogy legyen a gyereknek mit enni, és legyen valami pénz az alkoholra is, mert a nihilt, a semmiben lebegést csak bódult tudattal lehet elviselni, túlélni.

Olyan gazdasági környezetet kell teremteni az országban, ahol a politika kizárólag a korrekt piaci verseny megteremtésén dolgozik, és nem azon, hogy a saját és a haveri vállalkozások zsebeit tömködi. A valódi probléma a munkanélküliség és a szegénység, és az egyre nagyobb méreteket ölt. A gyűlölködés és a belső villongások ezen nem segítenek…, sőt, mindenkit elriasztanak Akik normális munkát adnának, nem fizetnek a munkáért. Állam bácsinak pedig szigorúan a költségvetési hiány leszorítására kell törekednie,a versenyképesség fenntartását minden eszközzel biztosítani.