- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Nem tudom szó nélkül megállni…

Nézem a híradókat. Gagyitv-k, a”nap legfontosabb híreivel” – ahol megölték, feldarabolták, elégették, nyolc évre visszamenőleg, megszólaltatva a falu leglecsúszottabb, legkevésbé iskolázott és legkevésbé szimpatikus lakóit, és néha Viktortól egy-egy mondat, persze a lényegtől gondosan megfosztva, aztán El-Qró hosszan elemez, fej-fej mellett az lmp-vel.

Aztán a valódi hírekből merítve egyre világosabban bontakozik ki szemünk előtt az elmúlt nyolc komcsi évvel való folyamatosság, és lassan értelmet nyer a Wikileaks által “kiszivárogtatott” Viktor-jelentés tartótisztjének, hogy nem az a lényeg, mit mond választás előtt, hanem mit tesz utána.

Aztán ez a sok “demokrata” és az ő megmozdulásaik. Egyre inkább az az érzésem, hogy “buli” kezdetekor névsorolvasás van, mivel szinte ugyanazok a pofák bukkannak fel minden helyszínen-és láthattuk a Gyorskocsi utcai koalíció alakulásakor, hogy mennyit számít a gyorsaság, mert nem mindenkinek jutott hely a sünbuszon.

Aztán remélem, hogy a Jobbik a legközelebbi választási programjába beleírja azt is, hogy a magyar nemzetiségűek számarányuknak megfelelő mértékben legyenek képviselve a magyarországi Parlamentben…

Szóval: lesz mit tenni…