- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Válasz a Vitaindítónak: Jobbikból is lehet rosszabbik című cikkre!

Mi hazafias körökben ezt már tudtuk előre, hogy ezt próbálják majd meg eljátszani, ha Vona kényelmetlenné válik, és le akarják váltani. Most éppen arra voltak kíváncsiak ezzel az írással, hogy esszük-e? Mit, mit, hát ezt a maszlagot.

Számunkra nyilvánvaló volt, hogy Szegedit azért küldték az EU-ba, hogy talonba tegyék, és akkor vegyék elő, amikor szükségük van egy “új” emberre, akit megint követhet a “birka nép”.

Így könnyebb azt mondani, hogy itt egy új vezető, pártmegújulás meg minden. Egy frászt!!! Egy gittegylet ez, csak sokan még nem vették észre! Most ezzel az írással is ezt tesztelik!

Mit gondoltok mi változna Szegedivel? Semmi! Be ne dőljetek a szemfényvesztésnek!

Azért csinálják, mert kihúzta a lábuk alól a talajt az alakuló új Nemzeti párt, már most, egyáltalán azzal a ténnyel, hogy megalakul! El sem hiszitek, mekkora szarban van a Jobbik. Gondolhatjátok, hogy meglepődhettek, amikor kiderült, hogy ők maguk, maga a Jobbik a sok “ésszerűtlen, elvtelen” tevékenységével, cselekedeteinek sokaságával, annak egyenes következményeképpen, akaratuktól függetlenül, ill. akaratuk ellenére létrehoztak, kineveltek, egy nemzeti pártot, ami most alakul.
Én tudom! Hallom! Látom!

Megpróbálták egyébként azt is, hogy megfogják az esetleg a Jobbikból való kilépőket, ez lett volna, ill. erre lett volna hivatott “Pősze pártja”, ezért látványosan ki is tették a frakcióból is, hogy hitelesnek tűnjön a történet. Ez azonban nem jött be nekik. Megalakult inkább egy új nemzeti erő, amellyel nem számoltak.

Mit gondoltok, hogy a Jobbik belső kommunikációjában, már most miért “fekete seggű és hazaáruló” az új párt, és annak vezetése? Pedig semmit nem tudnak róla, még a nevét sem!

Csuka Géza