- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Már a játékban is fenyegetőznek, követelőznek a retkek

A Travian világa egy bűvös világ. Építkezel, sereget gyártasz, támadsz és védekezel. Stratégiai, háborús játék. Barátokat és ellenfeleket szerzel. Szép és érdekes kapcsolatok alakulnak ki játékos és játékos közt. Itt mindenki kitalált, vagy bece-néven játszik. Mégis olyan baráti közösségek alakulnak ki, akik aztán szerverről-szerverre együtt vándorolnak és a jól felépített taktikájukkal próbálnak érvényesülni, szórakozni.

Sajnos az elmúlt években olyan személyek is bekerültek a játékosok közé akik embernek a legkisebb jóindulattal sem nevezhetőek. Trágár hozzászólásaik, mocskolódásaik zavarják mások játékát. Levelezéseik a legmélyebb idiótaságról tanúskodnak.

Mostanában már neveket is írnak a fenyegetőzéseik mellé. Kikkel, hogyan fognak megveretni vagy szexuálisan zaklatni. Több játékos juttatta el hozzám, a nekik címzett, hasonló tartalommal bíró leveleket. Össze állítottam egy kis csokrot belőlük melyet alább olvashatnak és elemezhetnek az érdeklődők.

A levelek korántsem nyomdafestéket tűrőek. Egy példa:

ma
16:39:00
HELLÓ F***VERŐ B**I G**I F*SZ!!!!!!!!!!!!!!!!
FEL LESZEL KRATOSSAL B***VA ANYÁD K***A P***RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OTT ZABÁLHATTOK G***T BŐVEN!!!!!!!!! F***VERŐ TAKONY G***I!!!!!!!!!!!!

Figyelmébe ajánlom mindenkinek, főleg azoknak akik úgy vélik nem élünk a cigányság által fenyegetett országban. Vajon milyen megfontolásból és mi okból fenyegetik az embereket?

Mi lesz a gyermekeinkkel, ha már a játéktól is féltenünk kell őket? Meddig fenyegethetik még nemzettársainkat büntetlenül?

Szebb Jövőt!