- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ismeretlen elkövetőket keresnek

Kedves Embertársaim!

Felhívással szeretnék fordulni mindenkihez, akiben az alábbiak miatt felébred az együttérzés, a düh és a tenni akarás.

2011. február 16-ra virradóra Szolnok-Szandaszőlős és Rákóczifalva közötti homokbányától nem messze lévő bekerített telephelyről, magánterületről ellopták 344-es Csepel típusú teherautómat, amiben benne volt minden méhészeti eszközöm: 1 kézi és egy elektromos mézpergető, egy méhleseprő, füstölő, saválló állvány, aminek a tetejére saválló mosogató van rögzítve, saválló rács, fogók, kefék, kés, 2 vagy 3 kaptár és több száz kiépített keret, amit a méhész konténeremből a méztérből raktam át ősszel a Csepelbe. A teherautót el kellett húzatniuk, mivel se víz, se akkumulátor nem volt benne, így feltűnő lehetett, valakinek látnia kellett! (Megjegyzem, a telepen lévő terménytárolóból több mázsa terményt is loptak. Valószínűleg azzal szállították el, amivel a Csepelt húzatták.)

Rövidesen kezdődik a méhészeti szezon, ezek nélkül semmit nem tudok termelni. Óriási károm keletkezett, nemcsak az eszközeim és a keretek eltűnése miatt, hanem a kieső méztermés, ezáltal kieső jövedelmem miatt is, mivel főállásban méhészkedek, ebből élünk.

Feljelentésemet megtettem a rendőrségen, amit rá 2 napra kiegészítettem. Ekkor közölték, hogy átvette a nyomozást a Bűnügyi Osztály. Azóta újabb információt akartam közölni február 25-én a nyomozóval, azt mondták szabadságon van, hétfőn lesz bent. Február 28-án ismét bementem, azt mondták, még jövő hét után is szabadságon lesz, megadták egy másik valaki telefonszámát, másnap hívjam fel, mert ma ő is szabadságon van. (Lehet, hogy holnap meg őrá is azt mondják majd, hogy hetekig szabin lesz.)

Kérdem én, akkor ki fogja kinyomozni, hogy hová lettek a cuccok? Megvárják, míg mindent szétdarabolnak, eladnak, tönkretesznek, utána nekem megírják, hogy a tettes ismeretlen?

Mert már több alkalommal volt ilyen és mindig ez történt, vagy eleve lebeszéltek a rendőrök a feljelentésről, mert hát ugye gondolják, nem hiányzik nekem, hogy a rendőrségre járkáljak?

Összefogással persze meg lehetne találni, de sajnos vannak, akik nem akarnak belekeveredni, nem az ő bajuk  egyelőre -, vagy örülnek, hogy olcsó pénzért meg tudták venni és lapítanak!

Embertársaim! Bárki bármikor kerülhet hasonló helyzetbe  sajnos ez a valóság! Nagyon kérem, aki bármilyen módon tudna segíteni valamilyen információval, kérem jelezzen!

Telefonszámom: 06-30-456-8552

E-mail címem: a1982z@freemail.hu

Bízva segítő szándékú emberekben, üdvözlettel: egy nagyon elkeseredett méhész.