- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Zsidrák ok és okozat

A jogot és annak véglényeit, az a pokolfajzat oltotta a NÉP közibe, akik a világuralomért folytatott vérengzéseik tetthelyein, koncepciós perekkel szürcsölik ki a JÓISTEN földi MÁSÁBÓL az ELEVEN LELKIISMERETET és tüntetik el szaruvásznáról a TEREMTŐ IGAZSÁG lúdbőrét! TUDOM &hogy a zsidók elsőbbségi és történelmi jogosultsága MAGYARORSZÁGRA, önmagában is közröhejes; – de mára a HOLOKAUSZTIPAR egyik fő irtásának számít.

Pedig azon ősnépek, akiken már volt módjukban átgázolni, vagy akikre csak egy emberöltőre is rátelepedtek ezek a kullancsok – azok már mindnyájan (TAPASZTALATBÓL!) örökítik át utódaikba, hogy bármi lehetsz ebben a földi létformában csak ZSIDÓ NE LÉGY! vagy azzá NE VÁLJ! – mert ennél lejjebb már nincs élhető állapot, hiszen LELKIISMERET nélkül minden, de MINDEN: ZSIDRÁK és TALMUD!
EZÚTON &a zsidó, mint vírus sehol sem lehet ELSŐ vagy HONFOGLALÓ mert létük a zsigerelés, a fölzabálás – az egészséges szervezeten, való élősködés.

Ennek a VÉRSZÍVÓ létnek pedig előfeltétele egy egészséges ŐS NAP NÉP vagyis olyan FŐDONOR, akiből szinte ájulásig lehet szívni a VÉRT.

Van a cionistáknak történészük százával de Orbán Ferenc a www.zsido.hu-n is azt merészeli állítani A magyar zsidóság története c. kreálmányában, ami azért már a kendéknek is hegymenet: a magyarság még a honfoglalás előtt kapcsolatba került a zsidó vallásra tért kazárokkal, akiknek Volga menti fővárosáról, Itilről nevezik a magyar nép vándorlásának talán legfontosabb állomáshelyét Etelköz-nek.

Amikor a magyarok a Kárpát-medence irányába továbbindultak, két kazár törzs, az úgynevezett kabarok csatlakoztak hozzájuk. A magyar honfoglalás (895 körül) vezérének, Árpádnak egyik felesége is kabar leány volt. A honfoglaláskori temetkezési helyek között, Békéscsaba környékén a zsidó vallás előírásaira utaló sírcsoportokat találtak.

Ami sok – az már SOKK!

Orbán Fletónak, ennek a cionista bérencnek érvül szolgál a Habsburgok történelemhamisítóitól átvett ún. honfoglalói hazugságáradat és DEGRAD állás! – amiről nagyon is TÉNYSZERŰEN az összes korabeli ARANYTOLLÚ KRÓNIKÁS minimum, mint visszaköltözésről, hazatelepülésről nyilatkozott.

A honfoglalás mint elmebeteg szófonat 150 éves, ha lehet; – és éppen úgy cseng, mint akik a magyarkodást vagy a gyűlöletbeszédet pödörték! Kézai Simon (1283) visszaköltözésnek, Thuróczy János (1488) visszatérésnek, Székely István (1559) és Heltai Gáspár (1575) második bejövetelnek nevezik Árpád népének a Kárpát-medencébe való beköltözését. De Anonymus a XIII-ik században, a Képes Krónika (1358), Ranzano (1490) és Bonfini mester – 1497 – is csak a nagy visszaköltözésről írnak és adnak számot.
Orbán Frank ezt azért tusolja el, hogy ne vörösödjön belé kabospofája. Ja, hogy tud-e ezekről?! Naná! MIAZ-HOGY!!! Orbán ügynök, aszott móriczka! agyával, kötelességből sorvasztja a JÓISTEN NÉPÉT és törzsszövetségeseinket, máskülönben nem tudná NAGYÍTANI a hazátlan megállómánok és vándorló heréskedők (kereskedők!), társadalomra gyakorolt (ártó) hatását. &hogy ez a hatás itt a bomlasztás, a pusztítás, az öldöklés netovábbjaként a család-család, testvér-testvér, szomszéd-szomszéd, barát-barát megosztásának véres frusztrálása, arról se tanulmány, se kiadvány& &annál inkább egy vadidegen álláspont elültetése!

A mostanság Torontóban tengődő Landeszmann György főrabbi már 1993 februárjában sikeresen kihányta magából az éppen aktuális Heti Magyarországban: ha kivonjuk a magyar kultúrából a zsidókat, akkor csak a bőgatya és a fütyülős-barack marad.

Ez a sértett farok tényleg majdnem mindent elsütött. De tényleg csak majdnem, mert ha jobban ledugja a mutatóujját, akkor még azt is +ÉRHETTE volna ez a vén sarlatán, hogy sugárban tódul a vér az agyába& &és akkor +MEGÉRTHETTE volna, hogy ez a HUNMAG népcsoportok számára is oly kedves, a Lúdas Matyiból ismertté vált BŐGATYA, mostani ismereteink szerint, lábfejhangon is legalább 8000 éve DÍVIK.
Ami annyit tesz, hogy előbb hordtunk gatyát, minthogy a zsidók nagy GÉNEZÉSE lezajlódhatott volna itt – a FÖLDGOLYÓN!

A fütyülős-barack meg éppen ehhez az életszeretethez adott ÍZT és ÍZ LELÉST! – mert akkoron épp NÉLKÜLÜK volt olyannyira élhető és szerethető az ÉLET és a LÉT minden csodás formája!…:))