- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

“Nálunk nem a harácsolás a cél” – Itt a CHK legújabb klipje

Elkészült a Cool Head Klan zenekar legújabb klipje a Lesz és ott! című nótára a Pofa befogva! lemezükről. A klipben a zenekar barátai, ismerősei tűnnek fel. A klip résztvevőinek az együttes ingyenes koncerttel kedveskedett a forgatás után.

A forgatásról és a tervekről Molics Zsolt számolt be a Hunhír.infónak.

– A klipforgatásra minden barátunkat, és ismerősünket elhívtuk, aki szeretne szerepelni a klipben. Felhívásunkat annak idején a Hunhír.info is közölte. A klip résztvevőinek az együttes ingyenes koncerttel kedveskedett a forgatás után. A forgatás nagyon jó hangulatban telt, a főhős egy magyar hagyományőrző, az öreg zászlóvivőként ismert barátom egy hun vitézt alakít. Íjászmesterként ki lett volna erre a legalkalmasabb? A dal a gyönyörű Erdélyről szól, csodálatos hegyeiről, a Hargitáról és terméseztessen a székelyekről, a kitárásukról, ahogyan ragaszkodnak csodálatos otthonukhoz. Nálunk nem a harácsolás a cél, hanem a muzsikánk megismertetése, ezért az új lemez szintén ingyen letölthető a zenekar honlapjáról [1].

Az együttes fellépéseivel kapcsolatban Molics elárulta: meghívást kaptam Petrás János barátomtól, tíz állomáson lesz a Cool Head Klan vendég a 2011-es Kárpátia turnéján. Jó lesz megint a rocktestvérekkel bulizni – tette hozzá.

Molics nagy szeretettel és rengeteg pozitív energiával ajánlja mindenki figyelmébe az alább is látható klipet.

Hunhír.info